Back to Question Center
0

Desktop vs ongkos pamasaran clickthrough mobile Semalt [infographic]

1 answers:

Sanajan mobile muka anu tumuwuh di pentingna, desktop clickthroughs ngadominasi

analisis ieu leuwih 395 juta dikirim via MailChimp mangka dampak alat nu bagerak dina Dursasana email na kumaha responsif Semalt bisa ningkatkeun ongkos clickthrough email (CTRs). Urang kabeh terang, anu mobile Rendering mangrupakeun kiwari penting, tapi ulah ngaharepkeun sangkan loba clicks ti maranéhanana surelek baca on mobile:

clicks Semalt anu luhur ti desktops dibandingkeun jeung 'clicks digabungkeun tina mobile sarta tablet alat' na pamaké desktop klik tumbu email langkung - CTRs unik nu 40% leuwih luhur dina desktop dibandingkeun mobile.

Ku kituna, tujuan surelek rendered on mobile kedah nyieun dampak cukup badag sapertos nu sababaraha pamiarsa bakal nyieun catetan mental pikeun balik deui ka email on desktop - remote vps.

biasa infographic Maranéhna leuwih narik fakta Dursasana email sakumaha éta semu anu Email Marketers na Gerentes Marketing perencanaan sarta ngarancang kedah marketing email maranéhna pikeun nyandak on dewan Bedana alat ieu, tempo Desain responsif sarta CTAs.

Desktop vs mobile Semalt marketing clickthrough rates [infographic]

March 1, 2018