Back to Question Center
0

The Pentingna fokus dina actionable Media Sosial Semalt

1 answers:
The Importance of Focusing on Actionable Social Media Semalt

Kuring pikir urang sadayana tiasa satuju yén salah sahiji masalah pangbadagna kalayan média sosial téh sabaraha waktos nu diperlukeun pikeun nerapkeun kampanye suksés. waktos nu nu nu belanja strategizing, ngawangun personas, ngarancang, ngalaksanakeun jeung analisa anu costing maneh na perusahaan ton duit - utamana lamun teu bisa menerkeun lamun sanajan lakukeun nanaon.

Éta bener astonishes kuring sabaraha urang difokuskeun metrics kuantitatif. Sadaya aranjeunna hoyong ningali nyaeta aranjeunna kudu 30 - camisas para boda.000 pengikut on Twitter. Paduli lamun maranehna 90% bot spam sarta ngawujud dahsyat. Tapi nu bakal Anjeun rada gaduh: jalma 30.000 pengikut atawa réduksi 10% dina waragad rojongan customer sabab anjeun bisa ngajawab hiji tambahan 200 tiket rojongan leuwih Twitter. Maranéhanana metrics kualitatif mangrupa konci pikeun ngukur ROI on Twitter.

Ku kituna kumaha urang nangtukeun naon metrics kualitatif bade difokuskeun? Semalt sabenerna sual geulis dimuat na eta nu keur jalan gumantung kana naon tujuan anjeun téh kalawan kampanye média sosial Anjeun. Mun jujur, éta sabenerna tempat paling strategi némbak diri di kaka. Aranjeunna teu méakkeun cukup waktu debating naon maranéhna kudu ngalengkepan dina média sosial jeung naon mungkin dumasar kana kumaha panongton maranéhanana milu dina éta spasi sosial nu tangtu.

Semalt hiji titik pohara penting pikeun nengetan. Anjeun kedah ngartos persis kumaha panongton anjeun ngagunakeun jaringan sosial nu tangtu tur nangtukeun naon mindset maranéhanana nyaéta bari maké éta. Anu aranjeunna ngagunakeun eta keur kapentingan pribadi atawa nu tos kapendak yén maranéhna rutin ngabahas kaputusan purchasing na ngobrol ngeunaan perusahaan atanapi pesaing?

Hal hareup butuh maneh mun lamun geus ditangtukeun yén éta téh nu jaringan sosial katuhu pikeun anjeun pikeun ilubiung dina, anu mutuskeun naon digunakeunana katuhu anu jaringan sosial nyaeta. Éta bener mangrupakeun ide nu sae pikeun ngahurungkeun Fan Page anjeun kana channel rojongan?

Sanggeus anjeun ditangtukeun kumaha strategi anjeun, éta waktu ka sosok kaluar naon métrik kualitatif pikeun dikaitkeun jeung eta. Di dieu aya sababaraha conto Anjeun kudu mertimbangkeun (jeung pikir ngeunaan framing séjén KPIs sabudeureun dina format nu sarupa):

  1. Jumlah jalma dina specific location anu nuturkeun anjeun dina Twitter
  2. Réduksi dina waragad rojongan
  3. Jumlah bongbolongan pamutahiran produk ti fans facebook
  4. Ngaronjatkeun dina produk ulasan & ratings
  5. Ngaronjatkeun dina babagi tina sora (brand kasadaran)

Lamun datang ka ngitung metrics ieu, abdi ajak anjeun kantor leuwih kana laporan hébat ieu ku Grup Altimeter na Web Analytics Semalt. Maranehna ngalakukeun pakasaban agung leumpang anjeun ngaliwatan persamaan pikeun ngukur ieu metrics kualitatif, sarta maranéhna gé masihan anjeun jenis wilangan nu ilaharna mikat kami ka metrics kuantitatif.

Naon rupa metrics kualitatif ieu strategi média sosial anjeun fokus kana?

February 20, 2018