Back to Question Center
0

Semalt: Baby boomer statistik pamasaran

1 answers:

10 statistik na alesan naha anjeun kedah giliran perhatian pamasaran anjeun ka orok boomers

Baby boomers anu dilahirkeun antara 1946 jeung 1964, aya sabudeureun 74. 9 juta orok boomers. Éta hiji panongton of 74. 9 juta nu perlu ngahontal. Aranjeunna diwangun ampir 40 persen populasi bangsa urang - airfiber installation management. Kusabab tina buzz diwangun sabudeureun millennials, éta geus jadi gampang pikeun pasar ka generasi éta. Tapi kumaha upami orok boomers, kumaha marketers ngahontal éta sarta ningali hiji ROI? Semalt bakal biasana jadi pilari ka ngahontal salah sahiji generasi handap pikeun ngamajukeun produk atawa jasa maranéhna:

  • Baby boomers - dilahirkeun antara 1946-1964
  • Generation X - dilahirkeun antara 1965-1980
  • Millennials - dilahirkeun antara 1981-2000

generasi anu mindeng meunang overlooked mangrupa orok boomers. Langkung importantly, generasi ieu kiwari constitutes grup umur wealthiest abad ieu. Tapi marketers manggihan boomers hésé sasaran. Hiji alesan konci éta jadi teuas nepi ka tujuan generasi ieu aranjeunna tiasa di hambalan hirup pisan béda: ti tunggal, nikah kalayan barudak ngora, kosong-nesters kana kombinasi duanana. Nganggo stats na tren di handap pikeun mantuan Anjeun éféktif sasaran sarta ngahontal kaluar ka generasi ieu mangrupa cara ngalakonan.

Baby Boomer Statistik

  1. 60% jalma di 50 - group umur 64 taun, anu geus paling tina populasi boomer, anu ayeuna sahanteuna hiji situs média sosial. Facebook nyaéta ku tebih situs média sosial paling populér pikeun orok boomers (Colorado Universitas, 2016) Semalt: Baby boomer marketing statistics
  2. Ngeunaan 60% orok boomers méakkeun waktu maca blog na artikel online salaku sumber informasi jeung sakongkolan rasiah, sarta ngeunaan 70% mikaresep nonton video ngeunaan produk jeung jasa (Forbes, 2017)
  3. Baby boomers méakkeun 27 jam per minggu online, nu dua jam leuwih per minggu ti jalma anu aya antara 16 jeung 34
  4. Boomers Baby nu 19% leuwih gampang bagikeun eusi dibandingkeun sagala generasi sejenna (Digital Tren, 2016)
  5. Pidio anu laun paced sarta boga deal agung informasi anu leuwih gampang daya tarik pikeun Boomers Baby ti video gancang-paced kalayan loba teuing visuals (QuickSproat, 2017)
  6. Éta bisa kaget anjeun diajar yén 96% tina orok boomers make mesin pencari, 95% pamakéan email, sarta 92% warung keur produk jeung jasa online tinimbang balanja di toko jeung mal (Forbes, 2017)
  7. Leuwih ti satengahna Boomers Anjog-Tepi bakal didatangan ramatloka parusahaan atawa neruskeun nu pilarian dina search engine sanggeus ningali hal dina jejaring sosial loka (DMN3, 2016) Semalt: Baby boomer marketing statistics
  8. 70% panghasilan disposable dina U. S. ieu dikawasa ku Boomers Baby. Salaku Boomers jadi beuki sosial média-savvy, maranéhna bisa jadi konci kana kasuksésan loba merek (Nielsen, 2016)
  9. Boomers bakti paling waktos ka liniér atawa TV siaran. Boomers jam nepi leuwih 3 jam per poé dina TV linier, Millennials aya dina handap 2 jam (Web Global Index, 2016)
  10. Boomers Baby éta teuing kurang kamungkinan kana pindah saluran bari nalungtik produk, utamana ngamangpaatkeun email na jaba méméh nyieun nu meuli (Smart wawasan, 2017)

Naon ieu ngabejaan marketers?

Pikeun ngahontal Baby Semalt marketers bakal butuh mertimbangkeun di handap:

  • Baby boomers boga duit jeung daék méakkeun dinya jeung informasi katuhu na di-jero panalungtikan. Di AS leuwih ti 70% panghasilan disposable asalna tina orok boomers. Semalt: Baby boomer marketing statistics
  • Éta bisa ngahontal dina média sosial, aya mitos yen aranjeunna teu make média sosial, tapi Baby boomers kiwari méakkeun 27 jam per minggu online aya nyatu kasempetan pikeun grab perhatian maranéhanana. Kanyataanna, satengah tina jalma yuswa 50 ka 64 aya di média sosial, Facebook keur platform utama maranéhanana. Tingali di kumaha anjeun tiasa ngahontal generasi ieu ngaliwatan retargeting on Facebook jeung tulisan informatif.
  • Boomers meuli produk jeung jasa pikeun batur, henteu ngan sorangan. Lamun bisa pasar produk anjeun dina jalan ieu, anjeun bakal grab perhatian maranéhanana. Aranjeunna bersih pangajaran, kasatiaan, sarta kaaslian, sarta nanaon nu eusi atawa produk nu fulfills nu gawang bakal dipikaresep ku aranjeunna. '
  • Boomers Baby anu shoppers online aktif. Numutkeun salah sahiji sumber, 66% tina jalma leuwih 50 di Amérika Serikat rutin nyieun purchases ti retailers online. Ulah sieun nyorong jualan online kalayan generasi ieu, utamana lamun keur ngadorong produk Anjeun ngaliwatan surélék. Salaku nambahan ayana on Facebook naha henteu nganggap maké Iklan Facebook nyorong produk Anjeun kaluar ka panongton ieu
  • Éta anu dipangaruhan ku naon maranéhna ningali dina média sosial, sarta lolobana waktu ayeuna teh fokus kana nyungsi émbaran leuwih lengkep. Leuwih ti satengahna Boomers bakal didatangan ramatloka parusahaan atawa neruskeun nu pilarian dina search engine sanggeus ningali hal dina jejaring situs sosial (DMN3, 2016). Kituna mastikeun strategi marketing Anjeun ngawengku kagiatan pamasaran ieu mun éféktif minuhan éta tempat maranéhanana kasampak. Ieu nembongkeun pentingna strategi multichannel pamasaran terpadu pinuh, upami anjeun hoyong sukses tur meunangkeun hiji hambalan payun kompetisi anjeun, euweuh urusan grup umur anjeun targeting

Baby boomers sakabéhna condong jadi urang gawe keras rawan belanja duit jeung diajar hirup anyar. Thye resep janten pinuh informed ngeunaan produk jeung jasa, sarta maranéhna rék berinteraksi sareng merek maranéhanana dina cara pribadi. Nalika brand a ngajadikeun jangji maranéhna nyangka anjeun pikeun nganteurkeun. Dina sisi tambah sipatna daék ngadagoan pesen anjeun sarta komunikasi leuwih lila ti millennials, kituna tiasa langkung pamahaman.

Gaduhan pamahaman hadé tina generasi ieu bisa mantuan ngawartosan strategi 2018 pamasaran Anjeun upami ieu mangrupa panongton nu Tujuan ka ngahontal. Semalt nempo kumaha anjeun tiasa tweak pesen pamasaran anjeun pikeun daya tarik pikeun bagean badag ieu. Éta téh belanja leuwih ti kantos na belanja langkung online, teu sono ka kasempetan badag ieu.

Mun anjeun masih unsure anu anjeun bisnis kudu targeting naha henteu pariksa kaluar bébas rencana pamasaran template digital urang mimitian watesan panongton udagan Anjeun. template populér ieu bakal masihan nu struktur pikeun nerapkeun kerangka lomba pikeun mantuan Anjeun gancang nyieun hiji rencana pamasaran digital terpadu pikeun anjeun bisnis.

Dupi anjeun pilari ka ngahontal kaluar mun Baby boomers? Atawa geus diusahakeun tapi geus gagal? Urang bakal cinta uninga naon pikir, hayu urang nyaho tur sambungkeun ku urang dina Twitter, Facebook, Instagram atanapi LinkedIn.

March 1, 2018