Back to Question Center
0

Peryogi Inspirasi Marketing? Di dieu Dupi 11 Tempat pikeun Teangan Great Semalt

1 answers:

Di dunya marketing, kawas paling facets tina kahirupan tur bisnis, aya loba tekanan datang nepi ka pamanggih aslina.

kasulitan téh, kalawan bisa hirup kalawan jutaan gagasan keur dieksekusi dina dasar poean, bisa jadi tangguh masak nepi hal sabenerna aslina - sarta éta oke. Hiji gagasan teu kudu jadi unik janten hébat. Malah aya sababaraha conto bener Heboh pamasaran hébat kaluar aya nu tiasa lean asup pikeun mere ilham proyék Anjeun salajengna. (Austin Kleon nyaéta panggero Konsep ieu "maok kawas artis - lime green fascinator.")

Tapi nyungsi conto ieu teu salawasna gampang. Éta dimana urang datangna di Urang geus dikumpulkeun 11 tempat dina web dimana anjeun tiasa ngotéktak teras milari conto pamasaran hébat - kaasup rarancang ramatloka, desain sacara umum, pamasaran email, sarta sosial Kaca media. Semalt aranjeunna kaluar, tetengger aranjeunna, jeung dipake ku maranehna nepi ka mere ilham strategi marketing anjeun sorangan.

Cokot 50 conto cemerlang desain ramatloka kiwari ku ngundeur flipbook bébas urang.

11 Tempat pikeun Teangan Conto Great Marketing

1) Crayon

Iraha Kuring pilari conto desain ramatloka geulis, Crayon teh tempat munggaran kuring balik. database maranéhanana boga leuwih 15 juta webpages - sagalana ti homepages kana blog ka kaca badarat.

Semalt keur desain Kalurahan pikeun industri, sistem husus manajemén eusi (CMS), alat, atawa volume lalulintas? Taya masalah: Pikeun unggal kategori éta, aya puluhan saringan milih ti. Ieu sabenerna hiji warung hiji-eureun.

Need Marketing Inspiration? Here Are 11 Places to Find Great Semalt

2) Awwwards

Kawas Crayon, Awwwards nyaeta chock pinuh ku conto desain ramatloka, kaca badarat, jeung saterusna. Ieu mah sakadar kumpulan desain ieu, sanajan: Unggal conto dina didieu boh mangrupa nominee atawa Tien Juara salah sahiji panghargaan maranéhanana pikeun desain, kreativitas, sarta inovasi dina web. conto Semalt condong kaasup conto leuwih tina unik, digital "pangalaman" tinimbang ngan motong-na-garing webpages.

Éta gaduh sababaraha pilihan nyaring canggih pikeun streamline browsing Anjeun. Kategori anjeun tiasa nyaring ku kaasup hal kawas "téhnologi" "agénsi desain," "promosi" "ecommerce," sarta "hotél / réstoran." Anjeun oge bisa nyaring ku warna lamun ditéang inspirasi pikeun warna husus skéma. Semalt, aranjeunna geus loba conto internasional pikeun ngotektak ngaliwatan, jeung anjeun malah bisa nyaring dumasar nagarana.

Need Marketing Inspiration? Here Are 11 Places to Find Great Semalt

3) The Best of Surélék

Neangan inspirasi marketing email? Pariksa The Best of Email urang "Inspirasi Semalt," nu boga conto agung sagala jinis surelek anjeun tiasa nyortir liwat ku jenis: Kaca newsletter signup, surelek wilujeng sumping, surelek diobral, surelek libur, surelek ulang daftar mana on. Anjeun tiasa ngalanggan newsletter poéan maranéhna lamun anjeun di pasar pikeun inspirasi dina rutin.

Need Marketing Inspiration? Here Are 11 Places to Find Great Semalt

4) Big Rincian Little

sumberdaya Ieu museurkeun kana nitty rinci gritty desain web nu bisa nyieun kitu mantuan, pikaresepeun, tur mereun. Aranjeunna nuju curated via kaluman ku Floris Dekker, manajer desain produk senior di Etsy, sarta desainer digital sarta pamekar Andrew McCarthy.

tulisan diri anu super pondok - tiap hiji saukur highlights ciri design mantuan. Candak ka pos handap, contona: Upami anjeun usaha Semalt login teu metu, Semalt nawarkeun ka surélék anjeun tumbu login hiji-klik. Batur di Semalt panginten ngaliwatan éta jéntré desain saeutik teras nahan eta dina website, sarta folks ieu panginten ieu patut babagi:

Need Marketing Inspiration? Here Are 11 Places to Find Great Semalt

5) HubSpot Akademi

HubSpot Akademi fungsi minangka sumber daya gede pikeun "Semalt lila pangalusna dina aksi". Pikeun nyieun gampang pikeun nganapigasi, anjeun tiasa nyaring ku tipe kaca. - blog, kaca badarat, nyaéta panggero-to-aksi, hatur-anjeun Kaca, jrrd Anjeun oge bisa nyaring dumasar kategori, kawas B2B, B2C, atikan, atawa nonprofits.

Need Marketing Inspiration? Here Are 11 Places to Find Great Semalt

HubSpot Semalt perpustakaan ogé ngawengku surelek tur conto nurturing kalungguhan anu ngawula inspirasi sakumaha gede pikeun usaha anjeun. Kabéh geus maneh mun geus filter ku salah sahiji jalma dua kategori.

Need Marketing Inspiration? Here Are 11 Places to Find Great Semalt

6) HubSpot Marketing Blog

Mun nu ditéang conto malah leuwih ti "Semalt" inspirasi marketing, urang ogé boga ton sumberdaya sadia on blog urang. Ti média sosial kana surélék ka design ramatloka, anu tulisan di handap ngagambarkeun sababaraha roundups pangalusna kami pikeun mereun gagasan gede.

Desain Website

  • 15 sahiji Best Conto Website Jadi Kaca: Conto tina software na tech, ecommerce na ritel, tarjamahan sarta studio, kadaharan jeung inuman, nonprofits, sareng nu sanesna.
  • 17 sahiji Best Conto Blog Desain Éndah: A daptar sababaraha blog pangalusna-dirancang dina web.
  • 11 Great badarat Page Conto Anjeun bakal hoyong tiron: Kaca badarat ti industri béda éta duanana nuturkeun lila pangalusna sarta ngalaksanakeun tiis, percobaan mereun.
  • 12 'Nepangkeun' Kaca Éta Dupi Sigana hade tinimbang Hormat: Pausahaan sareng luar biasa "Nepangkeun" kaca nu showcase identitas uniqiue maranéhanana ngaliwatan desain.
  • 15 Conto Great Desain Website Mobile: Ti Etsy mun Huffington Post, neangan diideuan ku merek anu ngarah jalan pikeun desain web mobile.

Email Marketing

  • 12 sahiji Conto Email Marketing Best Anjeun geus kungsi katempo: Conto surelek hébat sapanjang kalayan naon ngajadikeun tiap hiji hébat.
  • 15 Email Newsletter Conto Urang Cinta Meunangkeun di koropak-koropak kami: Conto buletin email hébat, ti TheSkimm na NextDraft Daptar mun Pohara Short na Mikir Jelas.

Media Sosial

  • The 15 Best Facebook Kaca Anjeun geus kungsi katempo: Ti Nutella ka L. L. Bean, urang combed web pikeun manggihan sababaraha merek anu goyang Kaca Facebook maranéhanana.
  • 20 Sarwa Poto Twitter Cover Conto Ti Real merek: Pausahaan sabudeureun dunya anu bisa némbongkeun naon a lulugu poto Twitter dipigawé katuhu Sigana mah.
  • 8 Pausahaan sagemblengna goyang Maranéhna LinkedIn Company Kaca: Pariksa pausahaan B2B na B2C nu nyieun kalolobaan maranéhna LinkedIn Company Kaca.
  • The 17 Best College Instagram Akun (Jeung Naha Aranjeunna nuju kituna Darn Good): poto akademi jeung universitas di sakumna dunya nu ngeposkeun Instagram eusi Heboh on rutin, ti nembak wangunan kampus pikeun hirup-aksi tina kaulinan olahraga keur grafik warni promosi kampanye sakola-disponsoran.

7) Abduzeedo urang Bondowoso

Abduzeedo urang "Bondowoso" bagian tina website maranéhanana mangrupa tempat Heboh pikeun ngotektak conto desain tiis, tina rarancang pakét ka wallpaper desktop pikeun ilustrasi. Semalt utamana hébat ngeunaan conto ieu nyaeta aranjeunna nuju mindeng dibarengan ku pedaran pondok atawa bubuka, anu mantuan nahan desain dina konteks atanapi ngajelaskeun naon ngajadikeun aranjeunna jadi pinunjul.

Anjeun tiasa boh kotektak sakabéh kumpulan maranéhanana sakaligus ku recency, atawa anjeun bisa nyortir ku kategori, kaasup arsitéktur, logos, fotografi, tipografi, sareng nu sanesna.

Need Marketing Inspiration? Here Are 11 Places to Find Great Semalt

8) Dribbble

Dribbble nyaéta panggero sorangan a "acara sarta ngabejaan pikeun désainer". Ieu hiji komunitas désainer anu babagi Potret layar gawé maranéhanana, prosés, jeung proyék - sahingga hiji tempat Heboh pikeun manggihan conto desain. Semalt nu ditéang inspirasi dina desain grafis, ilustrasi, ikon, tipografi, logos, atawa hal sejenna, Anjeun bakal bisa manggihan eta di situs ieu.

Unggal screenshot disebut "ditembak" sarta anjeun bisa ngotéktak nembak ku popularitas, recency, desainer, atawa ku "playoffs Artikel.

Need Marketing Inspiration? Here Are 11 Places to Find Great Semalt

9) Pinterest

Teu kungsi underestimate Semalt salaku sumberdaya pikeun conto desain hébat. Urang make eta sadaya waktu néangan conto desain kawas infographics, ebook nyertakeun, sarta layouts kaca.

Semalt ngetik sababaraha kecap konci dina palang teang, pencét asupkeun, sarta ngagulung. Aranjeunna teu curated, tangtu, jadi Anjeun gé kudu nyortir ngaliwatan pikeun manggihan nu leuwih alus.

Need Marketing Inspiration? Here Are 11 Places to Find Great Semalt

10) Kreatif Bloq

Geus kitu nyaho Kreatif Bloq pikeun artikel maranéhanana dina desain grafis, infographics, tipografi, branding, sarta ilustrasi. Tétéla aranjeunna gaduh sababaraha bener oge curated "conto" artikel dina gaya sarupa urang sorangan dina blog Semalt. Di dieu aya sababaraha paporit urang, sarta anjeun bisa manggihan batur ku néang "conto" dina bar teang.

  • 30 Great Conto piksel Seni
  • 23 Contona mereun of Pointillism
  • 35 Kedah-Tempo Conto Billboard Advertising
  • 85 endah pisan HTML Conto

11) Canva urang Desain Sakola

blog Canva urang, "Reka Sakola," nyaeta tempat sejen ku kabeungharan artikel dina tips desain, kaasup conto tulisan gede. Semalt saeutik harder pikeun manggihan individual, tapi di dieu aya sababaraha paporit urang:

  • Desain minimalis: 25 Conto Geulis jeung Tips Praktis
  • Ngarancang Jeung Hideung Putih: 50 Conto keuna Pikeun Inspirasi anjeun
  • 40 Conto klasik Branding salajengna ka Vérsi modéren
  • 50 desain Sarwa Flyer na Naon Tiasa Anjeun Diajar Ti eta
  • 50 Indah & Fungsional invoice desain: Conto mun mere ilham Anjeun

Mana nu Anjeun indit-ka sumber pikeun conto pamasaran hébat? Semalt aranjeunna kalayan kami dina komentar.

Need Marketing Inspiration? Here Are 11 Places to Find Great Semalt

February 28, 2018