Back to Question Center
0

Nu alat backlink panempo bisa ngabantu atuh ngawangun profil idéal Tumbu web?

1 answers:

Muhun, backlinks kualitas anu utamana dipikawanoh keur nilai maranéhanana delivering a langkung ramah-pamaké pangalaman browsing ngaliwatan eusi kaca unggal ramatloka urang atanapi blog urang. Sedengkeun pikeun tumbu internal, ngabogaan struktur maranéhanana dikelompokeun leres bakal mantuan sémah nyata napigasi deeper kana unggal bagian eusi betah. Teu perlu disebutkeun yén datangna deui geus dibayar ku unggal nganjang, beuki laku lampah nu dicokot rata-rata, sarta beuki otoritas bakal dileler ku mesin pencari utama (kawas Google sorangan, sakumaha ogé Yahoo na Bing). Kanyataanna, backlinks aya diantawis hitters luhur Kaputusan leuwih realm modérn SEO. Ku kituna, profil web link Anjeun sia nalungtik sahanteuna mibanda sababaraha parabot backlink pamakéan-dibuktikeun panempo, henteu eta?

backlink viewer

Hurungkeun Patalina Gedong kana Prosés pinuh Controllable

Tapi cara meunang kinerja ranking maksimum dina SERPs Google? Kumaha carana sangkan pamakéan katuhu backlinks? Naon anu bade anjeun ngalakukeun lamun hal mana anu salah? Na mana nu hukuman paling probable, kudu eta kajadian kitu? Jeung naha kedah anjeun ngajalankeun anu panalungtikan backlink tedious sanggeus sagala? Muhun, éta lamun senang nu dimimitian - sarta therein asalna hiji pilihan vast parabot backlink panempo béda. Na enya, aranjeunna bisa ngabantu anjeun ngawangun profil idéal anjeun Tumbu web - ltc life insurance hybrid. alat nu backlink panempo kudu nyokot keur nulungan luhur-diulas anjeun? Hayu urang mimitian rolling di!

3 baheula Cara pikeun "Idéal" Patalina Propil

Sateuacan urang ngamimitian, hayu urang pastikeun urang nuju di handap tilu téhnik wangunan link ieu konvensional nyieun "ideal" profil tina Tumbu web - euweuh alat backlink panempo atawa kerangka analitik séjén bisa mantuan kalawan mimiti katuhu. Éta naha di sagigireun lakukeun pangalusna ulah Hideung-Hat SEO kawas pagebug, Anjeun nuju dianjurkeun konsentrasi usaha anjeun dina handap:

  1. Inget, eusi téh salawasna raja, kawas kalawan tombol aslina optimasi situs pilarian. Eta hartina anjeun kudu salawasna lengket eusi kualitas nu delivers nilai - mimiti na foremost.
  1. Atur backlinks anyar hirup ngan sanggeus verifikasi tepat na auténtikasi ati.
  1. Refrain tina dagang atawa exchanging kalawan backlinks pisan ongkos, sarta pernah nerapkeun pikeun PBNs (jaringan blog pribadi).

Naha Anjeun Apal Ieu Sadaya Sapanjang?

Naon bisa jadi heran mun loba nu boga ramatloka novice éta tebih teu kabeh Tumbu nu dijieun sarua ku alam. Anjeun pasti anjeun ngawangun éta pikeun kaperluan katuhu? Barina ogé, bakal profil anjeun ayeuna tina Tumbu web bisa minuhan ekspektasi nyukupan di SEO? Hayu urang ngadamel bédana - hal teh nya eta sabagian backlinks anu Linggarjati pikeun nganteurkeun kauntungan rada signifikan jeung pinuh ukuran di SEO. Sedengkeun batur boga beurat anu sabenerna, keur katempo ku mesin pencari utama sakumaha kaluar liwat null na batal. Naon deui - dieu urang ngasupkeun hiji simpang pasti hipu - kanyataanna, backlinks bisa ogé jadi malah detrimental, utamana nalika pamakéan bener misalna dicokot kana rekening kanggo lila-haul.

Backlink tools

Tiap rasa Boga Rasa Béda

Putting eta dina basa Inggris polos, Tumbu béda nu dirancang pikeun datangna dina sababaraha rasa béda - éta alatan henteu unggal link nya mindahkeun (atawa dimaksudkeun maot) ngaliwatan backlinking gateway kana SEO. Maksad abdi tombol backlinking ka optimasi pilarian nyaeta PageRank (a. k. a. TrustRank) métrik Sistim kualitas exceptionally penting ngoleksi ti 0 nepi ka 10. Pamakéan harti inti ieu umumna ditarima pikeun ngarobah unggal kaca web urang pentingna, reliabiliti, sarta otoritas kana lumayan loba indikator patokan akurat.

Ku kituna, hayu urang ngucapkeun eta sakali deui - méméh nanaon sejenna, "ideal" profil web link Anjeun kudu diala ngan jeung tipe backlinks katuhu. Dina watesan SEO, éta ngandung harti yén anjeun kedah nyimpen jelas ti alihan sarta No-Tuturkeun tumbu, atawa sahenteuna ulah aya maké aranjeunna tanpa tujuan lumrah.

alihan Tumbu

alihan link nangtung pikeun jenis tumbu husus gumantung hiji alihan (ilaharna ditulis dina PHP) - pikeun mawa anjeun ka ramatloka dimaksudkeun ngaliwatan hiji halaman panengah (dina ramatloka host sami ), tinimbang linking anjeun kaluar langsung ka sasaran dina salah makéna.

Tumbu kalawan Nofollow

No-Tuturkeun tumbu anu study kalayan nilai atribut Nofollow HTML. jenis ieu Tumbu mangrupakeun ceurik tebih ti konsép asli hyperlink a dirancang pikeun tujuan SEO ku harti. Ku kituna, tinimbang tohan on SEO, numbu kalawan Nofollow titik kaluar langsung ka URL ti ramatloka udagan dina hiji move - nyadiakeun euweuh otoritas atanapi kapercayaan mindahkeun sama sekali. Tangtu, No-Tuturkeun tumbu anu dirancang pikeun garis alesan - misalna, aranjeunna porsi nolak jenis nu tangtu search engine spam (disebutkeun, pikeun nyegah spamdexing). Éta ogé dipaké pikeun ninggalkeun panto kabuka pikeun pangalaman browsing manusa solely (i. e. , Aranjeunna teu maot link-jus). Ku kituna, maké No-lajuning atribut link tiasa kaputusan ogé-kabentuk, e. g. , Utamana pikeun maranéhanana webmasters tur boga situs purposefully linking ka kaca spam pikeun sababaraha alesan.

Smart kauntungan Pick

Ngabogaan sagalana di tempat, hayu urang datang deui ka point of sawala urang ayeuna - nu backlink panempo alat bisa nyieun profil idéal Tumbu web? Muhun, nu gumantung. Kantun sabab Kuring geus diuji loba teuing parabot analitik béda liwat sataun panganyarna - kalawan sagala fitur unik, sarta bintik lemah musibah duanana. Salaku keur kuring mah, nu kapanggih dina pilihan di handap ieu leuwih paling lumrah - Moz urang Buka Loka Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Majestic SEO Toolkit, sarta Ahrefs Backlink Viewer / Checker Alat. Tangtu, éta ukur nepi ka anjeun mutuskeun - tapi keukeuh manéh unggal sahijina, sahenteuna dina ringkes. Catetan, éta Kuring geus datangna ka pilihan well-kabentuk picking ukur parabot backlink panempo pangalusna Calung software analitik - tempo nilai sabenerna bongbolongan praktis maranéhanana, kualitas pangalaman pamaké, set intuitif tina pilihan dasar, sarta hasil pamungkas, kaasup a wawasan kalapa kacida akurat.

Backlinks for website

Simpen Ancaman Dina Tahan

Pikeun nyimpulkeun, Abdi hoyong ngenalkeun anjeun pisan dasar pikeun shaping profil idéal anjeun Tumbu web. Maksad abdi yen sateuacan Ngalanglang nu horizons anyar kalawan alat backlink panempo karek diulas, anjeun kukituna hadé ngalereskeun mess anjeun geus aya. Geus mimiti bersih - migunakeun Disavow Alat Google meunang leupas tina sagalana yén bisa jadi hurting strategi SEO anjeun dina skala, atawa sahenteuna nurunkeun kualitas profil backlink anjeun ka extent tangtu. Pondokna, malah lamun ngan ngarasakeun hal curiga ngeunaan ramatloka husus nu nuju dikaitkeun jeung - ngurus pikeun ngaleungitkeun sagala tabrakan ngarugikeun dipikaresep. Cara eta, nganggo alat disavow ka "ngabejaan" Google henteu nganggap ieu Tumbu aneh anjeun masih pasti ngeunaan, sahenteuna pikeun momen. Cara éta, loba webmasters profésional anu ngagunakeun alat dasar ieu (tinimbang jelema parabot backlink panempo populér) - ngan mun balik sarta bolaykeun, saluyukeun, atanapi ngadamel rusuh-fix keur naon lila-SEO kaliwat aranjeunna geus ngajaga tunda heula keur sababaraha husus pertimbangan.

December 22, 2017