Back to Question Center
0

Semalt Ngajelaskeun Kumaha nimba Data Diperlukeun Ti situs web HTML

1 answers:

A loba informasi dibere di bersih nu dianggap "henteu kaduga" kusabab eta henteu diayakeun leres. jaba HTML mangrupakeun béda dina jalan anu aranjeunna ngandung dokumén dikelompokeun, sarta téks dibere dina dokumén ieu terstruktur dina kode HTML kaayaan.

Aya tilu métode ékstraksi data utama tina situs web HTML:

  • Nyimpen téks ngandung dina kaca web ka komputer;
  • Nulis kodeu keur ékstraksi data;
  • Make parabot ékstraksi husus;

1. Kumaha nimba HTML tina website tanpa coding

Anjeun tiasa kerok hiji kaca web eusi ngagunakeun léngkah digambarkeun di handap:

extracting téks wungkul

Saatos muka Kalurahan a ngandung téks rék, klik katuhu tur pilih "Simpen Page Salaku," atawa "Simpen Salaku" pilihan - computer repair winfield san jose. Ketik ngaran pikeun file dina "Gambar Ngaran" sawah ti menu turun-handap "Simpen Salaku Tipe", milih "Page Web, HTML ukur. "Klik" tombol Simpen "na antosan sababaraha detik.

Kabéh téks dina kaca nu geus sasari na disimpen salaku hiji file HTML. Aslina pilihan kaca-pormat tetep gembleng, sarta anjeun bisa ngedit eusi di éditor téks kayaning Notepad.

extracting hiji sakabéh Kalurahan

Pilih "Simpen salaku" atanapi "Simpen Page Salaku" pilihan dina menu "Gambar". Lajeng, klik "Page Web, lengkep" ti "Simpen sakumaha Tipe" menu turun-handap. Saatos ngaklik "Simpen" téks na gambar bakal sasari tina kaca na disimpen dimana wae anjeun hayang. téks nu ieu disimpen dina file HTML bari gambar anu disimpen dina polder.

2. Extracting HTML ti ramatloka maké coding

Anjeun tiasa dianggo langsung kalawan file HTML ngagunakeun parabot husus. Ogé, anjeun bisa nyieun kode pikeun miceun kabeh tag HTML jeung ngaropéa tulisan dikandung dina file HTML maké XPath atawa ekspresi biasa. Sababaraha basa program nu pang populerna keur tugas kaasup Python, Java, JS, Ke, PHP jeung NodeJs.

3. Ngagunakeun parabot ékstraksi web data

Lamun ngan hoyong nimba file HTML ti ramatloka tanpa nulis garis tunggal kode atawa avoids nu siksaan tina metoda salinan na tauco, make wéb scraping parabot. Kanyataanna, aya loba parabot mantuan nu bisa panén inpo nu diperlukeun ti ramatloka a lajeng ngarobah eta kana format terstruktur. Ngan coba hiji scraping alat sababaraha s, sarta anjeun pasti bakal manggihan hiji nu geus paling cocok pikeun kaperluan scrapping Anjeun.

December 22, 2017