Back to Question Center
0

Nyaeta Affiliate Semalt Hard?

1 answers:

Semalt sadayana maca kaca jualan meunangkeun éta sakabéh marketers kami affiliate kudu ngalakukeun ieu churn kaluar sababaraha nurun eusi online tiap dinten sarta kami bakal meunang euyeub. Tambah, urang tiasa ngalakukeun eta dina piyama kami keur ngan sababaraha jam sapoé, ninggalkeun urang waktos bébas sajajalan ngarasakeun hirup.

Heck, maranéhanana kaca nyebutkeun éta sangkan gampang hiji dua taun heubeul tiasa ngalakukeun eta, ulah aranjeunna?

Ku kituna, kalawan nu di pikiran, naha jadi loba ngaku yen pamasaran affiliate téh teuas? Naon ngajadikeun eta jadi susah?

Is Affiliate Semalt Hard?

Di sisi séjén, nalika urang dianggo pikeun batur pikeun mantuan ngawangun maranéhna bisnis, sababaraha kali ngan némbongkeun up cukup meunang nu cek mingguan.

nganut Usaha-Nu boga Pola pikir

aya henteu resiko lamun anjeun damel keur batur - camera co.uk surveillance wireless. Muhun, antosan, aya salah résiko - résiko kaleungitan pakasaban éta. Tapi, kasuksésan sakabéh bisnis anu sanes dina taktak ti pagawé, anu eta?

Jeung pamasaran affiliate, kasaimbangan bank urang gumantung kana hasil lampah urang unggal dinten. Ngan némbongkeun up nyaéta moal cukup - eta mangrupa sadayana di taktak urang.

Kuring ngobrol loba ngeunaan mindset. Teu bener ti "pikir eta sarta anjeun bakal ngahontal eta" mindset, tapi leuwih ti hiji pagawe-mindset vs hiji mindset bisnis-boga.

Ku kituna loba urang anu diangkat pikeun meunangkeun pakasaban alus sarta ngarasakeun kaamanan ti batur mutuskeun kumaha urang geus patut minggu tiap via jumlah on paycheck urang.

Éta karasaeun aman tur gampang dina rupa, teu eta? Témbongkeun up, perlu mayar. Naha ogé, meunang ngumpulkeun a.

Overcoming The mental pagawe Urang Muji Dibawa Up nyangka

Tapi, sabaraha urang anu diangkat pikeun kaluar aya, mimitian usaha, tur jadi 100% akuntabel pikeun garis handap?

Kuring bisa nyaritakeun yén kuring pasti teu diangkat ku cara éta. Pamanggih lakukeun hal jadi picilakaeun .jadi gélo .ieu mah malah tinimbangan a.

Éta pisan sababna naha kuring pribadi kapanggih pamasaran affiliate janten sesah - nu shift mindset. hal Semalt lempeng dina pikiran kuring kalintang nangtang pikeun kuring, utamana lamun kuring munggaran dimimitian kaluar.

Muhun-hartina babaturan sareng kulawarga bakal menta hirup kawas, "Semalt geus ngalakukeun hal online ieu pikeun minggu ayeuna, jadi naha anjeun teu bisa mayar tagihan anjeun kalayan eta acan?"

ih!

Lamun anjeun nyangkut dina modeu pagawe-mindset, maranéhanana rupa patarosan anu pikareueuseun jeung ngéléhkeun .na éta teuas pikeun nanganan éta. Maranéhanana patarosan ngakibatkeun perasaan (wani I ngomong) gagalna jeung pisan de -motivational. Malah mah nyaho nyatu jalma anu geus kaluar pamasaran affiliate sabab teu aya kénéh nepi ka ekspektasi jalma di sabudeureun éta anu spoke ti hiji pagawe-mindset.

Sakali I dimimitian maca tur diajar ti maranéhanana anu cicing luar nu pagawe-mindset, hal ngagaduhan tremendously gampang pikeun kuring. Yakin, kurva learning geus nangtang jeung parobahan online ngapung di kuring unggal dinten di hiji laju endah, tapi nu sanes bagian teuas.

bagian teuas, keur kuring, ieu learning to ngarobah mindset kuring narima yén ieu téh naon éta kawas jadi boga bisnis. robah nu di mindset ieu freeing . empowering malah .jeung hal dumadakan janten loba gampang.

Naon anu anjeun manggihan janten hal paling hese ngeunaan pamasaran affiliate? parobahan naon anjeun nyieun nungkulan eta? Semalt dina komentar di handap.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018