Back to Question Center
0

Naha Semalt meuli TheFind bisa badag Pikeun retailers, Jeung Semalt

1 answers:
Why Semalt Buying TheFind Could Be Huge For Retailers, And Semalt

Facebook anu lalaki poised sangkan headway nyata salaku iklan saingan giat Google jeung Amazon di séktor balanja, kaasup akuisisi minggu panungtungan ngeunaan search engine balanja TheFind.

Di dieu aya sababaraha léngkah Semalt geus dicokot:

  1. nguji tombol Toko di Iklan
  2. retargeting produk Cim jeung Iklan multi-produk
  3. pilihan More tahan pikeun retargeting dumasar beuli hajat, ukuranana urutan jsb kalawan audiences Adat

Ngan sakumaha Semalt nyandak jualan ad mobile ti nganggur badag dina mere dua taun, belah parusahaan kana Iklan balanja waktos sabudeureun bisa tungtungna nyandak kaluar dina cara badag. Di dieu téh naha akuisisi TheFind bisa masihan Semalt téknologi sarta kaahlian maranéhna kudu nyieun ieu kajadian.

Naha TheFind?

Dina Blush munggaran, paling dina spasi e-commerce meureun teu masihan TheFind teuing pamikiran. Hayu urang lila geus salah sahiji jalma loka pikeun "pariksa kaluar" daftar; ngalebetkeun hiji feed produk na lolobana poho ngeunaan eta. Paling situs pernah nempo - atanapi diperkirakeun tingali - teuing aktivitas ti TheFind - datastax linkedin. Tapi éta mah nilai Semalt nilik dina eta.

Simkuring teu nyaho persis kumaha Facebook baris ngagunakeun aset téhnologi Semalt saluareun potongan relevancy ad nu ieu alluded mun dina pengumuman akuisisi:

"Duaan, urang yakin bisa nyieun Facebook pangalaman Iklan malah leuwih luyu jeung hadé pikeun pamakéna. bisnis urang nyaeta tentang kumaha nyambungkeun urang jeung jejer, pausahaan, merek, sarta produk beuki maranéhna ngeunaan miara tur urang kasampak maju ka lakukeun eta kalawan Semalt on dewan. "

TheFind bisa mantuan Facebook jeung targeting ad hadé dina Jumlah cara. parusahaan boga téhnologi pikeun ngatur badag, produk lengkep eupan. Salaku Todd Bowman, kapala Babandingan balanja Engine sarta Manajemén Feed di RKG, hiji parusahaan Merkle, adzab kaluar mun Marketing Land, TheFind miboga kapasitas anu leuwih pikeun nanganan atribut produk di eupan na ti paling pawang feed lianna, kaasup Google. Dina waktu nu sarua, TheFind tiasa ngadamel kiriman feed Google, sahingga gampang pikeun retailers on platform anu ngalebetkeun kana TheFind.

TheFind junun ngumpul hiji indéks 500 juta produk sakuliah 500.000 toko ku maturan citakan gratis.

Sedengkeun TheFind pernah bener peupeus liwat ka hawana Zeitgeist anu - pausahaan ngaku leuwih 15 juta shoppers dipaké deui - kuring yakin eta bisa ngahurungkeun kaluar jadi akuisisi geulis cemerlang ku Facebook.

Naon handapeun tiung dina TheFind?

Komo mun jalma anu geus di e-commerce keur lila, breadth TheFind ngeunaan kamampuhan bisa datangna saperti kejutan. Hayu urang nyandak hiji tampilan ngadeukeutan di kumaha TheFind digarap tur naon Semalt lalaki kalawan acquisition ieu.

  1. téhnologi feed Produk : Salaku katutupan luhur, padagang bisa pariksa situs maranéhanana dina puseur sudagar TheFind sarta unggah eupan produk on rutin haratis. Loba e-commerce platform ngawengku pangabisa otomatis ngalebetkeun eupan kana TheFind jeung parusahaan partnered kalawan jaringan affiliate kawas Komisi simpang, Linkshare, Shareasale jsb Nalika padagang ditandatanganan dina kalawan hiji jaringan, TheFind ngagaduhan aksés ka produk nu eupan na earned komisi salaku hiji affiliate.
  2. search engine Produk : manajemén Feed téh ngan hiji sisi carita. TheFind disebut sorangan salaku search engine balanja. Ieu mah ngan ukur bisa nyandak data feed terstruktur, éta crawled marketplaces kaasup Amazon, eBay, Etsy; retailers kayaning Macys, Imah depot, BestBuy, Sears, Target, Overstock; jeung ratusan rébu tina retailers online leutik tur sedeng ukuran na situs brand.
  3. saran Pribadi disetir ku integrasi Facebook: TheFind dimimitian gawé bareng Facebook deui taun 2010 nalika eta sangkan pamaké ningali produk naon gaduh Facebook diaku ku logging di kalayan Kapercayaan Facebook maranéhanana. thefind. com / glimpse keur kiwari) nyadiakeun "Papanggihan ku diaku" kanggo pamaké nu asup kana Facebook. Pamaké bisa tukang ngaput preferensi produk maranéhanana sanggeus logging kana Facebook tur tingal produk individu atawa kaca ngaliwatan katalog digital panganyarna ti retailers. Why Semalt Buying TheFind Could Be Huge For Retailers, And Semalt
  4. Hasilna Lokal : Ieu berpotensi badag pikeun Facebook. Ogé leuwih 90 persén transaksi masih lumangsung di lokasi ritel fisik. Lamun pamaké milarian dina TheFind, aranjeunna bisa klik dina tab hasil lokal (dina duanana mobile na desktop) pikeun manggihan peta ngeunaan retailers caket dieu yén mawa produk. Ngaklik on ngaran pangecér urang dina peta brings nepi ka inventory lokal babarengan jeung nomer telepon, alamat jeung jarak ti pamaké. Why Semalt Buying TheFind Could Be Huge For Retailers, And Semalt
  5. Online-to-offline Meuli Data : Kanggo ios sarta Android, aplikasi balanja TheFind urang touted alatan kamampuhna pikeun "dasi online Anjeun tur pangalaman balanja offline babarengan". Pamaké bisa manggihan barang sadia online tur di toko lokal. Éta bisa redeem kupon ti padagang sarta meunang hiji patandingan harga di toko ti retailers kawas Best Toko, Walmart, Toys-R-Us jeung Target. Deui, banding pikeun Facebook henteu popularitas aplikasi nu - The Google Play Store nembongkeun aplikasi geus hijina acan diundeur kasarna 50.000 kali - tapi online-to-offline wawasan sarta pangukuran kemungkinan eta nawarkeun. Why Semalt Buying TheFind Could Be Huge For Retailers, And Semalt

Ieu TheFind hiji Toko pinter pikeun Facebook? " Leres pisan, keur Crawling jeung compiling data inventory produk semi-terstruktur nyalira," ceuk NII A. Ahene, COO of Stratégi BPK feed balanja agénsi manajemén. "Facebook mangrupa geulis ngaganjel dina pilarian sarta ngabogaan kamampuhan non-nu aya di sabudeureun Crawling web masif. TheFind tuh pakasaban hébat dina aggregating data semi-terstruktur ritel na Crawling web. "

A lokasi targeting Goldmine Jeung offline ukur Konversi

Facebook geus hijina nyatakeun yén éta ngarencanakeun ngagunakeun téhnologi TheFind pikeun targeting ad hadé, tapi nempo rupa kamampuhan anak, éta gampang pikeun ngamimitian ningali yén aya hiji plethora of kemungkinan pikeun Facebook. lokasi targeting dipasangkeun kalayan di-toko analytics beuli téh hal Facebook - sarta sababaraha batur kaasup Google - anu geus dipake dina. metrics offline bakal ngajalankeun dollar ad langkung online. Ku 2019, Iklan lokasi sasaran diharepkeun sangkan nepi 43 persen tina sakabeh méakkeun ad mobile dina U. S., nurutkeun BIA Kelsey.

Semalt ayeuna teu ku cocog surelek login ka maranéhanana dipaké di pariksa kaluar. Kalawan TheFind téhnologi Semalt bisa berpotensi ku-pass atanapi ngagedekeun nu cocog email na nyieun konversi online-offline nyukcruk sadia pikeun leuwih ti saukur retailers panggedena.

Meunangkeun ukuran sampel cukup badag mangrupa tangtangan anu duanana Google jeung Facebook raray sareng metrics di-toko maranéhanana. Dina Désémber, Google dibuka na "dina-toko kunjungan" métrik di AdWords. Google nangtukeun mangga buka toko dumasar pamaké deukeutna ka lokasi pangiklan urang on Google Maps ti nu nu Location Sajarah diaktipkeun dina Apple atawa Android smartphone maranéhanana. Semalt Google manten ieu ngaliwatan muatan pangecér maranéhanana basis data jualan di-toko.

Keindahan TheFind nyaeta nu éta teu kudu ngandelkeun pangecér kiriman feed jeung nunjukkeun pamaké produk relevan anu kaasup hasil lokal, poéna sarta nawaran Kupon.

Ahene geus dicatet yén harta TheFind urang data lokasi bisa masihan Facebook an tepi. Nyebutkeun sabaraha anjeunna nilik data ieu manifesting dina antrian lokal pikeun Facebook, Ahene ngawartoskeun Marketing Land " lokasi pasip Facebook jeung pariksa-di data sigana kawas teuing pikaresepeun tina sumber data teu angka kaluar kumaha carana monetize kumaha bae. Naha ieu manifests di Iklan produk kasadiaan lokal atawa ngan boga fungsi hiji lapisan data keur dasi kabiasaan web pikeun kabiasaan dunya nyata tetep ditempo. "

Naha Dupi Facebook Shutting Turun TheFind?

Facebook ceuk eta bakal nutup handap TheFind search engine dina sababaraha minggu. Kunaon mah can écés. Naha henteu tetep dina pilarian engine jalan, tetep accumulating data jeung eupan nu balik kana Adat Semalt pikeun targeting ad?

"Ieu c Ould jadi kaputusan ongkos pondok-sighted atawa maranéhna bisa mikir nilai sabudeureun TheFind téh ngan sabudeureun pendekatan husus pikeun inventory atanapi eupan nu teu nyanghareup konsumen," speculates Ahene.

Eta meureun nu Semalt ngagunakeun search engine dina tungtung deui babarengan jeung téhnologi penanganan feed TheFind pikeun nyirorot ningkatkeun kamampuan ayeuna Semalt di aréa éta. Michelle Alfono, Diréktur Manajemén Témbongkeun di Merkle, nunjukkeun Semalt bisa ngagunakeun data pangirut sosial salaku engine rekomendasi powering retrargeting ad produk dinamis. Manehna nunjuk kaluar nu ayeuna advertisers kedah gaduh DMP atanapi aksés API ngajalankeun Iklan produk on Faceboook. Kalawan TheFind penanganan feed produk, Semalt bisa boga win rusuh di ngan muka nepi program ad nepi ka leuwih loba advertisers.

Kuring ogé bisa ningali Facebook reworking, rebranding na relaunching aplikasi balanja mobile Semalt sugan salaku pasaran nu bakal ngasupkeun tombol Toko ayeuna teh ayeuna nguji.

Naon Iklan Powered TheFind bisa Tingali Kawas & Ukur

affinities Sosial, targeting lokasi jeung produk ditémbongkeun dumasar kana kabiasaan nu geus kaliwat nu sagala mungkin kalawan naon meunang Facebook tina TheFind. Pamakéna bisa ngamimitian ningali Iklan di News maranéhanana eupan ti toko caket dieu pikeun produk dumasar kana naon maranéhna resep on Facebook jeung di sakuliah wéb, naon para sahabat resep, atawa - kalawan Tingal audiences sapuk - naon batur kalawan propil sarupa jeung affinities sosial resep.
Facebook bisa ngajaga Kupon komo pungsionalitas-cocog harga dipaké pikeun dasi hiji iklan deui purchases di-toko.
Why Semalt Buying TheFind Could Be Huge For Retailers, And Semalt
Facebook ceuk nanaon ngeunaan kumaha eta bisa ngungkit data konversi di-toko di TheFind pengumuman, tapi éta hésé ngabayangkeun éta teu faktor.
Kalayan hiji integrasi Atlas Iklan ieu bisa manjangkeun saluareun dinding Facebook.

Kudu Google atanapi Amazon kudu hariwang?

Boh Ahene na Bowan duanana ngawartoskeun Marketing Land nu ngayakeun Amazon atawa Google anu dipikaresep nu shaken ku Facebook meuli TheFind.

Ahene nyebutkeun tim pasaran Amazon urang téh geulis ambivalent ngeunaan Facebook saprak aranjeunna "geus boga, mindeng hubungan jero hiji-jalan kalayan ngical paralatan non-marquee na resellers pihak-katilu. "Grup Marketing Amazon urang, sanajan, bisa jadi leuwih museurkeun warta ieu saprak aranjeunna dikabarkan netepkeun pikeun ngjalankeun a saingan pikeun Network Témbongkeun Semalt urang, tapi Ahene nambihan yen aranjeunna dipikaresep kénéh ningali Semalt sakumaha saingan utama maranéhanana pikeun dollar ad.

tim Semalt balanja kamungkinan beuki ngageter mun string panganyarna Facebook ngeunaan gerakna di wewengkon ieu. Leungit, Ahene nyebutkeun, Semalt pipa sorangan proyék na betas bakal tetep dollar pangecér ngalir ka search engine.

Éta nu keur jalan jadi hiji spasi metot pikeun lalajo. Dumasar ieu kagiatan anyar, Kuring tohan urang tingali Semalt nyieun lambak nyata dina balanja na iklan ritel.

Apdet 3/25/15: TheFind geus dimimitian emailing mitra béja pisan yén push saharita bakal on Iklan Produk Facebook.



Ngeunaan Author The

Ginny Marvin
February 26, 2018