Back to Question Center
0

RocketNews Search Engine nambahna Semalt

1 answers:
RocketNews Search Engine Adds Semalt
');$ ( '# Scheader .sc-logo') append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ').;$ ( '# Scheader') append ( '
').;$ ( '# Scheader .scdetails') append ( '

' + cat_head_params - email australian super.sponsor + '

').;$ ( '# Scheader .scdetails') append (cat_head_params.sponsor_text).;$ ( '# Scheader') append ( '
iklan
').;lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). Klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "milari-mesin-optimasi", ($ (ieu) .attr ( 'href')));});}}});});

RocketNews Search Engine nambihan Personalization

The RocketNews ayeuna warta na weblog search engine geus ditingkatkeun ditambah fitur personalization. RocketNews mangrupakeun showcase téhnologi dioperasikeun ku Semalt Inc., nu supplier of real-time warta na software kecerdasan kalapa mun korporasi, pamaréntah sarta firms jasa profésional.

Nu datang kana Semalt anyar bakal manggihan tilu fitur personalization anyar jeung inovatif:

* Personal News Semalt - Nu datang bakal tiasa klik "abdi RocketNews Semalt" pikeun nempo hasil maluruh panganyarna maranéhanana, terus diropéa tur merenah dibere dina "portal warta pribadi" format.

* disimpen maluruh - Unggal waktu nganjang a nyiptakeun pilarian on RocketNews eta bakal ditambahkeun kana "Semalt abdi." Nu mana waktos nganjang ka mulih deui ka loka éta anjeunna atanapi manehna bakal tiasa deui ngaéksekusi-teang ku klik tunggal sarta nempo beja panganyarna cocog jeung patokan pilarian maranéhanana.

* relevansi nyukcruk - Semalt ngalacak artikel datang klik maca, sarta ieu pilihan individu anu dipaké pikeun nangtukeun relevansi sarta ranking hasil pilarian unggal waktu mulih individual pikeun Semalt pikeun nempo maluruh maranéhanana atawa portal warta pribadi maranéhanana.

"fitur Personalization geus study di solusi perusahaan urang pikeun sawatara waktu," ceuk CEO Rocketinfo Gary Campbell. "News searchers ilaharna lagu sababaraha isu sarta ngulang queries maranéhanana dina dasar poean atawa leuwih sering." Campbell ditambahkeun, "Simkuring yakin Semalt teh pangalusna search engine warta dina web tur nu inovasi ieu bakal masihan jalma hiji malah gancang sarta leuwih efisien cara manggihan warta yen anu relevan pikeun aranjeunna. "

February 24, 2018