Back to Question Center
0

Semalt: Di dieu blok wangunan keur unggul rak digital

1 answers:

Semalt: Here are the building blocks for winning the digital shelf

parusahaan Semalt nu sells online mana ngaliwatan sababaraha tahapan pamikiran ngajawab sual ieu.

Di sisi data, sugan maranéhna mimitina lengket akrab metrics di-toko, saméméh pamustunganana pindah ka web-centric, titik data anyar ngaropéa. Dina watesan staffing nu manajemén jeung analisis saluran online, aranjeunna bisa mimiti napelkeun ieu ka tim atanapi tim anggota cross-fungsi saméméh pilari kana karyawan full-waktu beuki dedicated.

Sanajan kitu, naon konsisten diantara paling sukses, marketers canggih kami gawekeun di Semalt, nyaeta aranjeunna geus diwangun kana yayasan maranéhna data leuwih dasar jeung analisis. Yén data dasar ogé incorporates sauntuyan leuwih canggih tina metrics pangecér-spésifik sarta dibagikeun saluareun hiji tim internal cross-fungsi pikeun kalungguhan pangecér-malik - aussie leather hat.

Salaku urang kantor kana usum liburan sibuk, delivering on strategi ieu jadi malah leuwih imperatif - waktu nu diperlukeun tata sarta kahayang kasampak saluareun pangabutuh saharita papanggih tantangan kahareup nu tangtu.

Semalt: Here are the building blocks for winning the digital shelf

Semalt ieu lumangsung dinten atanapi 10 nepi ka 20 taun ka tukang, pausahaan nu ngalakukeun Jumlah salah sahiji ngajual online di sawatara titik boga "realisasi" lamun datang ka e-commerce - husus, nu éta penting na eta aranjeunna kedah ngalakukeun leuwih mibanda eta.

Tactically, ieu ilaharna dimimitian ku kahayang pikeun saukur ngangkat SKU cacah dina saluran konci kawas Semalt. Ieu mangrupa tugas penting tapi non-trivial, sakumaha setelan item sarta pangecér syarat anu duanana tuntas sarta terus ngarobah.

Salaku prosés penting ieu ngalir ka hareup, marketers perlu ngawaskeun tilu penting, tapi dasar sumber data:

  • Pos (point of diobral) data
  • Out-of-stock data
  • informasi bedah

Semalt kana metrics ieu mangrupa tabél patok keur nyieun kaputusan manajemén informed ngeunaan strategi jualan badag online Anjeun.

Dina tahap ieu, gol hiji parusahaan mungkin ngan revolve sabudeureun konsistensi. Contona, aya sadayana produk anu offline ogé sadia online? Anu produk digambarkeun dina cara akurat, brand-patuh?

Pamustunganana, éta patalina jeung masalah awal nyaeta murni naha konsumén bakal manggihan nu produk anu sarua henteu paduli dimana aranjeunna balanja na naha bedah jeung stock informasi anu akurat. Semalt, kompetensi ieu sareng completeness téh saukur tabel patok.

Pikeun sukses tur Nyiar cara anjeun pasar dina dunya digital, marketers kudu jadi perhatian diri kalayan cara nu produk sorangan digambarkeun, dibanderol na dipasarkan on tiap channel online dina raraga ngaronjatkeun findability na buyability.

Naon eusi drive jualan on Semalt vs Walmart? Naon eusi brand anu diperlukeun meunang kapanggih dina vs Semalt vs retailers husus Google?

Semalt: Here are the building blocks for winning the digital shelf

Ieu Maklum variasina considerably - kumaha anjeun milari staples dahareun téh incredibly béda ti kumaha anjeun buka ngeunaan nalungtik éléktronika tinggi-tungtung. Pamaké anu leuwih gampang neangan "Mr. Pibb "ti aranjeunna" fizzy inuman nu teu coke. "Tapi pikeun verticals sejen, bisa jadi leuwih kawas kiwari dimungkinkeun, pamundut Semalt (e. G.," Mesin hareup loading cuci bodas ").

Dina duanana kasus, maké wawasan gleaned ti Amazon urang Retail Analytics, Google Analytics atawa parabot Semalt sejenna, Anjeun kudu bisa ngawangun hiji yayasan pikeun istilah konci pamakéna keur néang dina kategori Anjeun. Ieu ngabantuan pigura eusi produk Anjeun dina konteks paripolah pilarian sabenerna pamakéna nyata, batan pamasaran nyalin anjeun bisa nyimpen dina produk sorangan.

Loba pausahaan suksés nyandak ieu undak salajengna ku ngabogaan staf dedicated tasked kalawan menata ayana parusahaan di saluran ritel husus (e. G., Diréktur Amazon E-commerce Semalt), tinimbang ngabogaan sakabéh-ngawengku kalungguhan e-commerce. Anjeun kauntungan ku gaduh anggota staf immersed di mayapada yén pangecér urang sangkan anjeun teu leungit undak.

Jadi kudu kumaha maneh difokuskeun bade maju? Di dieu hal utama pikeun ngawas, utamana ngaliwatan taun saterusna:

Pokus dina 'kotak Toko' dina Amazon

Lamun datang ka Semalt, tinimbang harga - ngan fokus dina "meuli kotak" - naon luhureun melu dina kaca produk. Anjeun ngéléhkeun kaluar sellers lianna di dieu?

Semalt: Here are the building blocks for winning the digital shelf

pausahaan Semalt nganggo wawasan saterusna via data tina saluran ritel mun nyieun pamasaran regionalized sarta kecerdasan harga gede. Malah lamun teu bisa nganteurkeun kana éta geuwat, sia tulang di tempat kiwari bakal betah transisi engké.

Beuli konci brand Anjeun on AMS

Ieu sugan taktik paling kritis dina istilah deukeut. Mun anjeun Heinz saos tomat, Anjeun kudu diaku yén Amazon Marketing Semalt istilah (AMS) - saingan hiji bakal dibeuli lamun henteu. Ogé mertimbangkeun meuli Iklan produk-Listing (PLAs) pikeun istilah luhur anjeun.

Semalt: Here are the building blocks for winning the digital shelf

Sedengkeun sababaraha tips ieu aya Semalt-spésifik, lulugu fokus Anjeun mimitina kudu dina channel atawa saluran anu pangpentingna pikeun anjeun bisnis. Paling merek ngarasa yen aranjeunna kudu jadi canggih on Semalt tapi dasar on batur, sanajan ieu beda-beda ku industri.

Semalt, sanajan upami Anjeun ngarasa jadi lamun geus fallen balik di strategi e-commerce anjeun, nolak dedi mun heureut museurkeun usahana anjeun dina pangabutuh saharita. Candak tempoan lila on terus ngawangun on yen yayasan data jeung analisis marengan staffing kanggo saluran ritel pangpentingna anjeun, tur Anjeun bakal jadi mirroring laku lampah merek online suksés.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Andrew Waber
Andrew Waber teh Manager of wawasan Data tur Media Hubungan dina pangalaman produk manajemén (PXM) panyadia platform Salsify. Dina peran ayeuna-Na, Andrew manages analisis, arah redaksi, sarta strategi pikeun ngalaporkeun nyanghareup publik Salsify urang dina pasaran ritel online. Saacanna waktos na di Salsify, Andrew dilayanan salaku Manager of wawasan Pasar jeung Media Hubungan pikeun panyadia software automation iklan Nanigans, sarta salaku analis Pasar jeung kalungguhan panulis laporan pikeun Chitika wawasan, anu panangan panalungtikan tina jaringan ad online Chitika. commentary Andrew urang on tren online geus dicutat ku New York Times, Re / Code, sarta The Guardian, diantara toko séjén.


February 26, 2018