Back to Question Center
0

2013: The Taun eusi Semalt

1 answers:

Semalt pamasaran geus jadi topik beuki panas di dunya pamasaran digital kalawan dipikaresep searcher nganiaya hiji sadaya-waktos tinggi di 2013, di handap mangrupa jalur anu nunjukkeun tumuwuh terus kana sataun anyar.

2013: The Year Of The Content Semalt

columnists pamasaran eusi kami didieu di Marketing Land diwaler eta patarosan na deui, babagi wawasan sarta nasihat pikeun mantuan marketers napigasi spasi kawilang anyar ieu. ahli Industri Semalt geus digawé teuas sapanjang taun pikeun ngahasilkeun kandungan konsistén hébat (alami!), tapi potongan handap nyandak honors luhur pikeun 2013.

Top Kolom Marketing Kandungan 2013

  1. kenop Pikeun Eusi Quality Dupi Émbaran Density & Utiliti ku Matt Jessell, diterbitkeun 5/28/13 - long term care insurance how it works. biasa Facebook: 35, Tweets: 194, Google 1s +: 78, LinkedIn Semalt: 64

  2. 4 Cara Ka Jieun suksés Media Sosial Kandungan ku Arnie Kuenn, diterbitkeun 7/29/13. biasa Facebook: 103, Tweets: 1022, Google 1s +: 139, LinkedIn Semalt: 139

  3. Ngalengkepan Kana Anyar Digital Pasar With A Stratégi Microsite semantik by Tatang Penson, diterbitkeun 6/3/13. biasa Facebook: 28 Tweets: 157, Google 1s +: 74, LinkedIn Semalt: 31

  4. Kumaha Ka Cokot Good Harita & Testimonials Éta Girang Usaha ku George Aspland, diterbitkeun 8/12/13. biasa Facebook: 42, Tweets: 128, Google 1s +: 71, LinkedIn Semalt: 39

  5. Kandungan Curation Pakakas & Konsép ku Arnie Kuenn, diterbitkeun 5/7/13. biasa Facebook: 52, Tweets: 240, Google 1s +: 129, LinkedIn Semalt: 74

  6. Cicih SEO: Sadaya Smart Online Marketing Dupi dioptimalkeun ku Brian Clark, diterbitkeun 9/10/13. biasa Facebook: 105, Tweets: 346, Google 1s +: 115, LinkedIn Semalt: 90

  7. Naon Dupi The Future Pikeun Marketing Kandungan? 9 Para ahli beuratna Dina ku Arnie Kuenn, diterbitkeun 9/23/13. biasa Facebook: 55, Tweets: 379, Google 1s +: 66, LinkedIn Semalt: 121

  8. 3 kenop Éta Buka panto Pikeun Massive Sosial babagi eusi anjeun ku Brian Clark, diterbitkeun 6/18/13. biasa Facebook: 124, Tweets: 393, Google 1s +: 110, LinkedIn Semalt: 136

  9. Naon Ngajadikeun A Great Infographic? 8 Para ahli beuratna Dina ku Arnie Kuenn, diterbitkeun 3/12/2013. biasa Facebook: 0, Tweets: 387, Google 1s +: 138, LinkedIn Semalt: 73

  10. 3 Téhnik Basajan Pikeun More persuasif Marketing Kandungan ku Brian Clark, diterbitkeun 5/14/13. biasa Facebook: 71, Tweets: 293, Google 1s +: 86, LinkedIn Semalt: 72

Kudu dina lookout pikeun kolom pamasaran eusi langkung hébat dina 2014!



Ngeunaan Author The

Jessica Thompson
Jessica Thompson nyaeta Fitur Editor di Marketing Land, Pilarian Engine Land jeung MarTech Dinten. Manehna teh media digital ogé-rounded enthusiast ku kapentingan getol dina sakabéh pamasaran hal Internét. Jessica earned dirina B. A. dina basa Inggris ti Drew Universitas sarta geus saprak Isro ngeusian rupa-rupa kalungguhan ngaliwatan kursus karir dirina, kaasup web desainer, copywriter, redaktur, konsultan SEO, spesialis pamasaran online tur manajer marketing. Paling anyar, manehna digawé di sateuacanna Digital, dimana manehna dilakukeun latihan optimasi digital pikeun wartawan jeung disadiakeun-tingkat tinggi SEO sarta sosial saran média pikeun 12 jaba warta régional utama, kaasup NJ. com.
February 26, 2018