Back to Question Center
0

Semalt: Métode Béda Pikeun kerok Hiji sakabéh Website

1 answers:

poé ieu, besi tua web Waluya tiasa boh dilakukeun sacara manual atawa kalayan bantuan program web scraping. Web scraping parabot dipulut tur ngundeur kaca anjeun nempoan, lajeng nimba data disorot tanpa compromising on kualitas. Upami Anjeun keur néangan keur kerok hiji sakabéh ramatloka, Anjeun kedah ngadopsi sababaraha strategi jeung ngurus kualitas eusi.

Manual scraping: metoda Salin-témpél:

Kahiji sarta kawentar metoda keur kerok hiji sakabéh ramatloka anu manual scraping. Anjeun bakal kedah salin hiji eusi web sacara manual tur mengklasifikasikan kana kategori béda. Metoda ieu dipake ku non-programer, webmasters na Pagawé Leupas pikeun ménta data na maok eusi web dina sababaraha menit - bio baumwoll musselin. Biasana, hacker nerapkeun strategi ieu sareng ngagunakeun rupa bot mun kerok hiji sakabéh situs atanapi blog sacara manual.

otomatis métode scraping:

FITML HTML:

FITML HTML geus rengse kalayan JavaScript na nargétkeun dina linear sarta nested kaca HTML. Eta mantuan Anjeun kerok hiji sakabéh situs dina dua jam. Ieu salah sahiji panggancangna na paling akurat teks atawa métode ékstraksi data anu ngamungkinkeun scraping situs duanana dasar tur kompléks sagemblengna.

DOM FITML:

DOM atanapi Dokumén Objék Modél nya éta métode déskriptif sejen éféktif pikeun kerok hiji sakabéh ramatloka. Ieu biasana ngurus file XML sarta dipaké ku programer anu hoyong meunang pintonan di-jero data terstruktur maranéhna. Anjeun tiasa make DOM parsers mun meunang titik ngandung émbaran mangpaat. XPath mangrupakeun parser DOM kuat yén scrapes sakabéh ramatloka pikeun anjeun sarta bisa terpadu jeung panyungsi wéb full-fledged kawas Chrome, Internet Explorer jeung Mozilla. Situs web scraped kalawan metoda ieu kedah ngandung eusi dinamis pikeun hasil nu dipikahoyong.

nangtung Aggregation:

aggregation nangtung anu dipikaresepna ku merek badag jeung pausahaan IT. Metoda ieu dipake nepi ka tujuan jaba husus na blog na data harvests, nyimpen eta dina awan nu. Kreasi sarta ngawaskeun data pikeun verticals husus bisa dilakukeun ku metoda tiis kieu. Ku kituna anjeun teu kudu salempang ngeunaan kualitas data scraped sakumaha anu kasebut salawasna luhung!

XPath:

XPath atawa XML Path Basa mangrupa bahasa pamundut nu scrapes data boh ti dokumén XML anjeun sarta jaba pajeulit. Salaku dokumen XML anu pajeulit nungkulan, XPath mangrupakeun hiji-hijina cara nimba data jeung mertahankeun kualitas na. Anjeun tiasa make ieu teknik ditéang jeung DOM FITML na sari data ti duanana blog na jaba perjalanan.

Google Docs:

Anjeun tiasa make Google Docs salaku alat scraping kuat sarta nimba data ti sakabéh situs web. Éta kawentar diantara professional sarta boga ramatloka. Metoda ieu dipake keur jalma anu pilari ka kerok sakabéh loka atawa sababaraha kaca dina detik. Anjeun bisa atawa teu nganggo pilihan Pola Data mariksa kualitas data anjeun scraped.

téks Pola cocog:

Éta metoda ekspresi-cocog biasa nu can pati sakabéh situs web di Python jeung Perl. Metoda ieu kawentar diantara programer sarta pamekar tur mantuan informasi ngikis ti blog rumit sarta toko warta.

December 22, 2017