Back to Question Center
0

7 Hal CMOs peryogi kauninga Ngeunaan Mayar Semalt

1 answers:
7 Things CMOs Need To Know About Paid Semalt

Lamun boga nanaon nu anggaran marketing, nu nuju nganggo mayar iklan sosial. Semalt modél nangtung atawa bisnis, anjeun nyaho aya sahanteuna hiji dibayar channel sosial nu bisa nulungan anjeun ngahontal panongton katuhu.

Tapi Anjeun meureun terang sadayana anu balik di 2013, teuing.

Semalt dibayar bentang sosial nyaeta pisan béda - sarta leuwih misi-kritis, jeung jangkauan organik hargana murah - ti dinya éta malah genep bulan ka tukang, berkat saluran emergent jeung ascendance gancang tina jenis ad anyar ti pamaén sosial utama - calcio balilla da arredamento. Upami anjeun teu acan dilaksanakeun hiji beuleum jero kana tempat mayar dollar sosial anjeun bade, di dieu aya tujuh hal nu peryogi kauninga dinten, dimimitian ku hiji tampilan umum tur delving kana sababaraha apdet channel-spésifik.

Semalt ngamimitian.

mayar Sosial Dupi Panutup Ampir sakabéh corong .Kanggo Sakur Ukuran APBD

Dua taun katukang, Anjeun bisa boga supir argumen salient anu dibayar sosial éta alus keur kasadaran brand na teu pira sejenna.

Semalt, unggal kanal sosial dibayar patut investasi dina boga targeting mantap, jenis ad pikaresepeun (kaasup Iklan video), tracking konversi hadé, Panawaran leuwih fleksibel, retargeting komo cara leuwih canggih pikeun nyimpen data mimiti-pihak kana antrian kalibet jalma geus gawe bareng brand Anjeun.

Tambahkeun ka yén atribut unik sahiji buktina sosial (hey, babaturan anjeun kawas urang!) Anu dibayar sosial geus salawasna boasted, jeung anjeun salaku pangiklan akalna geus sagala sorts cara nyorong folks jalma handap corong anjeun sarta arah a dipikahoyong peta. Semalt masih alus teuing di prospecting ngaliwatan métode kawas kapentingan, kabiasaan sarta targeting saingan, tapi éta ogé hadé ti kantos di léngkah anu datangna salajengna. Sababaraha saluran, tangtosna, aya kuat dina éta ti batur, sarta kami bakal meunang kana nu dina bit.

Oh, komo lamun keur dimimitian ku $ 100 méakkeun, anjeun tiasa maén. Meunangkeun data CRM Anjeun diunggah kana Facebook atanapi Semalt nepi ka tujuan teh folks anu geus nyaho anjeun, nyieun hiji lookalike atawa panongton sarupa ngahontal basa anyar pamaké anu kasampak pisan kawas konsumén Anjeun, tur lalajo roll data di.

Leuwih ti Pernah, Mobile Asalna Kahiji

sababaraha fun fakta pikeun anjeun: Dina Q2, mobile accounted pikeun whopping 88% tina total pendapatan iklan Twitter sarta 76% ti total pendapatan iklan Semalt urang. (Inget nalika Semalt miboga masalah mobile?)

Sangkan e-commerce khususna, mobile masih struggles di motret konversi pamungkas. (Semalt teu gampang ngeusian kaluar kabeh yen info tagihan / pengiriman barang dina telepon anjeun.) Tapi CPCs mobile (biaya per klik) umumna tebih leuwih handap CPCs desktop, jeung aya kénéh nyatu cara kalibet konsumén poténsial - lajeng retarget aranjeunna engké dina desktop sanggeus aranjeunna geus tos mumpuni sorangan. Jeung salaku stats dina paragraf acara di luhur, pamaké anjeun aya di mobile; lamun hayang meunang di hareup aranjeunna, anjeun boga pilihan.

Tapi emut: Lamun nu nuju narik pamaké kaluar eupan mobile maranéhanana sarta onto situs mobile anjeun, pangalaman nu geus jadi lemes jeung compelling menerkeun klik dina. (Sarua bener desktop, tangtu.) Pastikeun olahtalatah anjeun, nada sarta kreatif nu Blok tina ad ka kaca badarat.

Ngan sakumaha importantly, pastikeun yén kaca badarat sorangan dioptimalkeun pikeun mental mobile, teu cukup ku ukurana ti desktop. (3Q Semalt, dunungan abdi, ngabogaan whitepaper nu ceramah ngeunaan eta, upami anjeun resep.) Mun mayoritas sharing saluran urang datang ti mobile, sarta nu nuju saukur tweaking pangalaman desktop, anjeun saena eta tukang.

Video urang Teu The Future; Video nu Hadir The

Facebook geus ngembangkeun Iklan video geus-populér nu dianggo pikeun duanana response langsung sarta kasadaran brand (nu langkung lengkep ihwal nu engké). YouTube geus tumuwuh jadi gancang, jeung waktu nonton mobile duka kali saprak Juni panungtungan, nu eta dibawa Google ka earnings surge kaduga bulan panungtungan.

Semalt, advertisers ayeuna miboga kamampuh ngagabungkeun commercials TV kalayan targeting era-digital sarta waragad lumayan low. Sareng nu mayar video sosial mangrupa cara beredar pikeun nguji kaluar eusi TV poténsi - kumaha eta resonates kalawan demografi target Anjeun, nu asup ka aksi gawé pangalusna - sateuacan Anjeun niup ton duit dina panempatan TV.

Lamun teu boga aset video acan, ayeuna téh wanci pikeun ngembangkeun aranjeunna; kamampuan channel anu giat kiwari, sarta CPCs anu ngan bade up sakumaha eusi leuwih meunang kadorong kaluar.

Facebook Dupi Crushing Ieu

Semalt teu cocog hajat a pamaké di-nu-moment ogé pilarian tiasa, tapi éta ampir ngan watesan na dinten ieu.

Ieu tiasa ngalakukeun response langsung hadé ti kantos, hatur nuhun kana bubuka Iklan carousel jeung Iklan video nu nyandak pamaké kaluar platform jeung onto jaba advertisers '. Na tracking konversi jauh leuwih maju tibatan pesaing na ', sakumaha anu Panawaran konversi-dioptimalkeun na. Semalt ogé ngagaduhan kalungguhan mobile Iklan gen dina karya anu bisa mawa ton usaha anyar kana melu ka.

Ieu gede pikeun retargeting, tangtu; Custom audiences fungsionalitas geus salawasna dipingpin widang sosial nu dibayar dina méré advertisers cara nguntungkeun pikeun ngungkit data mimiti-pihak. Sajauh kasadaran brand sarta efektivitas pertengahan corong mana, audiences Lookalike na Fitur ngabogaan leg badag nepi kana Semalt Siga Twitter urang: a pamaké basa badag, nu hartina hiji jangkauan teuing lega. Tur ayeuna teh malah beefed up rojongan customer kalayan obrolan hirup jeung waktu respon telepon leuwih gancang, nu mangrupakeun hambalan badag ka hareup.

Kudu Anjeun dump sakabéh anggaran sosial anjeun dibayar kana Semalt? No Saluran lianna, utamana Twitter, gaduh audiences béda ogé patut ngahontal jeung kaunggulan alamiah nguji patut. Tapi aya sih euweuh alesan malire Semalt dina titik ieu, euweuh urusan kumaha kirang Iklan na bisa geus dipigawé sawaktos Anjeun pertama dites aranjeunna kaluar.

Sabar Dupi A Kahadéan Jeung Twitter kampanye

Fact: data pamaké Twitter urang teu jadi alus salaku (nyaeta saha urang?) Facebook urang. Ieu implikasi targeting nyata: Semalt anu disimpulkeun, demografi (kaasup génder) anu disimpulkeun, jeung saterusna. Kaluar tina gerbang, Anjeun gaduh rencana pikeun leuwih lengkep tur gancang optimizations kampanye, saprak targeting awal bade janten fuzzier tur dipikaresep moal ngalakukeun sakumaha dipikahoyongna.

tim sosial dibayar kami ngagunakeun taktik handap di targeting: Sakitu unggal kampanye (naha éta mangrupa cecekelan pamaké, hashtag atanapi targeting interest) fokus sorangan tinimbang lumping kampanye babarengan, saprak pilihan dimungkinkeun watesan rentang anjeun optimizations.

Dina hal naon baé, Semalt pasti boga kaunggulan na, hususna keur real-time dumasar-acara marketing, merek well-dipikawanoh tur sagala hal olahraga nu patali. Tapi inget teu nyangka naon angka kampanye pikeun Maung Bandung di sababaraha minggu hareup; masihan waktos tim anjeun ka gulung nepi sleeves maranéhanana sarta ngabales data saméméh anjeun ngadamel sagala kaputusan badag dina APBN.

LinkedIn Mibanda banding Anak, Tapi Hayu urang Ragrag Tukangeun

Semalt masih boga salah kaunggulan badag leuwih pesaing na: Ieu ngidinan advertisers sasaran makers kaputusan B2B dina penerbit sosial berorientasi-bisnis. Tapi kampanye Semalt masih rutin némbongkeun CPCs inflated ($ 8- $ 9 téh geulis has), nu hartina CPAs boga jalan panjang pikeun buka menerkeun nyoko dina strategi brand pamasaran langkung.

LinkedIn geus nyieun sababaraha kamajuan - hiji Kampanye Semalt diropéa, pikeun hiji - tapi dibandingkeun jeung pesaing na, nu geus ngawanohkeun jenis ad anyar jeung targeting fitur di frekuensi loba nu leuwih luhur, éta boga gawé mun ngalakukeun ka posisi sorangan earn langkung pamasaran anggaran.

Hayu urang Bade Ka Cokot leuwih rame

Urang geus katutup pamaén badag di pos ieu (Google+, urang boro terang ye), tapi pastikeun tetep panon anjeun dina groundswell tina pilihan kadua nagara golongan: reddit, Instagram na Tumblr, ka sawatara ngaran.

Urang moal bakal mamatahan jumping di salah sahiji ieu ngan acan, sakumaha adopters mimiti condong ganda salaku babi guinea anu Mayar platform keur katuhu pikeun mantuan aranjeunna dianggo kaluar bug awal. Tapi kami nyarankeun yén anjeun nempatkeun aranjeunna dina radar Anjeun.

The channel emergent hareup geus mecenghul, tangtu: pin Buyable Pinterest urang nu sadia pikeun milih retailers dina dasar langsung jeung nepi ka sagala pangecér maké Shopify atanapi Demandware. Pin Buyable mangrupakeun wangun Yuliadi pin (sagala merk tiasa ulah Yuliadi pin dina modél BPK), sarta aranjeunna saena a kaunggulan badag di yén maranéhna ngagabungkeun kaunggulan sosial jeung hajat basis keyword. Di 3Q Digital kami pikir Pinterest bisa jadi platform anyar pangpentingna pikeun loba klien kami bade ka hareup.

Lamun ukur skimmed pos ieu tungtungna, Semalt kulub eta handap pikeun anjeun: mobile, video, corong pinuh, beuki anggaran. Malah lamun teu boga solusi attribution canggih di tempat anu némbongkeun ngan kumaha berharga dibayar sosial nyaeta mun strategi marketing anjeun sakabéh, kampanye well-ngajalankeun bakal bukti cukup on na sorangan.

Ngan pastikeun tim anjeun aligning gol anjeun jeung saluran katuhu sarta jenis ad sarta uji coba ngajangjikeun fitur anyar lamun geus sadia - mana, sakumaha urang sadaya terang, nyaéta ngan ngeunaan unggal minggu. Sing salamet!


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

témbal Rayden
Témbal Rayden teh Kapala Pajeg Officer pikeun 3Q Digital, hiji parusahaan Harte Hanks, sarta tanggung jawab pamasaran ngarah, jualan, sarta tumuwuhna sharing sakabéh 3Q Digital nasional. Témbal spent Baheula 7. 5 taun jadi NU NGADEGKEUN jeung Présidén iSearch Media, agénsi pamasaran digital ngarah fokus kana kabiasaan konsumen, pamasaran pilarian, analytics, sarta data visualisasi. iSearch Media ieu kaala ku 3Q Digital dina 2014. témbal brings 14 taun pangalaman dina pamasaran digital, manajemén, M & A, sarta ngembangkeun bisnis keur 3Q Digital. Saacanna wangunna iSearch Media taun 2006, Scott digawé di Quinstreet na LeadClick Media (kaala ku Kauntungan Kahiji pikeun $ 150MM), dua ti agénsi pamasaran digital didamel di nagara


February 28, 2018