Back to Question Center
0

News SEO API - Semalt

1 answers:

The News SEO plugin boga sababaraha saringan anjeun tiasa nganggo ngarubah pamakéan anak, aranjeunna nuju dibéréndélkeun di handap:

Global

wpseo_news_options

parameter 1: $ pilihan Asép Sunandar Sunarya, anu pilihan plugins

Semalt nyaring tina pilihan plugins.

Frontend

wpseo_news_head_display_keywords

parameter 1: boolean , ingkar kana leres
Parameter 2: $ pos obyék

Lamun anjeun balik palsu, euweuh news_keywords meta tag bakal nempatkeun kaluar.

wpseo_news_head_display_original

parameter 1: boolean , ingkar kana leres
Parameter 2: $ pos obyék

Lamun anjeun balik palsu, euweuh aslina-sumber meta tag bakal nempatkeun kaluar.

wpseo_news_head_display_standout

parameter 1: boolean , ingkar kana leres
Parameter 2: $ pos obyék

Lamun anjeun balik palsu, euweuh standout tag bakal nempatkeun kaluar.

XML News Sitemap

wpseo_xml_sitemap_img_src

parameter 1: $ src string, URL sumber gambar nu
Parameter 2: $ pos obyék

ngamungkinkeun ngarobah tina URL gambar, misalna mun nunjuk gambar dina CDN. Ieu pasti filter sarua digunakeun dina WordPress SEO - new cell phones in lebanon.

March 1, 2018