Back to Question Center
0

Naon anu cara proaktif ngalebetkeun situs anjeun backlinks?

1 answers:

Lamun heran naha gedong link anu masih hirup atanapi henteu, artikel ieu bakal masihan anjeun jawaban jelas mun sual ieu.

Urang bisa nyebutkeun eta kalawan kayakinan yen ieu numbu wangunan boga dampak hébat dina rankings sarta otoritas brand. Tumbu inbound dipaké ku mesin pencari pikeun nangtukeun sabaraha relevan sumber web ka konci eta urutan ku.


Dina kanyataanana, ukur bangunan link wajar bisa dianggap salaku maot - computers to rent. Google paduli loba ngeunaan kualitas tumbu inbound na ngadeteksi sakabeh schemes wangunan link spammy. Tumbu wajar teu kaci proyék poé salila sagala webmasters profésional, anu boga tanggung jawab ramatloka organik generasi lalulintas. Kiwari, jumlah tina Tumbu anjeun nanaon. Saatos update Google panungtungan dina 2012, sadayana teu disarengan dijieun backlinks perlu deindexed.

Éta pisan sababna naha di artikel ieu kami baris ngobrol ukur ngeunaan wangunan link organik nu masih mangpaatna dina 2017. Eusi kualitas drive link alam gedong tungtung-hasil. Sadaya usaha anjeun bakal diganjar ku pangkat luhur dina kaca hasil pilarian. Lamun hoyong meunang aliran lalulintas organik konstan, Anjeun kudu ngawangun rupa-rupa backlinks, kualitas luhur-bebas béda.

Pikeun ngangkat otoritas domain, anjeun kudu ngawangun Tumbu on sumber web PR tinggi nu kacida prized ku Google. Sakumaha aturan, éta nembongan nyusahkeun ka nyieun tumbu kana sumber web misalna lamun boga bisnis leutik atawa anyar. Sanajan kitu, éta masih mungkin, sarta Kuring keur bade ngabejaan naha. Ngan turutan taktik wangunan link di handap, sarta anjeun bakal ngamimitian ningali paningkatan dina lalulintas.

Kumaha mun ngalebetkeun situs anjeun backlinks?

  • Kudu hiji pamaké aktip dina Quora

Quora mangrupakeun sumber web atikan sampurna nu dirancang pikeun mantuan pamaké ngajawab isu maranéhna. Éta platform panongton bébas tur kabuka pikeun lega nu nyadiakeun mangpaat pikeun duanana pamaké sarta webmasters. Sagalana kudu maneh mun geus neangan konci patali Ecological pasar Anjeun. Hasilna, anjeun bakal manggihan patarosan ratusan rébu teu direspon. Lajeng mulang ka isu mana aran profésional, sarta lamun aya sapotong husus tina kontak dina situs anjeun nu bisa mantuan nyadiakeun émbaran nu langkung lengkep ihwal topik, nempatkeun tumbu ka dinya.

  • Kudu mantuan on haro

PR sumber web séjénna tinggi mana anjeun bisa ngawangun backlinks organik jeung kualitas anu haro (mantuan hiji reporter kaluar). Éta platform mana wartawan buka lamun maranéhna butuh pitulung. Aranjeunna nyebarkeun patarosan, sarta lamun tiasa nyadiakeun aranjeunna ku jawaban relevan sarta mantuan, Anjeun nampa hiji kasempetan pikeun meunang sababaraha pencét bébas. Skéma keur neangan nu patarosan luyu gawéna sarua dina Quora. Anjeun kedah ngalaksanakeun pilarian ku istilah pilarian sasaran anjeun sarta ngajawab ngan maranéhanana patarosan mana aran kompeten. Mun wartawan manggih kualitas respon anjeun, anjeunna bakal nyebarkeun eta dina ramatloka warta atawa majalah kawas Forbes, Milarian Engine Journal atanapi Pangusaha. Hasilna, anjeun bakal meunang jus link kualitas sarta arus lalulintas sasaran. Tangtu anjeun moal meunang ton Tumbu ti platform warta ieu, tapi can tangtu, éta baris ngaronjatkeun profil link Anjeun.

December 22, 2017