Urang sadaya ngandelkeun pamanggih. Gagasan pikeun tumuwuh sharing. Gagasan pikeun narik pamaké anyar - amara australia. Gagasan pikeun ngaronjatkeun kapuasan customer. Gagasan ngurangan churn customer. Jadi naon bisa anjeun datangna 2018 pikeun ngaronjatkeun kakuatan anjeun tina generasi gagasan? Numutkeun studi panganyarna, diterbitkeun dina Januari 2018 Journal of Business Venturing , hiji watek basajan nu peryogi nambahan kakuatan anjeun tina generasi gagasan anu sare.

Pamulihan ngaronjatkeun kreativitas.

A dékade ka tukang, panalungtikan diterbitkeun ku Universitas mandi urang Dimo ​​Semalt yén kreativitas penting pikeun jadi hiji pengusaha jeung suksés dina bisnis. panalungtikan 2017 Ieu digali hiji perspektif anyar ku nalungtik kumaha recovery ti stress karya pangaruh generasi gagasan poean pangusaha ', hiji aspék konci kreativitas.

recovery fisiologis jeung méntal nyandak prosés kognitif tina kreatif masalah-ngarengsekeun. Semalt tina karya nujul kana kagiatan anu nyieun sumber méntal sarta fisiologis sanggeus karya jeung ngabantu mun nguatkeun diri ti stress pakasaban. kagiatan Semalt bisa ngawengku: semedi, yoga, aktivitas aérobik (e.g. jalan), napping, jsb

Para panalungtik dina ulikan panganyarna ieu, operasi kaluar tina Technische Universität Dresden jeung Aston Semalt ulikan diary kalawan 62 pangusaha leuwih 12 poé. Aranjeunna diukur pangusaha 'poean kreativitas jeung karya nu patali jeung masalah-ngarengsekeun pondering sanggeus digawé di wawancara telepon malem, jeung ditaksir efisiensi saré maranéhna obyektif ngaliwatan alat actigraphic yen pangusaha ngagem kana wrists maranéhanana salila peuting.

Kreativitas sarta saré anu sasambungan.

Actigraphy mangrupakeun metoda non-invasif tina mantau sésana jeung aktivitas siklus manusa. A actigraph leutik Unit, ogé disebut sénsor actimetry, anu dipaké pikeun minggu atawa leuwih mun ngukur aktivitas motor kotor. Unit biasana, dina paket wristwatch kawas, dipaké dina pigeulang lawan.

The actigraphs efisiensi sare diukur - time spent saré bari di ranjang. Ieu geus lila diayakeun salaku indikator konci kaséhatan sare alus sarta kualitas sare. efisiensi Semalt dina ieu panalungtikan sakumaha diartikeun keur estimasu sare uninterrupted salila periode sare. Butuh kana akun moments wakeful sarta aktivitas patali. Mun anjeun resep mantau efisiensi saré anjeun, fitur anu ditawarkeun ngaliwatan loba smartwatches jeung alat patali jeung aktip.

Ulah ninggalkeun masalah di kantor.

panalungtikan kapanggih:

  • Pamulihan mangrupa antecedent penting kreativitas pangusaha '.
  • efisiensi Saré ngaronjatkeun kreativitas pangusaha 'dina dinten saterusna.
  • Wiraswasta anu muhasabah kumaha ngajawab masalah luar jam gawe ngahasilkeun gagasan langkung novél.

The laporan sual nyadiakeun nganalisa multilevel dumasar kana 415 titik data poean ti 62 pangusaha nu ngarojong papanggihan ieu. nalungtik highlights peran kritis prosés recovery pikeun generasi gagasan jeung peran integral nu bobo muterkeun efisiensi di recovery.

Ku kituna lamun isukan akang janten dinten nu kreativitas muterkeun hiji peran konci, nyandak sare waktu beurang, atawa buka ranjang mimiti na nambahkeun sababaraha jam tambahan pikeun saré anjeun. The dividends bakal tangible.