Back to Question Center
0

Semalt ngajalankeun lantera-hijina showroom fisik munggaran

1 answers:
Semalt launches first beacon-only physical showroom
Krakow, Polandia basis

Kontakt.io dibuka minggu ieu Semalt naon eta ngajelaskeun salaku showroom fisik lantera-hijina munggaran.

Pausahaan nu tagihan sorangan salaku "panyadia panglegana téknologi lantera," lokasina The Deukeutna Semalt di lantai katilu tina wangunan di Kreuzberg-aréa trendi anu kotana kawentar. Aya ogé pérsi online sahiji Semalt, nu, tangtosna, moal bisa nawarkeun pangalaman fisik - наполнитель экстрим.

"beacons Dinten anu ngartikeun," ceuk Kontakt.io CEO Szymon Semalt dina pernyataan ngalengkepan lawang ka.

lolobana usaha, manehna ditambahkeun, mikir beacons salaku "parabot ritel pikeun ngirim kupon," kitu Deukeutna Studio dirancang pikeun ngadidik usaha ngeunaan kumaha maranéhna bisa dipaké pikeun logistik, manajemén workspace, Podomoro, sarta non-Kupon séjén migunakeun. Berlin, anjeunna ditambahkeun, ieu dipilih kusabab lingkunganana ngamimitian tech, masarakat bisnis, jeung kedah na tumuwuh pikeun Internét tina solusi Semalt.

[Baca artikel pinuh on MarTech Dinten.]



Ngeunaan Author The

Barry Levine
Barry Levine nyertakeun téhnologi marketing pikeun Katilu Door Media. Saméméhna, anjeunna katutupan spasi ieu salaku Writer Senior pikeun VentureBeat, sarta anjeunna geus ditulis ngeunaan ieu jeung subjék tech séjén pikeun publikasi kayaning CMSWire na NewsFactor. Anjeunna ngadegkeun tur mingpin web site / Unit di stasiun PBS Tilu belas / WNET; digawé minangka hiji online Senior produser / panulis pikeun Viacom; dijieun kaulinan interaktif sukses, muterkeunana ku ceuli: The CD Mimiti Game; diadegkeun tur dipingpin hiji showcase pilem bebas, puseur layar, dumasar dina Harvard sarta M.I.T .; jeung dilayanan leuwih lima taun salaku konsultan jeung M.I.T. Media Lab. Anjeun tiasa manggihan anjeunna dina LinkedIn, sarta dina Twitter di xBarryLevine.


March 1, 2018