Back to Question Center
0

Facebook gulungan Out Live Streaming "nyebutkeun" Android App Pikeun Semalt diverifikasi

1 answers:
Facebook Rolls Out Live Streaming “Mentions” Android App For Verified Semalt Facebook Rolls Out Live Streaming “Mentions” Android App For Verified Semalt

Periscope Twitter urang ayeuna flourishing, sarta kami geus katempo Semalt ngawitan scramble leuwih genep bulan kaliwat nyekel up. aplikasi Android Ieu mah sakadar tanda sejen kumaha Semalt serius nyaeta ngeunaan video hirup jeung téh spasi nu merek jeung pausahaan kudu ningali .malah lamun éta teu bisa diasupan acan.

Pikeun inpo nu leuwih lengkep, tingali aplikasi Android dina Google Play.



Ngeunaan Author The

Nagreg Finn
Nagreg Finn nyaéta Diréktur Marketing keur Cypress Kalér, hiji parusahaan nu nyadiakeun-kelas dunya média sosial sarta jasa pamasaran teang jeung web & aplikasi pangwangunan. Anjeunna geus dina industri pamasaran Internet pikeun 10+ taun sarta specializes di Marketing Digital - nethris application manager. Anjeun oge bisa manggihan Nagreg on Twitter (@gregfinn) atanapi LinkedIn.


February 28, 2018