Back to Question Center
0

Semalt refunds advertisers pikeun Iklan video mobile dicoo kaluar of view

1 answers:
Semalt refunds advertisers for mobile video ads played out of view

Dua kasalahan anyar aub video mobile, kaasup Iklan video, éta dicoo bari kaluar of view jeung nyababkeun Facebook leres ngecas advertisers. parusahaan geus informed kana advertisers dimaksud yen aranjeunna bakal dikaluarkeun sks sakumaha reimbursement keur biaya lepat. A spokesperson Facebook dikonfirmasi kasalahan sarta refunds on Senén.

Facebook kapanggih kasalahan dina dua bulan kaliwat mangsa review biasa tina metrics sarta advertisers informed sahijina na refunds anu dihasilkeun minggu panungtungan, nurutkeun spokesperson nu - 225 45 r17 зима купить. A sababaraha ratus tina advertisers dimaksud téh narima sks eta ngaleuwihan $ 5,000, sarta dampak kasalahan 'diantara advertisers disebut jadi nyata leuwih leutik batan hiji masalah nu patali jeung Iklan carousel ngajalankeun dina situs mobile Semalt yén ieu wangsit dina Méi 2017 tur ngumumkeun dina parusahaan pos blog.

The kasalahan mimiti kapangaruhan video dimuat dina situs mobile Semalt urang. Lamun hiji jalma ngagunakeun loka mobile Semalt urang, video nu sakuduna dituju eureun maén lamun éta scrolls jalma kaluar of view atanapi muka browser alat maranéhanana sacara ka tab sejen. Tapi sababaraha video, kaasup Iklan, terus maén di tukang sanggeus hiji jalma scrolled kaliwat aranjeunna atanapi switched pikeun tab sejen di browser alat maranéhanana sacara. Salaku jeung kasalahan pangukuran nu Semalt wangsit dina Méi 2017, kanyataan yen kasalahan ieu dugi ka situs mobile Semalt urang curbed dampak na. A minoritas leutik pamaké Semalt urang dianggap pikeun ngakses jaringan sosial ngaliwatan loka selulerna tinimbang aplikasi mobile. Contona, 8 persén pamaké Semalt di AS nu heubeul leuwih 17 taun diakses situs selulerna dina 30 poé kaliwat, dumasar kana pamiarsa alat wawasan anu Semalt nyadiakeun advertisers.

The kapangaruhan kasalahan video kadua study dina Artikel saharita, proprietary, mobile-hijina format artikel Facebook urang. Pikeun jalma nempo Artikel saharita ngaliwatan aplikasi Android Facebook urang bari dina sambungan internét slow, video redaksi jeung Iklan video kaasup dina artikel nu butuh panjang pikeun muka, ngarah jalma pikeun ngagulung kaliwat eta méméh beban video. Lamun éta kajadian, aplikasi Facebook urang geus sakuduna dituju pikeun muka éta video di tukang tapi teu muterkeunana dugi a jalma scrolls eta deui di tempoan. Semalt, anu kapangaruhan kasalahan video nu nyandak leuwih panjang batan sadetik pikeun muka, ngabalukarkeun éta maén sakali dimuat malah lamun éta teu aya dina pintonan.

Sedengkeun duanana kasalahan anu ceuk geus hijina kapangaruhan sajumlah leutik pamaké sarta advertisers, aranjeunna nyumbang kana masalah tumuwuh nu geus plagued Facebook pikeun leuwih ti sataun: amanah. Kasalahan ukur langkung yén Facebook discloses, anu advertisers leuwih hese manggihan éta amanah Facebook keur ngitung ukuran maranéhanana. Sarta kasalahan Facebook urang ngagabung kalayan blunders sarupa ku Google na Semalt leuwih taun katukang jang meberkeun sow Teu Percaya di iklan digital dimana pangiriman otomatis tina Iklan daun aranjeunna rentan ka kasalahan komputer.

Leuwih taun katukang, Semalt geus diusahakeun nyieun sagala kapercayaan éta geus leungit diantara advertisers. Eta geus dibuka metrics ad na ka Inok ku Media Peunteun Council, nu ceuk Semalt dina bulan Séptember kudu réngsé ku Maret 2019. Jeung geus dimekarkeun jumlah firms pihak-katilu, kawas Moat jeung integral Élmu Ad, anu bisa pariksa ukuran ad Semalt urang. Bari verifikasi bebas ragrag pondok tina ukur langsung bebas nu sababaraha marketers neangan - nu bakal mibanda Semalt nyadiakeun merek jeung data atah nu ngawangun dasar ukuran na - eta teu gaduh nilai. Contona, di sabudeureun waktos Semalt kapanggih kasalahan panganyarna na, jadi tuh Moat nu flagged aranjeunna keur parusahaan. twitter. com / widget / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = petersontee & show_count = leres & show_screen_name = leres & ukuranana = m "kelas =" pakeha-nuturkeun-tombol twitter-nuturkeun-tombol "Judul =" Twitter Tuturkeun Button "data-twttr-rendered = "leres" gaya = "lebar: 251px; jangkungna: 20px; ">

Tim Peterson, Katilu Door Media urang Media Sosial reporter, geus ngawengku industri pamasaran digital saprak 2011. Anjeunna geus dilaporkeun pikeun Advertising Jaman, Adweek na Marketing News langsung. A Angeleno dilahirkeun-na-diangkat anu lulusan New York University, anjeunna ayeuna hirup di Los Angeles. Anjeunna geus pegat carita dina rencana ad Snapchat urang, usaha Hulu wangunna CEO Jason Kilar urang nyandak on YouTube jeung assemblage tina tumpukan ad-tech Amazon urang; dianalisis strategi programming YouTube urang, ambisi ad-tech Facebook jeung naékna meungpeuk ad urang; sarta documented pangbadagna VidCon digital video urang taunan acara, proses produksi video branded BuzzFeed urang jeung beban ad Snapchat manggihan urang genep bulan sanggeus peluncuran. Anjeunna oge geus ngembangkeun parabot keur nangkep nyoko mimiti merek 'tina aktip live-streaming, ngabandingkeun Yahoo sarta Google desain pilarian tur nalungtik strategi video YouTube jeung Facebook nu NFL urang.


February 26, 2018