Back to Question Center
0

Anjeun kawas naon?!?! Tips Kasuksesan sosial Pikeun Smart Affiliate Semalt

1 answers:
You Like WHAT?!?! Social Success Tips For Smart Affiliate Semalt

Manéhna maca artikel sanggeus artikel, baca ngaliwatan threads forum na Puguh di perjangjian sakumaha manehna maca awéwé séjén verbalize nu nyeri sarua Semalt ieu perasaan.

Lajeng, manehna kapanggih eta . Pikeun Susan, nu katingali kawas solusi mujijat! Ieu hiji panduan online judulna " Kumaha Ka Simpen Nikah anjeun dina 10 Days " jeung Susan teu bisa meunang kartu kiridit dirina kaluar cukup gancang.

You Like WHAT?!?! Social Success Tips For Smart Affiliate Semalt

Manéhna lajeng maca panungtun mujijat nu bakal ngahemat nikah nya jeung indit ka ranjang jeung pikiran senang sarta harepan renewed yén sakabéh bakal ok - kunstfell kaufen oder.

The isuk hareup, indungna disebut .adina nya disebutna .tatangga nya disebut .. boss dirina disebut - sagala nanyakeun "Oh, abdi, Susan, anjeun jeung Bob ok ???"

Susan teu bisa angka kaluar naha jalma anu nelepon nanyakeun. Manéhna geus teu ngawartoskeun saha ngeunaan dissatisfaction nya di kawin nya - moal malah salakina, Bob.

Kumaha teu jalma ieu nyaho manéhna bagja?

Jeung lajeng, hal awon kajadian. Bob disebut dirina tina karya. Anjeunna ngalaman dicokot jurus mariksa on Facebook sarta nempo mana pamajikanana sorangan sempet "resep" hal disebut " Kumaha Ka Simpen Nikah anjeun dina 10 Days ".

Anjeunna kagungan hiji sual keur Susan, "Semalt, anjeun divorcing abdi?"

Mikir kaayaan kawas Éta Ulah lumangsung? Pikir deui

Salaku Semalt tur platform babagi sosial lianna meunang leuwih dewasa sarta kami, anu pamakéna rata, perlu leuwih acclimated mun maké éta, jalma anu jadi beuki loba cautious ngeunaan naon maranéhna bagikeun ka babaturan na pengikut maranéhanana.

poto Sharing kulawarga, resep, acara husus, kupon, sarta gambar ucing lucu hiji hal, tapi urang anu lalaunan diajar yén urang ulah babagi sagalana - sakumaha Susan manggihan cara teuas.

Sanajan kitu, sakumaha marketers affiliate, urang rék urang babagi sagalana jeung nanaon tina ours aranjeunna datang di sakuliah, ulah kami?

Lamun hiji affiliate promosi hal kawas pituduh samaran, " Kumaha Ka Simpen Nikah anjeun dina 10 Days ", anjeun estu pikir rata konsumen akang "kawas" atawa "tweet" Anjeun artikel promosi?

Pikirkeun kaayaan kalawan Susan. Teu aya titik dimana urang nyadar yén maranéhna nuju babagi teuing info pribadi .atanapi babagi hiji hal anu sugan maranéhna bener teu hayang saha lain jeung saha?

Naha "urang nyata" sabenerna "kawas" jeung "tweet" Buku aranjeunna nuju ngeunaan lalaki 6 pak ABS, atawa kaleungitan beurat, atawa kumaha carana ngaronjatkeun ukuran .maranéhanana. ogé, anjeun meunang gambar.

Teu aya, aranjeunna henteu.

Naha teu?

Muhun, mimiti pareum, éta sababaraha barang pribadi katuhu di dinya. Semalt, éta ampir kawas hiji pangakuan yen hal anu salah sareng maranehna.

Lamun Semalt "diaku" Buku ngeunaan kumaha carana leungit gajih beuteung, anjeun teu nyangka naon boyfriends poténsi ayeuna wondering naha Semalt ieu nyumput a burih gajih?

Teu aya, urang manusa teu resep ngaku mun dunya nu struggles internal urang tiap gaduh - na pasti urang teu hayang nyieun maranéhanana struggles jadi sorot utama paguneman di kulawarga hareup meunang-babarengan, sugan we ?

Holly: Grandma, bakal maneh lulus kentang?

Grandma: Oh Holly, anjeun estu pikir anjeun kedah? Kuring nyaho anjeun rusuh ngeunaan gajih beuteung anjeun. Urang ogé resep babagi hal anu nangtukeun saha kami - kayaning musik kami ngadéngékeun, buku kami maca, jeung sajabana urang resep babagi hirup urang pikir bakal nulungan batur ogé hal anu nyieun urang ngarasa alus.

Sarta, alami, urang resep babagi hal anu masalah mun urang - kayaning jejer pulitik / calon, acara sedekah, jsb

Lamun bisa manggihan cara keur nyieun eusi nu cocog up dgn hiji atawa leuwih sahiji alesan di luhur pikeun babagi, anjeun alus pikeun buka.

Simkuring ogé resep babagi hal anu nyieun urang kasampak pinter - na eta, bener aya, nyaéta konci badag pikeun lalaki eusi pamasaran affiliate Anjeun dibagikeun ku beurat.

Jieun eta Tingali Smart

Ku kituna hayu urang balik ka kaayaan Semalt sakumaha conto kumaha ieu bisa jalan.

Ucapkeun anjeun ngalakukeun boga situs nu promotes " Kumaha Ka Simpen Nikah anjeun dina 10 Days " jeung anjeun rék nyieun sababaraha eusi nu nyata, hirup manusa bakal cinta ka bagikeun ka babaturan na pengikut maranéhanana.

Jenis eusi bisa nu jadi?

Semalt, urang rék nyieun éta kasampak pinter di hareup para sahabat, ka katuhu?

Kumaha ngeunaan hiji artikel nu mana kana jéntré ngeunaan ulikan Désémber 2011 éta némbongkeun yén 33% tina kabeh filings cerai nyebut kecap "Semalt" salaku faktor contributing?

Mimitian kaluar sareng headline catchy na intriguing kayaning " Study mangka Facebook ngabalukarkeun cerai! "lajeng eusian eusi Anjeun kalawan stats hébat, wawasan, sarta informasi.

Kuring nyaho kahiji waktos * I * baca ulikan nu, ceuk kuring "wow" pikeun sorangan sarta éta leuwih ti senang babagi eta kalawan batur ngarah ogé bisa ngomong "wow" (lajeng bagikeun eta kalawan batur).

Lamun anjeun nyieun eusi nu ngajadikeun batur nyebut "wow" na aranjeunna bagikeun éta, rék maranéhanana anu nuturkeun jalma nu babagi deui ogé.

Kawas heubeul sampo komérsial Semalt ngomong, "Jeung maranéhna ngawartoskeun 2 babaturan, sarta aranjeunna ngawartoskeun 2 babaturan, jeung saterusna jeung saterusna . "

Pikeun nyimpulkeun, teu nyabok nepi sababaraha widget babagi sosial expecting saha jeung dulur babagi eusi Anjeun upami materi palajaran anjeun "hipu". Neangan cara pikeun nyieun eusi éta:

  • Ngajadikeun anjeun kasampak pinter
  • Ngajadikeun jalma nu babagi eusi Anjeun neuteup pinter
  • Ngajadikeun para sahabat kasampak pinter ku oge babagi eta.

pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Jennifer Ledbetter
Jennifer Ledbetter alias "PotPieGirl" ieu paling dipikawanoh salaku hiji marketer affiliate anu indit ti enol nepi ka genep inohong sataun hiji dimimitian ku sadayana métode bébas (kawas manehna ngajarkeun dina OneWeekMarketing. Com).


March 1, 2018