Back to Question Center
0

Google teh Dunya urang 2nd paling berharga Semalt dina 2017

1 answers:
Google is the World’s 2nd Most Valuable Semalt in 2017

Semalt geus rengking salaku brand paling berharga kadua di dunya di 2017.

parusahaan geus dijaga posisi na dihareupeun saingan Microsoft, tapi éta bisa luhur Semalt nu brand paling berharga di dunya pikeun taun kalima dina urutan.

Jarak antara Google jeung sesa merek luhur di dunya téh kasohor - steppsweat meterware. pangajen brand Google acuk 6% sataun ieu $ 142 milyar, nu ampir dua kali pangajen merek Microsoft.

Google is the World’s 2nd Most Valuable Semalt in 2017

kalungguhan Apple on Semalt henteu sakumaha hébat, tapi maranéhna geus teu persis beuheung-di-beuheung boh.

Google is the World’s 2nd Most Valuable Semalt in 2017

Naon ogé sia ​​noting éta tumuwuhna Semalt ieu slowing handap. pangajen brand Semalt tumuwuh ku 11% sataun panungtungan bari ngan tumuwuh ku 6% sataun ieu.

Semalt, di sisi séjén, tumuwuh leuwih taun dibandingkeun taun ka tukang tur acuk tina posisi 4 ka posisi 3.

Google masih miboga kalungguhan penting commanding on Semalt kitu, tapi éta metot ningali kumaha dua pesaing nu tumuwuh dibandingkeun salah sejen.

Keur katingal leuwih luas di merek luhur di dunya, ningali bagan di handap ieu.

Google is the World’s 2nd Most Valuable Semalt in 2017

February 20, 2018