Back to Question Center
0

Kumaha ningali pertumbuhan backlinks di Google Analytics?

1 answers:

Google Analytics mangrupakeun salah sahiji pangalusna parabot analitik profésional nu nyadiakeun webmasters kalawan sakabeh data diperlukeun ngeunaan metrics ramatloka na posisi on SERP. Méré kasempetan pikeun lagu a kasuksésan kampanye optimasi search engine sarta ngahontal conclusions pakait tina informasi diala. benefit atra sejen tina software analytics Google ieu mangrupa kamampuh lagu ramatloka backlinks. Dina ga Tumbu éksternal disebut referrals. Éta pisan sababna naha éta naon kudu néangan dina laporan analitik Anjeun.

how to see backlinks

artikel ieu devoted kana informasi nu kumaha ningali backlinks di Google Analytics na kumaha kalan aranjeunna ku kualitas jeung sumber - steel furniture. Ku kituna, di dieu urang balik.

Hambalan ningali na pariksa backlinks di Google Analytics laporan

  • milih profil bener Google

Dina tahap awal gawé babarengan anjeun kalawan ga, Anjeun kudu mastikeun yén anjeun ngagunakeun bener akun, profil, sarta pintonan saperti anjeun bisa jadi kudu sababaraha propil dieu sarta sababaraha proyék béda nu bisa ngabalukarkeun mess nyata. Situs ayeuna anjeun gawé bareng bakal ditempatkeun di sisi katuhu luhureun kaca. Anjeun kedah klik dinya tur pilih hiji luyu.

  • akuisisi ngalaporkeun

lalulintas Backlinks didieu ieu categorized ku data akuisisi. Léngkah di handap ieu baris mantuan anjeun pikeun nganapigasi laporan backlink Anjeun neuleu:

  1. Klik "akuisisi" dina menu kénca-leungeun mariksa sadaya laporan akuisisi;
  2. Pilih "Kabéh Traffic" dropdown;
  3. Klik tombol "referrals".
  • laporan rujukan baris nyadiakeun Anjeun sareng data backlinks

The sumber lalulintas rujukan bisa kapanggih dina bagian Google Analytics nu disebut " Laporan rujukan. "Di dieu Anjeun baris nempo sadaya data diperlukeun ngeunaan backlinks anjeun jeung sumber dimana aranjeunna nempatkeun.

  • téhnik Praktis pikeun ngecék backlinks di ga

Aya sababaraha téhnik kualitas canggih bisa nerapkeun maca laporan backlink anjeun dina ga.

  • Tambahkeun bagéan panongton anyar

Pikeun ngahususkeun panalungtikan backlinks Anjeun tur meunangkeun informasi langkung tepat, nerapkeun segmentation panongton. Téhnik Google Analytics ieu bakal nulungan anjeun ngarecah jenis datang béda datang ka situs anjeun ngaliwatan backlinks.

Pikeun bagean backlinks anjeun, tuturkeun lengkah ieu:

  1. Klik "Tambahkeun bagéan" tombol;
  2. Paké kotak search;
  3. Lajeng klik tombol "Larapkeun" pikeun ngonfirmasi;
  4. Sanggeus éta, anjeun bakal nitenan persentasi panongton bagean anyar jeung data komparatif.

seo backlinks

  • dimensi primér

Pikeun pariksa sumber backlink anjeun, anjeun tiasa nganggo "Dimensi primér "fungsi dina ga. Dimensi primér standar nyaéta sumber a. Dina tab ieu, anjeun bisa niténan domain backlinking. Nengetan kaca backlink, anjeun ngan perlu klik salah sahiji domain. Ku cara eta, Anjeun bakal tiasa ningali jalan rujukan tina Tumbu éksternal Anjeun.

Saatos mariksa sakabéh sumber backlink asup, Anjeun tiasa ogé kasampak di mana Kaca badarat anjeun ménta rujukan. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta, di handap léngkah ieu:

  1. Klik "badarat Page";
  2. Lajeng katalungtik Kaca badarat referenced;
  3. Mariksa akuisisi, kabiasaan, jeung data konversi anjeun; (Bisa pariksa data ieu trending luhur).
December 22, 2017