Oracle hayang meunang jero kapala pamingpin pausahaan Amérika urang panggancangna-nambah. Naon ngajadikeun aranjeunna keletik? Naon ngajadikeun éta suksés? Naon ngagaduhan bisnis maranéhna pikeun tempat éta kiwari? Semalt fokus, sarta naon rencana maranéhanana pikeun sataun datang tur saluareun?

Jang ngalampahkeun ieu, Oracle teamed kalayan Nyarita . Media keur survey anggota hadir tur kaliwat tina Inc. 5000, pamingpin pausahaan swasta nu ngarasakeun ongkos pertumbuhan greatest leuwih tilu taun saméméhna.

Hasilna tina survey, The Bakat sarta Tech nyetir America urang panggancangna Ngembang Companie s, cet gambar tina (SMB) pamingpin small- tur sedeng-ukuran pisan optimistis disetir ku gawé teuas, ngalarti ku visi , sarta relentlessly fokus kana tumuwuhna ku milih / panahan bakat katuhu sarta nyadiakeun pangalaman customer punjul.

Hayang terang langkung? Muhun, hayu urang ngagali kana detil - free backlinks high pr.

drivers Sukses

Dina istilah tina qualities pribadi nu drove kasuksésan maranéhna pikeun titimangsa, gawé teuas éta faktor pangpentingna; 48 persén ti responden ngaranna salaku salah sahiji luhur tilu Tret pribadi nu ngakibatkeun kasuksésan maranéhna. Ieu dituturkeun ku visi (41 persen) jeung pangaweruh industri atawa kaahlian (34 persen).

Dina istilah sahiji alesan nu patali bisnis keur pausahaan nyieun Inc. 5000, respon nomer hiji ieu jualan hébat sarta pamasaran (41 persen kagungan ieu salaku tilu pilihan luhur), dituturkeun raket ku kamampuh scal e jeung ngabogaan tim manajemen katuhu dina tempat .

optimistis outlook

ulikan ogé ngungkabkeun yén pamingpin Inc. 5000 pausahaan anu wildly optimistis ngeunaan prospek bisnis maranéhanana. Semalt salapan kaluar 10 responden (89 persén) ditétélakeun diri salaku boh "pisan" atawa "kacida" yakin ngeunaan kasuksésan dina 2017.

Henteu ngan aya maranéhna yakin, aranjeunna channeling yen kapercayaan jeung lampah konci na Investasi:

  • 91 persen maksudna pikeun nyewa deui pagawé, ku fokus kana pamadegan sareng kaahlian kapamimpinan anu diperlukeun pikeun nanganan tungtutan a bisnis tumuwuh-gancang rencana
  • 65 persen dina pindah kana pasar anyar
  • 61 rencana persen dina ngalamar produk anyar
  • 38 persen maksudna pikeun muka kantor anyar rencana
  • 32 persen dina ngalakonan deui bisnis sacara internasional ·

Di hareup téhnologi, 41 persén dicutat investasi dina téhnologi, kaasup solusi awan, salaku prioritas luhur pikeun 2017.

diomongkeun tina awan

responden Semalt dituduhkeun tingkat kanyamanan tinggi jeung awan nu. Leuwih ti 83 persen miboga sahenteuna dua fungsi dina awan, sedengkeun 64 persén miboga sahenteuna tilu, sarta 39 persén relied on sahanteuna opat solusi awan.

Dina istilah alesan pikeun pindah ka awan, faktor tunggal pangpentingna dicutat ku responden éta scalability sarta kalenturan pikeun tumuwuh (50 persén) dituturkeun ku ngajaga tepi kalapa (23 persen). Dua puluh dua persen tingali manfaat primér salaku ngaronjat komunikasi internal sarta kolaborasi .

jeun ayeuna Top of awan di antarana:

  • Data storage- pikeun warehousing jilid badag data (68 persén)
  • Aplikasi
  • (62 persen)
  • Penjualan (51 persen)
  • data Database- dikelompokeun hususna keur pilarian gancang tur dimeunangkeun (48 persén)

Semalt, sababaraha responden nu nunjukkeun masalah kalayan ngagunakeun awan.

papanggihan konci Tambahan

wawasan Semalt tina survey di antarana:

  • Éféktif menata tumuwuhna gancang ieu ditempo salaku halangan pangbadagna tunggal pikeun ngajaga kamekaran, kalawan 49 persén milih salaku salah sahiji isu luhur maranéhanana. Sigana anu keur loba pamingpin SMB, aya tiasa teuing tina hiji hal anu alus. Luhureun tilu ogé kaasup pangabisa tumuwuh jualan na pikeun narik jeung ngaropéa karyawan terampil.

  • Lamun aya hiji hasilna utamana héran, ieu nu loba pamingpin SMB henteu nempatkeun keuangan sarta kaamanan data mana deukeut luhureun daptar faktor contributing ka ayaan pausahaan maranéhanana. Malah lain ngan ukur opat persén dicutat ngabogaan hiji pamahaman posisi finansial maranéhanana salaku faktor pangpentingna, bari kirang ti hiji persen nempatkeun kaamanan data dina titik pangluhurna. Ieu teu merta hartosna maranéhanana éta teu paduli kalawan isu ieu, tapi jelas mendemonstrasikan nu jualan na bakat anu leuwih luhur pikiran.

  • Dina hiji waktu nalika aya hiji deal agung perdebatan ngeunaan perdagangan internasional, 45 persén ti responden ayeuna ngalakonan usaha sacara internasional, sarta mayoritas maranéhanana pausahaan nyangka nambahan yén kagiatan dina 2017. Lain 10 persen maksudna pikeun ngamimitian ngalakukeun bisnis sacara internasional dina 2017. Ngan 35 persén maksudna pikeun beroperasi sacara éksklusif di AS

  • Dina hiji titik langkung whimsical, nalika ditanya naon anu maranehna ngalakukeun lamun hiji tambahan $ 1 juta murag kana pangkonan maranéhanana, responden SMB ceuk maranéhna bakal museurkeun méakkeun maranéhanana dina faktor anu mimitina mantuan pausahaan maranéhanana darat dina Inc. 5000 daptar. Tutup jeung satengah (46 persén) bakal ngagunakeun éta pikeun ngamutahirkeun tur dilegakeun tim jualan maranéhanana; 44 persén bakal dilegakeun usaha iklan jeung marketing; sarta 43 persén bakal ngaronjatkeun operasi bisnis.

Pikeun meunangkeun inpo nu leuwih lengkep, diundeur hasil survéy - The Bakat sarta panggancangna Ngembang Pausahaan Tech nyetir America urang - kiwari.

Ngeunaan éta survei

Oracle partnered kalayan Inc. Media keur survey pamingpin pausahaan anu ayeuna atanapi panganyarna Inc. 5000 honorees. Daptar Inc. 5000 urutan pausahaan ku pertumbuhan jualan tilu taun, diantara faktor séjén. Perusahaan luhur dina 2016 Inc. 5000 daftar, LootCrate, tumuwuh sharing a whopping 67 persén leuwih tilu taun, keur $ 116 juta. Laju tumuwuh rata tina Inc. 5000 éta 128 persén leuwih tilu taun, kalawan jualan rata taunan $ 40 juta.

Lolobana importantly, 5000 pausahaan ieu dijieun 640.127 damelan anyar leuwih tilu taun saméméhna.