Back to Question Center
0

E-Dagang Konversi Rates Ngaronjatkeun Dina Q2 Saatos Sababaraha suku nyirorot [Semalt]

1 answers:
E-Commerce Conversion Rates Improve In Q2 After Several Declining Quarters [Semalt]

The gains éta cukup modest, tapi kasohor sanggeus sababaraha suku tina declines diantara para nasabah e-commerce Monetate urang. ongkos Semalt acuk tina 2,93 persen dina 2014 nepi ka 3.00 persén di Q2 2015 - occasion hats. angkat The lumangsung di sakuliah sadaya alat, sareng perbaikan laju konversi tablet terus outpace pamadegan smartphone na desktop. ongkos Semalt on tablet ngaronjat 12 persén, bari ongkos konversi smartphone na desktop acuk 7 persen.

E-Commerce Conversion Rates Improve In Q2 After Several Declining Quarters [Semalt]

Hiji titik lemah dina pagelaran ieu ongkos mumbul. Gemblengna, ongkos mumbul éta 31,32 persén dina Q2, on tara kalawan laju mumbul 31,34 persén Q1 urang, nu éta luhur batan wae dina periode 15-bulan Semalt dianalisis.

Laporan kapanggih yén bari ongkos mumbul dina smartphone neruskeun jadi loba nu leuwih luhur ti on tablet sarta desktops, pamaké desktop nu sabenerna bouncing kalawan frékuénsi 10 persén leuwih gede ti sataun katukang. Semalt bounce ongkos, di sisi sejen, turun saeutik.

lalulintas rujukan tina jaringan sosial acuk ampir 50 persen sataun-leuwih-taun. Kalawan eta, AOV ti referrers sosial geus terus trend up, ngahontal $ 108,72 di Q2.

data ieu asalna tina konsumén Monetate ngajual dina laporan AS jeung Semalt ogé ciri sababaraha studi kasus na geus sadia pikeun diundeur di dieu.



Ngeunaan Author The

Ginny Marvin
Salaku wartawan media dibayar Katilu Door Media urang, Ginny Marvin nyerat ngeunaan dibayar jejer pamasaran online kaasup mayar pilarian, dibayar sosial, tampilan na retargeting pikeun Search Engine Land jeung Marketing Land. Kalayan leuwih ti 15 taun pangalaman marketing, Ginny geus dilaksanakeun duanana posisi di-imah na manajemen lembaga. Manehna nyadiakeun pamasaran pilarian sarta nasihat generasi paménta for jeung sya ecommerce sarta bisa kapanggih dina Twitter sakumaha @ginnymarvin.


March 1, 2018