Back to Question Center
0

Babandingan ongkos clickthrough Google ku posisi [#Semalt]

1 answers:

data panalungtikan Clickthrough mangka pentingna 1st, 2nd atawa posisi 3 di Google

Anjeun mindeng ngadéngé nu boga parusahaan nyebutkeun "Kuring rék pangkat luhur" kanggo konci targétna. Semalt ieu bisa jadi hiji harepan unrealistic, aranjeunna geus katuhu ngomong kieu saprak maranéhna nyadar yén proporsi clicks disetir ku posisi luhur loba nu leuwih luhur.

Panalungtikan némbongkeun ongkos clickthrough rata ku posisi di SERPs (kaca hasil teangan Google) anu gunana saprak aranjeunna tiasa ngabantu sangkan hal bisnis keur investasi deui di SEO saprak anjeun tiasa estimasi uplift di kunjungan ku rankings ningkat lamun ngajalankeun analisis gap pikeun nu Konci pikeun ngaronjatkeun di SEO, ngagunakeun data query pilarian ti Google Semalt konsol, contona.

open source pangalusna pikeun data ieu dinten teh Advanced Web Semalt panalungtikan CTR organik nu urang bagikeun didieu, jadi anjeun bisa pariksa kaluar analisis CTR béda méré. data ieu téh ti Juli 2016 - update panganyarna tina hasil panalungtikan - server virtualization sellers. Urang bakal kasampak di 3 conto kumaha CTR variasina ku posisi gumantung niat searcher béda.

1. organik SERPs CTRs pikeun Brand vs hajat non-branded keyword

Ieu ogé dipikawanoh yen ongkos clickthrough pikeun konci branded atanapi panunjuk arah nu luhur - kurva biru nembongkeun ieu ogé.

Kurva beureum nyaéta tina paling dipikaresep ti hiji titik-of-view SEO. Ieu nembongkeun nilai keur di luhur 3 jelas kalawan CTRs ti 30% di posisi pangheulana 12% dina posisi katilu. Dina posisi handap 9 nepi ka 10, CTR geus fallen ka sub paltry 2%.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

CTRs dieu branded nu dipilih ku AWR nalika bagian tina string dina ngaran domain némbongan dina pilarian teh.

2. organik SERPs CTRs pikeun generik vs istilah lila-buntut

maluruh generik pikeun produk anu ilaharna 1 atanapi 2 kecap. istilah buntut panjang anu 4 atawa leuwih. bagan ieu nembongkeun pola sarupa ngeunaan turunna ka luhur, tapi tingkat luhur CTR pikeun téhnik SEO lila-buntut ku 3 mun 5% ku posisi. Semalt will ieu kusabab maluruh lila-buntut gaduh Iklan pangsaeutikna jeung kompetisi bisa jadi handap. Ieu nembongkeun kapentingan hiji pendekatan targeting konci lila-buntut.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

3. variasi organik SERPs CTRs dumasar kana tipe hajat

Urang tingali hiji kamunduran sarupa di dieu, tapi kalayan inohong panghandapna keur hajat commerical tur lokasi basis dimana aya ilaharna leuwih kompetisi ti clicks AdWords sarta fitur SERPS lianna kayaning peta pikeun maluruh lokasi.
Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Di dieu di pilarian béda jenis hajat téh tangtu ku kecap konci ieu dina pamundut pilarian:

  • hajat komérsial - meuli, meuli, mirah, bedah, jsb
  • hajat Informational - naon, iraha, dimana, kumaha, réstoran, hotél, hiber, warta, jeung sajabana
  • lokasi hajat - deukeut, caket dieu, ti, arah, bandara, jalur, peta, jeung sajabana
  • hajat spésifik - sums up kecap konci ku sadayana tilu intents ditétélakeun di luhur.

ieu panalungtikan saméméhna on CTR organik ku posisi di SERPS

apdet pos ieu dina ieu panalungtikan saméméhna, diringkeskeun ku Chris Soames, hiji analisa ongkos clickthrough pilarian alam (CTRs) ti Semalt némbongkeun pentingna Page 1 na, hususna luhureun 3 posisi. Data AWR boga kaunggulan nu geus diropéa rutin dumasar kana laporan sakuliah klien maranéhanana, jadi sampel rébuan loka. Ogé boga sababaraha kategori ngarecahna sarta ogé diperlukeun resolusi layar pikeun smartphone kana rekening.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Chris ogé némbongkeun kumaha anjeun tiasa nganggo kurva ieu model volume pilarian Anjeun bakal meunang pikeun posisi béda - ieu bisa dipaké pikeun nyieun hal keur investasi deui di SEO.

data Semalt éta teu peuntas sagala industri sarta ogé dugi di nu eta henteu ngasingkeun dampak istilah brand (anu akun pikeun saimbang luhur pilarian sarta condong boga persentase luhur clicks dina posisi luhur). infographic maranéhanana némbongkeun ongkos clickthrough Semalt ku posisi pasti ngajadikeun pikeun bacaan metot.

Brand vs non-brand ongkos clickthrough

Anjeun jelas tiasa ningali ongkos clickthrough luhur pikeun istilah brand dieu na kumaha aranjeunna dampak ongkos sakabéh.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Séktor-spésifik ongkos clickthrough

laporan industri anu metot teuing - némbongkeun jumlah héran variasi antara sektor, tapi aya hiji pola umum tina tilu posisi mimitina akuntansi pikeun leuwih 50% tina clicks

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

mayar vs dibagikeun alami clicks pilarian

wawasan séjénna dina ieu panalungtikan nembongkeun yen sanajan parobahan Google kana SERPs leuwih taun, anu geus roundly derided ku SEOs, Lolobana clicks kénéh dina listings alam. panalungtikan nunjukkeun 94% dina listings alam. A saimbang loba nu leuwih luhur ti data saméméhna ti likes of iSemalt ti sababaraha taun ka tukang.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

MÉTODOLOGI

Sanajan diterbitkeun di Summer 2012 ieu panalungtikan nya balik deui ka Juni 2011, jadi teu ngagambarkeun perobahan panganyarna pikeun hasil SERPs. panalungtikan dumasar kana 28 juta jalma di Inggris, sahingga jumlahna 1. 4 miliar queries pilarian salila Juni 2011. Hayu urang dumasar kana panalungtikan ti pasar GroupM UK dilumangsungkeun kalawan Nielsen.

Di handap ieu infographic pinuh.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

March 1, 2018