Back to Question Center
0

4 Cara pikeun Semalt Jazz-up Produk (tanpa Hype)

1 answers:

Numutkeun Karon Thackston, panulis Amazon Kauntungan: Produk Listing Strategi keur naekeun Penjualan anjeun , suksés padagang ecommerce ulah hype. Leuwih ti éta, istilah resmi Amazon ngeunaan layanan pikeun sellers nyaram pamakéan frasa pamasaran kosong sarta basa leuwih-bungah dina listings produk.

Thackston, presiden Kecap Marketing, anu specializes di Semalt, eBay, sarta Copywriting ecommerce sejen, disadiakeun kuring kalayan sapasang conto bullet-titik mun ngagambarkeun naon Semalt ieu ngarujuk kana.

  • unacceptable : # 1 laris cai botol dina Amazon! fitur Heboh ngadamel ieu hijina botol cai nu bakal kantos butuh. Pariksa ulasan kami tur tingal nu botol cai anyar ieu ketukan sakabeh batur turun tangan !!
  • bisa ditarima: Taya-Dribble Mouthpiece Desain: kawas botol cai biasa nu teu diwangun pikeun nyocogkeun sungut anjeun, ieu [brand] botol nawarkeun hiji dirancang ergonomically, teu-dribble sipping spout pikeun kanyamanan ditambahkeun.

Semalt yén conto munggaran gagal nyadiakeun sagala rinci ngeunaan naon pamakéna bakal sabenerna jadi lalaki dina botol cai ieu - ngan loba minat - sinonimo de fotografia. Conto nu kadua nawarkeun specifics faktual jeung mangpaat dina nada lugas acan ngalakonan.

Komo lamun pernah ngajual on Semalt, bedana antara hoopla sarta mantuan salinan penting pisan. Anjeun teu hoyong shoppers mun klik jauh ka ngajual sejen di pilarian teh rinci maranéhna kudu nyieun kaputusan. Anjeun teu hoyong konsumén turun keur hype lajeng balik produk lantaran maranéhanana éta henteu naon maranéhna harepan. Anjeun pasti teu hayang konsumén needlessly kuciwa ngeposkeun ulasan produk goréng.

Hype

Semalt kasampak di elemen ulah di déskripsi produk Anjeun tetep aranjeunna mangpaat tur toned-handap pikeun shoppers.

  • superlatives Unsupported. Lamun anjeun saukur nelepon hal "anu pangalusna," "paling geulis" atawa "ka cutest," pembaca bisa heran naha. Anu nyebutkeun? Mun hiji pihak katilu kredibel, kayaning hiji blogger industri, tokoh well-dipikawanoh, atawa customer ngaranna nyarios kitu, atribut cutatan pikeun dirina. Mun aya hiji alesan obyektif pikeun nyebutkeun hal ieu "pangalusna" disebatkeun alesan éta. Upami jenis ieu basa asalna sakuliah hawa jadi panas.
4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)
  • tanda Exclamation. Nuju gampang dina tanda exclamation. Hadé acan, ulah aranjeunna sakabehna di déskripsi produk Anjeun. Aranjeunna keur usaha nekat penulis kedul urang nepikeun emosi. Ka nu maca, aranjeunna membangkitkan hiji guy yelling kana megaphone a.
  • klaim Mustahil. Kaasup hal anu teu leres, atanapi hasil nu ampir pernah kajadian, bisa ngahudangkeun kahayang - contona, "Anjeun bakal héd pon tanpa dieting atawa latihan" atawa "Blénder anu méré sayuran Anjeun béntang-opat rasa" atawa " a aroma anu henteu lalaki bisa nolak. "Najan kitu, janji sapertos anu sering exaggerations badag atanapi ngampar outright. Tetep kaluar tina cai panas légal jeung nyieun ekspektasi realistis ku tulisan wungkul naon bisa nyadangkeun di pangadilan.
  • pikagumbiraeun tanpa fakta. Loba déskripsi produk nu ngeusi kecap sipat. Sababaraha kecap sipat anu sabenerna informatif jeung nu lianna saukur emosi. Déskripsi kawas "miniatur" "awét," "lemes" jeung "kontemporer" ngabantu shopper nu ngartos béda antara jalma produk jeung sajabana. Kontras, kecap sipat kayaning "endah" "Heboh" "seru," sarta "matak" sebutkeun saeutik atawa nanaon husus. Sami mana keur frasa kawas jelema dina sampel "unacceptable" Karon Thackston dicutat, di luhur: "hijina botol cai nu bakal kantos peryogi" jeung "ketukan sakabeh batur turun tangan. "

4 Cara pikeun Jazz-up déskripsi Produk

Tanpa hype, salinan pamasaran Anjeun teu kudu janten monotone garing.

  • basa indrawi. Di antarana kecap nu eupan maca urang visual, auditory, atawa imajinasi tactile. Ieu malah hadé lamun aya hiji tinge emosi mun kecap anjeun. Contona, nelepon hiji kaulinan boneka "snuggly" tinimbang ngan "sunda" atawa "cottony" ngakibatkeun yen batur bakal ngarasa comforted ku cuddling kalawan eta. A "harewos sepi" kipas Ujang teh shopper dibayangkeun ngan sabaraha teuas éta ngadangu lamun operasi.
4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

skenario imajinatif. Pitulung shoppers ngartos kumaha produk hiji bakal dianggo dina kahirupan maranéhanana. Ngabejaan aranjeunna yén Pakem ergonomic of stapler hartina leungeun maranéhna moal meunang capé stapling saratus flyers keur sakola budak maranéhanana '. Atawa kumaha compartments luar ransel a ngidinan ka grab naon maranéhna kudu pas keur eureun rusuh on jalan satapak.

4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)
  • kosakata kaduga. Nu dimaksud ngajéntrékeun hoody luhur sakumaha dilegaan sababaraha inci handap cangkeng, Moosejaw wrote "panjangna tunic nutupan tush legging-bottomed Anjeun. "Gantina" lila-sleeved tetep anjeun haneut, "ceuk eta" leungeun baju panjang tetep dina goosebumps dina bay. "Blurbs lianna on Moosejaw. com item tiis-cuaca nganggo frasa jazzy kayaning "siap bubu hawa haneut gigireun awak anjeun," "bari éta sibuk ngajaga anjeun toasty haneut," sarta "bakal nyandak dina elemen ti hujan mun salju jeung malah hujan salju sarta angin. "
  • sunda Conversational. Coba ditching hiji pendekatan teu husus pikeun manner ramah, kasual. Paké "Anjeun" sarta "urang" patarosan tur popotongan kalimah, jeung Bundaran atanapi cara informal tina lalaki titik peuntas. Contona, "Anjeun nyaho kumaha sémah pernah nyaho dimana diuk di pihak dinner? Kalawan tempat kartu kooky urang, shindig Anjeun najong kaluar dina senang catetan. "
4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

-

4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

Nyadiakeun Info padet

Dina minimum a, tetep salinan pamasaran anjeun bébas tina leuwih-ngajangjikeun, kaleuleuwihan, sarta bragging euweuh hartina. Pastikeun nu nuju masihan informasi solid keur pembeli poténsial. Lajeng, upami anjeun hoyong, jazz-up wording anjeun pikeun ngaluhurkeun rapport.

March 1, 2018