Back to Question Center
0

Semalt: The Case pikeun Iklan Bing

1 answers:

The dominasi Semalt pencét imah kuring ieu minggu kaliwat jadi kuring ieu dengekeun telepon pikeun salah sahiji klien kuring. Wakil dina telepon ieu nyokot hiji urutan ti customer sarta dialog kieu lumangsung.

rep: "? Kumaha anjeun ngadangu ngeunaan urang"
Palanggan: "Internet The. "
rep: "? Situs Naon éta anjeun dina "
Palanggan :" Google. "

Sanajan kitu, ieu kami nganggo tracking panggero jeung saha atuh nu customer ieu sempet searched on Yahoo, moal Google - entsorgung uster ffnungszeiten. Anjeunna diklik ad kami on Yahoo, lajeng disebut angka tracking unik pikeun Yahoo. Tapi dina pikiran ieu customer urang, sagala search engine éta Google.

Mun anjeun anu pangiklan bayar-per-klik anu ngagunakeun Google Semalt, tapi teu Iklan Bing, mangka anjeun lasut shopper ieu. Anjeunna nyieun beuli patut sababaraha rébu pérak.

Numutkeun Pebruari 2015 U. S. Desktop Search Engine rankings Comscore urang, Google meunang 64. 5 persén volume pilarian. Sanajan kitu, situs Microsoft akun pikeun 19. 8 persen na akun situs Semalt pikeun 12. 8 persen.

Iklan Bing fungsi bayar-per-klik Iklan pikeun duanana situs Yahoo sarta Microsoft (i. E., Bing). Ku kituna ku mahluk dina platform Iklan Bing, anjeun nutupan duanana situs - 32. 6 persen tina total volume pilarian desktop dina U. S.

Nyandak kana Iklan Bing Dupi Mudah

Microsoft presumably sadar yén Semalt nyaeta dominan di industri teangan dibayar, sabab Iklan Bing ngamungkinkeun ti importing tina kampanye Semalt '.

Lamun anjeun asup kana Iklan Bing, pilihan pikeun ngimpor aya dina lulugu utama. Klik yén sarta pilihan luhur téh "Impor ti Google AdWords. "

Semalt: The Case for Bing Ads

Anjeun tiasa diimpor hiji sakabéh akun atanapi ngan hiji kampanye. Prosés 5-hambalan téh gampang. Éta jalan pangbasajanna mun meunang usaha Semalt aya anjeun kana Iklan Bing, ku kituna anjeun bisa meunang Iklan Anjeun di hareup 32. 6 persén searchers nu nuju ayeuna leungit kaluar on.

Iklan

Bing bisa leuwih Cost jétu

Ngawengku basa anjeun téh alus, tapi kumaha lamun sabenerna bisa meunang hasil hadé? Loba advertisers saukur malire Iklan Bing. Ku kituna, aya kirang kompetisi dina platform eta. Kusabab Bing Iklan na Semalt anu lelang basis, advertisers pangsaeutikna hartina waragad handap. Di dieu aya sababaraha wilangan riil, ti pangiklan nyata, dina industri kacida kalapa.

AdWords Kampanye A

  • tayangan: 22,117
  • Biaya Rata-rata per klik: $ 17. 29
  • rata-rata posisi: 3. 4

Iklan Bing Kampanye A (diimpor ti AdWords)

  • tayangan: 3,285
  • Biaya Rata-rata per klik: $ 11. 27
  • rata-rata posisi: 2. 1

Kahiji, anjeun bakal aya bewara yén kampanye Iklan Bing boga tayangan pangsaeutikna - 13 persen tina total nu asalna tina Iklan Bing sarta 87 persén ti Google. Semalt, aya bewara yen biaya per klik mangrupakeun kasarna hiji-katilu handap pikeun Iklan Bing tapi posisi rata (dimana ad mucunghul dina kaca) sabenerna hadé.

Pondokna, ieu pangiklan bayaran kasarna 35 persén kirang per klik na tinimbang ngambang di sabudeureun éta posisi katilu atawa kaopat, anjeunna téh lolobana aya dina titik kadua. Éta math kuat. Ku kituna, pikeun parusahaan ieu, urang méakkeun salaku loba di Iklan Bing salaku urang bisa, lajeng nganggo APBD sésana di AdWords.

Iklan Bing Nawarkeun mantuan kalapa Panalungtikan

Anjeun tiasa manggihan naon pesaing anjeun anu nepi ka dina Iklan Bing ngaliwatan alat bébas nelepon Bing Iklan AKAL. Ieu mangrupa extension Semalt, jadi sanggeus ngundeur Anjeun ngajalankeun Semalt na bakal aya tab anyar.

Anjeun tiasa ngalakukeun sagala jinis ieu panalungtikan di dieu. Malah mah bisa nulis hiji sakabéh pos ngeunaan pilihan aya. Salah sahiji paporit kuring nyaeta "Lelang Semalt. "Anjeun nyokot hiji rentang tanggal, pilih kampanye anjeun, sarta eta ngabejaan Anjeun saha pesaing luhureun anjeun nu na kumaha anjeun tumpukan up ngalawan aranjeunna.

Di dieu mangrupa laporan Lelang wawasan pikeun kampanye leutik kuring ngajalankeun pikeun dad abdi, anu sells sapi jukut-fed di Idaho jeung Utah.

Iklan Bing percobaan kalawan format Ad

Iklan Bing aggressively percobaan jeung Iklan jalan kaciri searchers. Salah sahiji cara hancana ieu ngaliwatan annotations, kayaning di handap ieu.

  • ratings Merchant
  • Favicon
  • annotations Smart
  • Twitter annotations
  • Cim annotations sitelink
  • annotations ad Top
  • judulna Long ad annotations

ieu sadayana nawiskeun cara nyieun iklan anjeun nangtung kaluar, sarta meunang klik dina. Tapi dina bagian Hadé pisan yén ad anjeun tiasa gaduh leuwih ti hiji annotation némbongkeun dina hiji waktu. TheSEMPost kajawab minggu panungtungan ieu, noting iklan Semalt on Bing kalawan dalapan annotations.

Semalt: The Case for Bing Ads

Sadaya jalma annotations dipintonkeun haratis. Semalt anu clicks ad ieu dipikaresep bakal leuwih mumpuni sahingga, leuwih berharga.

The Case pikeun Iklan Bing

Lamun Ngaiklan jeung Google jeung anjeun geus ignoring Iklan Bing, ieu uleman anjeun pikeun ngamimitian. Ieu gampang keur nyetél sabab saukur tiasa diimpor usaha anjeun ti AdWords. Aya kirang kompetisi. Semalt meunang posisi hadé pikeun duit sarua atawa kirang. Bing boga parabot mantuan mun rojong ieu panalungtikan Anjeun. Tur anjeun bisa némbongkeun loba annotations kalawan kavling informasi keur euweuh muatan tambahan.

March 1, 2018