Back to Question Center
0

Naon sumber daya pikeun strategi wangunan backlink?

1 answers:

Marilah urang mimitian ku harti strategi wangunan link. Lamun Google pikeun istilah ieu, anjeun bakal nampa daptar taktik anu bisa mantuan Anjeun pikeun ngamankeun Tumbu tapi teu ngabalukarkeun anjeun hiji strategi wangunan link sakabéh.

Umumna bisa disebutkeun, strategi ieu nerangkeun konsep nyieun eusi berharga sangkan sumber web lianna numbu ka Hormat. Konsep sejen nu oge bisa nyumbangkeun generasi link kaasup - hubungan wangunan sarta partnerships online; ajak konsumén kaitkeun; Sumber dibagikeun dina komunitas anjeun; ilubiung dina online jeung masarakat acara - nokia renkaat.

backlink building strategies

Sadaya konsep ieu valid sarta berharga pikeun strategi wangunan backlink. Sanajan kitu, aranjeunna ukur nunjukkeun urang alesan mungkin naha sumber web lianna bisa numbu ka domain Anjeun. Aranjeunna teu méré jawaban lengkep mun sual anjeun, nyadiakeun ngan satengah strategi.

strategi Patalina wangunan mangrupa prosés achieving gol bisnis ngaliwatan sumber web sadia. prosés link wangunan Wasalam salaku taktik hiji sabab tujuan ahir anjeun didieu langsung gumantung kana palaksanaan. Sanajan kitu, mustahil pikeun ngahontal hasil tanpa pendekatan bener. Disebutkeun, Tumbu Anjeun ngamankeun bisa atawa teu ngawula salaku tujuan bisnis riil Anjeun.

Artikel ieu mangrupa devoted kana pendekatan bener ka strategi wangunan link SEO. Hayu urang mimitian ku naon tujuan kampanye wangunan link primér Anjeun kedah kasampak kawas.

The alesan naha situs anjeun merlukeun strategi wangunan backlink

  • Nyieun koneksi antara sumber web kualitas

Ieu rada jelas nu unggal ramatloka sanajan arah sarta ukuranana perlu backlinks. Aya bagian dasar tina struktur Internét. Sanajan kitu, naha urang kudu Tumbu éksternal?

Aya dua alesan utama nu peryogi backlinks:

  1. Ka aya kabaran jeung komunitas nulis online, jaba, jeung platform di industri anjeun;
  2. Ka pangkat pikeun istilah pilarian relevan jeung luhur-volume.

Google ngaevaluasi jaba ku algoritma PageRank. Algoritma Google Ieu migunakeun backlinks tina sumber nulis sejenna pikeun nangtukeun kaca web popularitas, otoritas, tur relevansi. Algoritma ieu langsung pangaruh posisi ramatloka dina kaca hasil teangan jeung ngangkat reputasi sahiji sumber web dina panon Google.

backlink building seo

  • Cokot lalulintas sasaran

A strategi jelas nyaeta signifikan pikeun maranéhanana anu hoyong investasi di link gedong. Anjeun kedah pituduh gol saluareun unggal backlink. Upami teu kitu, kabeh ieu kampanye na usaha anjeun tiasa nyimpen dina eta bakal aya gunana. Ku kituna, nanya pertanyaan ngeunaan naon Tujuan anjeun kudu link? Jawaban paling umum sarta lumrah pikeun sual ieu lalulintas gaining. Lalulintas hartina konsumén leuwih poténsi bakal klik dina situs anjeun sarta meureun ngarobah kana Mayar konsumén. Watesan gawang Anjeun kudu ngamimitian kalawan panalungtikan kasempetan. Anjeun peryogi panalungtikan kasempetan kumaha aya dina Ecological anjeun sarta kumaha kauntungan ti éta.

Nganalisis kinerja situs anjeun ayeuna, anu sumber web nu sadia pikeun anjeun, sarta nyieun hiji rencana pikeun ngaronjatkeun deui. Ku ngalakukeun nu bakal tiasa ngembangkeun strategi wangunan link Anjeun.

December 22, 2017