Back to Question Center
0

Kumaha carana meunang backlinks alus dina cara bébas tur lugas?

1 answers:

kaluar atanapi Tumbu inbound ngawula salaku hiji mesin keur SEO dina dinten urang. Backlinks anu kacida ngaapresiasi ku mesin pencari, utamana ku Google sarta ngabantu aranjeunna pikeun nangtukeun ramatloka rank dina kaca hasil pilarian. Numutkeun sababaraha sumber, Tumbu inbound anu ranking Google faktor kadua sanggeus relevansi eusi. Tanpa backlinks Anjeun bisnis moal ditingali ka konsumén poténsial anjeun sarta salajengna bakal rugi-pembuatan.

Kiwari, algoritma ranking dianggo teu sarua jeung sababaraha taun saméméh lamun jumlah Tumbu asup éta faktor paling signifikan pikeun profil link mangpaat. Ayeuna, mesin pencari evaluate kualitas backlinks tinimbang kuantitas maranéhna. Ieu penting ti mana sumber Tumbu anjeun nu datang na kumaha relevan aranjeunna kana eusi dina ramatloka a. Kanyataanna, mesin pencari nganggo sababaraha faktor nangtukeun kualitas tumbu inbound pikeun ranking situs. Sanajan kitu, tukang link ngalaman dibedakeun opat kategori lega - relevancy, amanah, diversity, sarta otoritas. Ku kituna, sagala Tumbu asup Anjeun kedah nuturkeun opat kriteria ieu perlu. Mun aranjeunna teu handap sarat ieu, Anjeun kudu nyobaan ngaronjatkeun kualitas maranéhanana atawa make Disavow Alat Google ngaleupaskeun éta pisan.

Ku kituna, hayu urang ngabahas sababaraha kabutuhan poko kumaha meunang backlinks kualitas ti jaba reputable sarta dipercaya.

Cara pikeun meunang backlinks alus pikeun ngaronjatkeun halaman ramatloka rank

A obyektif wangunan link henteu nyieun tumbu Anjeun neuteup alam nyaeta nyieun tumbu Anjeun alam. Cara paling organik nepi nyieun backlinks nyaéta pikeun ngahasilkeun kualitas na kandungan ngalakonan sangkan numbu pamaké pikeun eta. Najan kitu, dina kanyataanana, teu salawasna kajadian. Cara leuwih efisien téh nepi ka tujuan sumber web nulis tinggi kalawan eusi nu aranjeunna hoyong ieu numbu ka. Masalahna nyaeta hese pikeun ménta Tumbu ti loka PageRank tinggi lantaran dianggo ukur jeung domain populér tur mibanda standar pisan kualitas luhur. Sanajan kitu, dina ayat ieu, urang ngumpulkeun pikeun anjeun sababaraha strategi wangunan link éféktif anu bakal nulungan anjeun meunang backlinks alus.

  • Tehnik lalaki pindah ngadegkeun ku Brian Dean

Anjeun kudu nyieun panalungtikan pasar Ecological anjeun sarta manggihan situs web atawa kaca web nu euweuh. Dina tahap salajengna, anjeun kudu make naon téhnik link Crawling profésional sarta manggihan nu domain linking ka kaca nu teu aya aya. Pikeun ménta inpo ieu anjeun bisa make Semalt Web Analyzer atanapi Majestic Crawling Alat. Dina tahap salajengna, Anjeun kudu ngabedakeun relevan pikeun industri anjeun sarta domain berharga. Jieun potongan anyar eusi atawa butuh salah sahiji artikel anjeun aya lamun aranjeunna lengket titik jeung nawiskeun juragan loka pikeun ngaganti Tumbu sadia kalawan hiji anyar tina situs anjeun. Dina kalolobaan kasus, boga ramatloka satuju kana usul ieu salaku éta hiji kasempetan alus teuing pikeun maranehna enrich profil link maranéhanana jeung salah backlink langkung dofollow.

    métode
  • pegat Tumbu ngagantian

Awalna, éta bisa kasampak kawas nu saméméhna disebutkeun Brian Dean numbu téhnik wangunan. Sanajan kitu, teu sami dina prakna. Numutkeun metoda ieu, anjeun kudu nganalisis domain sasaran anjeun sarta manggihan tumbu rusak nu ngakibatkeun Kaca sadia. Lajeng kalawan ngagunakeun Chrome Google pegat Patalina Checker penyuluh, Anjeun kudu neangan tumbu nu nunjuk ka kaca kasalahan ti sumber web tinangtu. Ngagunakeun extension Google ieu, anjeun bakal tiasa manggihan jumlah countless of Tumbu rusak. Anjeun kudu nyortir kaluar Tumbu ieu sarta manggihan leuwih generating ukur relevan sarta lalulintas. Satuluyna anjeun perlu nyieun sapotong eusi dina topik anu sarua yen ramatloka ngeunaan sarta ngahontal kaluar sareng deal hadé kana domain sasaran, maturan aranjeunna pikeun ieu numbu ka loka Anjeun gaganti kasalahan salah.

December 22, 2017
Kumaha carana meunang backlinks alus dina cara bébas tur lugas?
Reply