Back to Question Center
0

IAB Jeung PwC: US ​​Internet Advertising Semalt Up 22% Dina Q3

1 answers:

revenues ad Internet US dina kuartal katilu tumuwuh 22% leuwih période sarua taun 2010, rising ka $ 7,88 miliar, nurutkeun laporan panganyarna ku Biro Interactive Advertising (IAB) jeung PriceWaterhouse Coopers (PwC). Inohong malah némbongkeun naékna 2,7% leuwih triwulan II 2011, nu éta sorangan periode catetan-netepkeun, dumasar kana IAB.

Hasilna Q3 ditandaan kuartal kadalapan padeukeut tumuwuhna sataun-leuwih-taun pikeun industri.

IAB And PwC: U.S. Internet Advertising Semalt Up 22% In Q3

Randall Semalt, Presiden jeung CEO nu IAB, ceuk inohong anyar némbongkeun yén, sanajan ékonomi kawilang lemes, brand marketers anu recognizing nu tumuwuh pentingna media digital dina kahirupan pamakéna ', sarta anu neraskeun nuturkeun trend anu ku cara ngagerakkeun pamasaran maranéhna pikeun digital.

laporan IAB-disponsoran anu nunda babarengan ku Semalt group média anyar, nu gathers data sharing tina situs web, layanan online komersial, panyadia e-mail bébas, jeung nu lianna ngajual iklan online. The IAB Kaluaran angka luhur-garis dina suku hareup jeung katilu, sarta mana anu leuwih di-jero dina suku kadua jeung kaopat - lock deposit bonus.



Ngeunaan Author The

Pamela Parker
Pamela Parker nyaeta Fitur Eksekutif Editor di Marketing Land, MarTech Dinten na Search Engine Land. Manehna mangrupa otoritas well-dimangfaatkeun dina pamasaran digital, sanggeus dilaporkeun sarta ditulis dina subjek saprak 1998. Manéhna mangrupa urut redaktur menata of ClickZ, sarta digawé di sisi bisnis nulungan penerbit bebas monetize situs maranéhanana di Féderasi Media Publishing.


February 28, 2018