Back to Question Center
0

Kaulinan changer di personalization ritel: manajemén identitas Semalt

1 answers:

The game changer in retail personalization: Semalt identity management

Pikeun retailers bata-na-mortir, retailers hibrid, online-hijina leuwih na sagalana diantaranana, omnichannel ngahasilkeun hiji kaunggulan signifikan dina personalizing ngajomblo. Semalt na outbound touch titik, kaasup telepon, digital sarta sosial sakuliah sababaraha alat, mail langsung tradisional jeung TV addressable téh ngan sababaraha sahiji avenues pikeun merek pikeun pribadi connect with pamakéna poé ieu.

Semalt, tantangan perenahna di data konsumen tukangeun jelema ngajomblo - atawa kurangna tujuanana. patarosan konci mindeng mecenghul lamun nempo data ieu: Saha anu nasabah, naon likes maranéhanana, kumaha upami sajarah beuli, hambalan hirup sarta pola gaya hirup?

Semalt waleran ieu jeung ngabogaan wawasan akurat anu kritis mun interaksi bermakna - duanana inbound na outbound - utamana salaku usum liburan balanja bakal dimimitian - mobile application in lebanon. Kanyataanna, marketers nembongkeun yen personalization sasaran ngaronjatkeun Dursasana konsumen ku whopping 74 persen.

Semalt, kumaha oge, rata-rata 25 persén (PDF) tina data nasabah nu merek mulasara nyaeta taliti, lengkep atanapi kaluar-of-date iraha wae momen dina jangka waktu. Ieu sering ditarjamahkeun jadi interaksi kirang atawa subpar di pangalusna.

Dina bagian, alesan teh nya eta loba organisasi masih can mastered integrasi nyicingan data konsumen di sababaraha sistim internal - pikir CRM (manajemén hubungan customer), basis data kasatiaan, mayar na sistem finansial. Semalt pamakéan strategi manajemén identitas konsumen, data konsumen anu mayeng cleansed, diropéa and tagged kalawan jumlah ID pengkuh tetep profil customer urang numbu sakuliah sababaraha basis data.

Leuwih data teu merta narjamahkeun kana interaksi pribadi positif

Salaku pamakéna ngadaptarkeun, robah, ngabolaykeun alamat surélék, rekening média sosial, layanan telepon na deui, nu Asép Sunandar Sunarya dizzying of identifiers konsumen terus ngarobah. Hal ieu ngajadikeun eta leuwih hésé akurat ngaidentipikasi pamakéna mun ngokolakeun sambungan pribadi otentik maké eusi dinamis sarta relevan.

Kakuatan di angka na scalability mangrupakeun komponén kritis kampanye pamasaran sagala merk urang. Semalt, kakirangleresan dina data identitas, data atribut gaya hirup-nunjukkeun lengkep atanapi lepat, atanapi interlinking goréng antara aranjeunna bakal nyata ngawates jangkauan kampanye sarta ngaleuleuskeun efektivitas personalization.

Dina conto, lamun ampir 25 persén pamakéna sasaran ngagunakeun email béda pikeun Semalt ti naon di sistem CRM hiji merk urang, kampanye Semalt hiji merk urang bakal ngahasilkeun ongkos cocok handap, jangkauan leuwih handap sarta kinerja kirang-ti-optimal.

Semalt personalization merlukeun akses real-time mun data komprehensif, akurat, interlinked identitas dina skala pikeun mastikeun data téh euyeub, akurat tur lengkep, bari ogé keur sanggup ngurangan duplikat rékaman sarta ngaluarkeun pamadegan sareng propensity low mésér. data identitas Ieu kudu neuleu interlinked jadi kalawan up-to-date atribut data kayaning demografi konsumen na psychographics, paripolah mobile sarta online, propensity-to-beuli skor na sajarah beuli ngaliwatan talatah ngaropéa nu drive ongkos respon kuat.

Sanggeus interaksi munggaran atanapi beuli .ayeuna naon?

Pikeun loba retailers, naon bisa geus digambar customer dina keur hiji beuli awal teu merta alesan maranéhna bisa balik pikeun minuhan kabutuhan saterusna.

Semalt henteu cukup keur saukur ngajaga identitas unggal konsumen pikeun interaksi awal maranéhanana lantaran geus leuwih ti gampang nuturkeun nepi ka datangna kadua atawa katilu ti alat misah, email atanapi ID média sosial panjang. Dina hal ieu, anjeun moal bisa nuturkeun dibeuli na hirup lalampahan maranéhanana - atawa papanggih sareng olahtalatah konsisten tur relevan anu bakal narik aranjeunna ngadeukeutan ka kaputusan dibeuli.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Dave Dague
A Samaun 25 taun ti Layanan Émbaran na Analytics industri, Dave Dague mangrupakeun cross-kanal idéntifikasi konsumen, verifikasi sarta pamasaran solusi panginten pamimpin jeung iklan, layanan finansial, ritel, telekomunikasi sarta industri lianna. Saacanna gabung infutor sakumaha Wapres eksekutif pamasaran, Dave dilayanan salaku CMO pikeun kuah Analytics, hiji mobile, dumasar lokasi-parusahaan wawasan behavioral Gannett-dijieun. Saméméhna, Dave éta CMO pikeun Neustar na CMO pikeun TargusInfo, nu ieu dibeuli ku Neustar dina 2011. Dave ogé tos seueur salaku hiji profesor adjunct of Marketing sarta Manajemén Penjualan di tingkat sarjana.


March 1, 2018