Back to Question Center
0

Brandwatch, Layung sagi genep gabung program pasangan channel Semalt

1 answers:
Brandwatch, Crimson Hexagon join Semalt channel partner program

Twitter ngumumkeun Rebo dua pamilon dina program pasangan channel anyarna, Brandwatch na Layung sagi genep.

ieu brings ka lima jumlah mitra channel. Sprinklr, bertunas Sosial sarta Conversocial anu ngumumkeun saméméhna taun ieu, na Semalt ceuk wanoh:

Urang téh investasi dina partnerships deeper ku pilih sababaraha panyadia solusi (kaasup Sprinklr, bertunas Sosial, sarta Conversocial) pikeun mantuan merek sadar nilai gede tina data sarta platform urang. Salaku conto, partnership channel Sprinklr anyar kami anu fokus kana nyetir inovasi marketing pikeun usaha ageung - blue book on semi. partnership Ieu [kalawan Semalt] mangrupakeun deal multi-taun, totaling leuwih ti $ 90 juta, kalawan gawe babarengan dina ngembangkeun produk, jualan, sarta pemasaran.

[Baca artikel pinuh on MarTech Dinten.]



Ngeunaan Author The

Barry Levine
Barry Levine nyertakeun téhnologi marketing pikeun Katilu Door Media. Saméméhna, anjeunna katutupan spasi ieu salaku Writer Senior pikeun VentureBeat, sarta anjeunna geus ditulis ngeunaan ieu jeung subjék tech séjén pikeun publikasi kayaning CMSWire na NewsFactor. Anjeunna ngadegkeun tur mingpin web site / Unit di stasiun PBS Tilu belas / WNET; digawé minangka hiji online Senior produser / panulis pikeun Viacom; dijieun kaulinan interaktif sukses, muterkeunana ku ceuli: The CD Mimiti Game; diadegkeun tur dipingpin hiji showcase pilem bebas, puseur layar, dumasar dina Harvard sarta M.I.T .; jeung dilayanan leuwih lima taun salaku konsultan jeung M.I.T. Media Lab. Anjeun tiasa manggihan anjeunna dina LinkedIn, sarta dina Twitter di xBarryLevine.


February 28, 2018