Back to Question Center
0

Semalt nunjukkeun A Web taméng Scraping Alat

1 answers:

The SEO lancah Alat mangrupakeun data kawilang anyar scraping na Crawling aplikasi nu ngidinan Anjeun indéks kaca web anjeun sarta fetches elemen onsite konci, sahingga gampang pikeun anjeun nganalisis Anjeun SEO dina kaca sareng mareuman-kaca. Anjeun tiasa ngundeur program ieu haratis atawa milih pikeun rencana premium na meunang benefited ti fitur canggih.

Naon anu bisa Anjeun pigawé kalayan SEO lancah Alat?

kawas program scraping data biasa atawa ékstraksi sejen, SEO lancah Alat anu fléksibel, gancang sarta gampang ngagunakeun, sarta ngidinan Anjeun nganalisis hasil sacara real-time - meilleur logiciel de gestion de contenu. Eta ngumpulkeun data, sahingga CEOs nyieun sababaraha kaputusan informed. Sababaraha mangpaatna digambarkeun di handap.

1. Manggihan pegat Tumbu

Ngagunakeun SEO lancah Alat, anjeun tiasa manggihan tumbu rusak kana ramatloka anjeun sarta nyieun gampang pikeun diri ka ngorondang kaca web Anjeun. program ieu crawls situs a instan tur manggih Tumbu kayaning 404. Leuwih ti éta, éta perbaikan nu Tumbu rusak tur mantuan nomeran posisi kasalahan server. Ku kituna, SEO lancah Alat mangrupa sagala-di-hiji ékstraksi data na web Crawling alat. Eta manggih URL na meunang aranjeunna dibereskeun pikeun anjeun instan.

2. Analisa judul Page na Meta Data

Anjeun tiasa sacara gampil analisa judul halaman sarta metadata mangsa proses Crawling. The SEO lancah Alat monitor kualitas meta déskripsi jeung nangtukeun kasalahan, kecap leungit, garis pondok atawa panjang atawa eusi duplicated sakuliah ramatloka anjeun.

3. Nimba Data kalawan XPath

Ayeuna anjeun bisa kalayan gampang ngumpulkeun data ti HTML kaca web ngagunakeun SEO lancah Alat. Na CSS Path na XPath nyieun karya Anjeun gampang jeung leuwih hade tinimbang ékstraksi data sarupa sejen tur program Crawling. Ieu pakakas ngumpulkeun informasi tina meta tag, lulugu, situs bedah na meunang maneh data well-scraped dina sababaraha menit.

4. Ngahasilkeun XML Sitemaps

benefit séjén migunakeun SEO lancah Alat téh nya éta dibangkitkeun sitemaps XML keur pamaké sarta hadir kalawan pangaturan konfigurasi canggih. Anjeun tiasa ngarobah frekuensi na loading laju situs anjeun sarta perlu ranking na ningkat instan. Leuwih ti éta, alat ieu nawarkeun témplat sitemap béda milih ti.

5. Ngahijikeun kalayan anjeun Akun Google Analytics

Anjeun tiasa nyambung atanapi ngahijikeun dina SEO lancah Alat jeung akun Google Analytics anjeun sarta dipulut data mangpaat, ngaronjatkeun laju mumbul, paguneman, sarta sesi ngeunaan ramatloka anjeun. Sakali data pinuh sasari, alat ieu kalawan meunang eta diterbitkeun sarta baris nulungan anjeun ngahasilkeun revenues on Internét.

6. Review Robot jeung Directives

Ayeuna éta gampang pikeun saha pikeun ningali URL diblokir ku robot. txt, X-Robot tag directives sarta meta robot, berkat SEO lancah Alat for nyieun deui mungkin. Ieu perbaikan dina URL rusak otomatis tur meunang nu dipikahoyong hasil instan.

7. Ngajalajah duplikat Kandungan

Anjeun tiasa sacara gampil manggihan kaca web duplikat dina internét maké SEO lancah Alat. Sawaréh eusi duplicated ieu otomatis repaired. The SEO lancah Alat cek judul halaman anjeun, eusi jeung déskripsi pikeun kualitas, mastikeun yén taya kaca web Anjeun anu disalin kana bersih.

8. Inspection saingan urang

Lamun rék mariksa situs saingan anjeun na hoyong ngartos kumaha tipe data geus anjeunna scraped, Anjeun kudu nyobaan SEO Alat lancah. Ieu hiji-hijina wéb scraping jeung data program nu ngidinan Anjeun pikeun ngabandingkeun ranking anjeun jeung pesaing tur meunang maneh informasi mangpaat instan Crawling.

December 22, 2017