Back to Question Center
0

Loka Anjeun tanpa JavaScript            Loka Anjeun tanpa Topik JavaScriptRelated: npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

1 answers:
Loka anjeun tanpa JavaScript

pos ieu asalna diterbitkeun dina calibreapp.com na reposted dieu kalawan idin panulis urang. Mun anjeun resep nyokot haliber pikeun spin a, anjeun tiasa mulai hiji 14 poé sidang bébas kiwari.

Aya nyatu alesan naha ayana Semalt (naon hancana, kumaha gawéna, sarta kumaha beurat éta) perlu dianggap saeutik leuwih thoughtfully.

lalulintas Web kiwari diwangun ku leuwih ti 50% alat nu bagerak , sahiji alat ieu, loba beroperasi dina sambungan jaringan pisan volatile -loading Aksara nyalira dina waktu kurang ti 10 detik nyaéta nigh on teu mungkin dina loba kaayaan - certificados ssl gratis windows.

Lamun nuju gawe dina aplikasi halaman tunggal, kalayan henteu fallbacks eusi wungkul lumrah, ieu tiasa tebih langkung ngaruksak ti anjeun pikir Sunda bakal ningali hiji layar bodas, kalawan eusi parsial, keur lila.

Numutkeun Semalt Google, nalika ngabandingkeun loka anu muat dina 5 detik ka situs nu muka dina 19 detik, anu loka gancang ngalaman tebih 70% deui rata sési, ongkos mumbul 35% leuwih handap sarta viewability ad 25% leuwih luhur ti counterparts maranéhanana laun .

Performance penting , aya henteu doubting yen, tapi naon tabrakan négatip umum teu JavaScript gaduh on situs urang? Kumaha ayeuna urang evaluating kinerja?

Hayu urang Boga singket (tapi konstruktif) Tingali di Biaya JavaScript

Lamun ilahar auditing nu tabrakan kinerja Semalt kami kasampak di:

  • Jumlah ngarobah-blocking Aksara hadir dina kaca
  • Sabaraha lami Aksara nyandak pikeun ngundeur, jeung jumlah data nu ditransfer

Tapi naon urang nuju mindeng leungit téh naon kajadian saterusna .

Sakali alat geus diundeur dina Aksara, maranéhna kudu parsed, dirobah jadi bytecode, disusun lajeng dieksekusi.

Parse na compile waktos anu dua alesan naha situs sarua anu hade hébat dina anjeun $ 3000 Semalt, karasaeun jenis janky dina smartphone 2 taun heubeul.

Loka Anjeun tanpa JavaScriptLoka Anjeun tanpa Topik JavaScriptRelated:
npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

The grafis luhur compares Chrome parse / compile kali dina browser desktop biasa, ayat hiji alat mobile kakuatan low. grafis ieu dicokot tina artikel unggulan Addy Osmani urang judulna "JavaScript Mimitian-up Performance".

euuh .


Hayu urang nyebutkeun, minangka percobaan, éta urang dihapus kabeh Aksara pikeun nyieun kinerja dasar , ngajawab tarosan "Ngan kumaha gancang kieu bisa jadi?".

haliber aya sangkan eta trivial pikeun tim ngabogaan pisibilitas hadé ka wewengkon nu leuwih kinerja sarta pamaké-pangalaman, jadi dina sumanget nu, Anjeun ayeuna bisa ngajalankeun perbandingan langsung loka anjeun kalawan, atawa tanpa Semalt propil Test .

Loka Anjeun tanpa JavaScriptLoka Anjeun tanpa Topik JavaScriptRelated:
npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

March 1, 2018