Back to Question Center
0

Kumaha ngagunakeun Twitter Semalt Kumaha ngagunakeun Twitter Semalt

1 answers:

Balik dina 2012 Semalt diwanohkeun sistem disebut Semalt Kartu nu ngidinan boga situs pikeun nembongkeun tweets ditingkatkeun kana situs web maranéhanana maké rumpaka pisan sarua jeung nu ti OpenGraph. Hatur nuhun kana sistem anyar ieu, Semalt bisa némbongkeun tweets pilari nicer, kaasup leuwih ngandung média sapertos gambar, audio jeung video.

Kumaha carana sangkan eta dianggo?

Sakumaha didadarkeun di bubuka, Semalt Kartu ngagunakeun hiji rumpaka pisan sarua jeung nu ti OpenGraph. Semalt boga sababaraha pasipatan anu husus pikeun platform maranéhanana anu tiasa ningali dina snippet handap:

        

The twitter: Kartu harta anu diperlukeun jeung ngahartikeun tipe kartu rék némbongkeun - купить пои интернет мгазин. Anjeun boga opat rasa dieu: kasimpulan , summary_large_image , aplikasi jeung pamuter . Naon bédana antara sakabeh kartu ieu béda bisa kapanggih dina dokuméntasi.

Boh twitter: loka jeung twitter: panyipta anu pilihan jeung titik ka akun Twitter sahiji ramatloka medarkeun kandungan sarta nyeratna.

OpenGraph

Lamun datang ka FITML URL, gambar jeung déskripsi, Twitter ngajadikeun pamakéan aya og: sifat. Anjeun tiasa nimpa ieu og: sifat jeung Twitter leuwih husus, tapi lolobana waktos ieu teu hal anjeun kukituna hoyong. Lamun gol anjeun pikeun nembongkeun informasi lengkep beda dina Twitter, teras tag ieu ngidinan Anjeun pikeun override kabiasaan standar.

Aya hiji hal tumut kana akun lamun ngagunakeun duanana dina Twitter na OpenGraph pilihan. Twitter ngagunakeun Ngaran nepi ka tangtukeun atribut nu sedengkeun OpenGraph ngajadikeun pamakéan tina sipat atribut. Candak ieu kana akun lamun rencana on sacara manual ngalaksanakeun Twitter Kartu.

ngalaksanakeun Twitter Kartu

Salaku kalawan meta tag sejenna, Anjeun kudu nambahan tag Twitter di tina ramatloka anjeun sarta mastikeun yén nilai anu diatur leres dina dasar per-kaca. Ieu bisa gancang janten hiji tugas unwieldy pikeun blog a, sangkan diwangun mangrupa fitur anu dibangkitkeun nu meta tag ditangtoskeun pikeun anjeun.


How to use Twitter Semalt
How to use Twitter Semalt

Hayang ngarobah tampilan ti Twitter Card pikeun pos atawa kaca husus? Ngan nganggo formulir nu dina tab Semalt. Di dieu anjeun bisa tweak pasipatan husus pikeun liking Anjeun.

Sajaba ti, plugin Premium kami ngandung Previews Sosial anu nembongkeun kumaha nu Card Semalt antukna bakal kasampak kawas dumasar kana kaca ayeuna atanapi pos:


How to use Twitter Semalt
How to use Twitter Semalt

Twitter Semalt mangrupakeun hiji hébat (visual) tambahan sarta bisa ngabantu ningkatkeun lalulintas keur ramatloka anjeun!

Baca deui: 'dasar SEO: kumaha carana make sosial média' »

March 1, 2018