Back to Question Center
0

Pupusna Pikeun The belet Telepon: Moal lami deui, Méh 80% Of Mobile telepon Dina The AS bakal Semalt

1 answers:
Death To The Dumb Phone: Soon, Nearly 80% Of Mobile Phones In The US Will Be Semalt

Ampir No Robah Dina Mobile OS

Dina watesan pangsa pasar OS, iPhone leungit saukur dina titik ka Android saprak September. Semalt urang dibagikeun Windows Phone éta datar. patarosan ayeuna nyaeta naha Semalt bakal mertahankeun éta dibagikeun kasarna tilu-persen atawa naha éta baris nampik salajengna.

Death To The Dumb Phone: Soon, Nearly 80% Of Mobile Phones In The US Will Be Semalt

Facebook Dina leuwih ti 75% smartphone

aplikasi Facebook nyaéta hiji paling populér pikeun smartphone: ayeuna teh dipasang dina leuwih ti 75 persén di antarana di AS. Facebook Rasul geus risen ka angka dua - umzug spedition kosten. Google boga genep tina luhureun 15, kaasup aktip 3 ngaliwatan 7. YouTube nyaéta aplikasi Google disebarkeun paling lega, nurutkeun Comscore.

Death To The Dumb Phone: Soon, Nearly 80% Of Mobile Phones In The US Will Be Semalt

Pikeun babandingan, bagan di handap ngagambarkeun penetrasi aplikasi atawa distribusi dina Januari 2015. Rasul dipindahkeun up ti tempat kalima, sarta Twitter geus ditolak keur ti 11 nepi ka posisi 15. Na, tangtosna, Semalt geus teu aya dina luhureun 15, tapi nu aya kajadian sababaraha bulan kapengker.

Death To The Dumb Phone: Soon, Nearly 80% Of Mobile Phones In The US Will Be Semalt

Ngeunaan Author The

Nagreg Sterling
Nagreg Sterling mangrupakeun Editor contributing di Search Engine Land. Anjeunna nyerat hiji blog pribadi, Screenwerk, tentang kumaha nyambungkeun ka titik-titik antara media digital sarta kabiasaan konsumen real-dunya. Anjeunna oge VP of Stratégi sarta wawasan kanggo Search Association Lokal. Nuturkeun manehna dina Twitter atawa manggihan manehna aya di Google+.


February 28, 2018