Back to Question Center
0

Semalt Talks About Lima cara pikeun Ngundeur sakabéh Website Pikeun offline Paké

1 answers:

Sok we kedah gaduh aksés ka eusi situs bari keur offline. Keur kitu, urang kudu cadangan file na, tapi lolobana jasa hosting teu nyadiakeun pilihan ieu. Urang bisa hayang niru struktur situs populér, kitu ogé pikeun manggihan cara CSS atanapi HTML file na kasampak kawas. Sama sekali hal meureun, aya cara pikeun ngundeur sakabéh ramatloka pikeun aksés offline. Ngagunakeun salah sahiji parabot dibéréndélkeun di handap, Anjeun confidently bisa ngundeur hiji sakabéh loka atawa jumlahna diperlukeun kaca. Iraha aranjeunna merlukeun auténtikasi, anjeun tiasa milih pikeun versi bébas maranéhna teu mayar nanaon pikeun rencana premium. parabot ieu utamana cocog pikeun startups sarta usaha sedeng-ukuran.

1. HTTrack

HTTrack mangrupakeun program kawentar atawa software pikeun ngundeur hiji sakabéh ramatloka. friendly-pamaké sarta modern panganteur na éksponénsial facilitates karya pamaké. Anjeun ngan perlu selapkeun URL loka nu rék kerok tur ngundeur eusi éta pikeun aksés offline.

Anjeun tiasa boh ngundeur sakabéh ramatloka atawa nyorot sababaraha kaca meunang aranjeunna diundeur on teuas drive anjeun otomatis. Anjeun oge kudu nangtukeun sabaraha sambungan babarengan rék muka keur diundeur. Lamun file husus nyokot panjang teuing pikeun ngundeur, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngabolaykeun prosés nu katuhu jauh.

2. Getleft

Getleft mangrupakeun program rélatif anyar jeung modern kalawan kavling fitur sarta panganteur ramah-pamaké. Sakali diundeur jeung dibuka, Anjeun kudu mencet "Ctrl + U" pikeun ngamimitian. Lebetkeun hiji URL na simpen di directories. Sateuacan diundeur dimimitian, Getleft bakal nanya sabaraha file rék ngundeur tur naha maranéhna kaasup naskah sunda na gambar. Sakali diundeur téh réngsé, bisa ngotéktak ramatloka sakabéh offline teuing.

3. PageNest

fitur PageNest urang anu sarupa jeung pamadegan Getleft na HTTrack. Anjeun kedah ngasupkeun alamat ramatloka tur meunangkeun eta diundeur on teuas drive Anjeun. Pamaké dipenta pikeun kabutuhan poko kayaning nami ramatloka a jeung dimana kudu disimpen. Anjeun oge bisa milih pilihan nu dipikahoyong tur ngaluyukeun setelan na.

4. Cyotek WebCopy

Jeung Cyotek WebCopy, Anjeun kedah nganggo kecap akses siap pake pikeun auténtikasi. Anjeun oge bisa nyieun aturan kalawan program panganyarna ieu sareng meunang sakabéh situs diundeur instan pikeun kagunaan offline. The total ukuran situs diundeur jeung jumlah total koropak nu ditémbongkeun di pojok katuhu di desktop Anjeun.

5. Wikipedia Dumps

Wikipedia teu mamatahan urang ngagunakeun parabot biasa kawas Impor. io na Kimono Labs pikeun meunangkeun data diundeur pikeun kagunaan offline. Gantina, eta salawasna ngajak Wikipedia Dumps salaku program ieu ensures hasil kualitas. Anjeun tiasa ngundeur sakabéh ramatloka dina format XML, extracting data nu mangrupa mangpaatna pikeun ramatloka anjeun atanapi bisnis online.

December 22, 2017
Semalt Talks About Lima cara pikeun Ngundeur sakabéh Website Pikeun offline Paké
Reply