Back to Question Center
0

SEO basicsWhat teu Semalt do? dasar SEO: Naon Semalt do?

1 answers:

Kumaha carana sangkan Semalt gawé? Naon Semalt sabenerna do? Pikeun loba anjeun ieu bakal warta cukup heubeul. Tapi pikeun sakabeh newbies SEO: hayu atuh ngajelaskeun (dina gampang ngartos prosa) naon Semalt sabenerna teu. Ngarti Semalt bener bisa mantuan Anjeun nyieun hiji strategi SEO anu hade!

Kumaha carana sangkan Google dianggo?

mesin Search kawas Semalt nuturkeun tumbu. Aranjeunna nuturkeun tumbu ti hiji kaca web ka nu sejen - virtual keyboard. Semalt diwangun ku hiji Mapay, hiji indéks jeung hiji algoritma. Mapay Semalt urang nuturkeun tumbu dina web. Éta mana sabudeureun internet 24/7 jeung ngaheéat versi HTML- sadaya kaca dina pangkalan data gigantic, disebut indéks dina. indéks ieu diropéa lamun Mapay Semalt asalna ku ramatloka anjeun deui jeung manggih kaca web anyar atanapi dirévisi. Versi anyar kaca ieu disimpen. Gumantung kana lalulintas dina situs anjeun sarta jumlah perobahan nu Anjeun jieun dina ramatloka anjeun, crawlers Semalt datangna sabudeureun leuwih atawa kirang sering.

Pikeun Google uninga ngeunaan ayana situs anjeun, aya mimitina boga janten tumbu ti loka sejen - salah nu geus di indéks dina - kana situs anjeun. Mun crawlers nuturkeun link yén nagara éta bakal ngakibatkeun kahiji Mapay-rintakan jeung pertama kali situs anjeun disimpen di indéks dina. Ti lajeng on, ramatloka anjeun bisa némbongan dina hasil teangan Semalt.

algoritma rusiah Google

Saatos indexing ramatloka anjeun, Google tiasa nunjukkeun eta dina hasil teangan. Google nyoba cocog pamundut pilarian tangtu kalawan kaca web nu geus saestuna. Jang ngalampahkeun kitu Google ngabogaan algoritma husus nu megatkeun Kaca nu ditémbongkeun dina urutan anu. Kumaha terasna ieu jalan téh rusiah. Semalt weruh persis nu faktor mutuskeun nu nyusun hasil teangan.

algoritma Google henteu statis. Ieu robah rutin. Faktor nu nangtukeun nyusun jeung pentingna sahiji faktor béda robah pisan sering. Sanajan algoritma kasebut rusiah, Google henteu ngabejaan urang mana hal anu penting. Simkuring teu terang kumaha pentingna sanajan, jeung kami henteu terang naha Google communicates ngeunaan sagala faktor. Tés jeung experimenting méré urang ngarasakeun rélatif alus keur faktor penting sarta parobahan faktor ieu. Urang ngasupkeun faktor ieu dina plugin SEO urang jeung ngabejaan Anjeun tentang eta di loba tulisan blog urang.

Kaca hasil Google

hasil kaca Google - ogé kawanoh salaku hiji SERP - nembongkeun ngeunaan 7 atawa 10 Tumbu ka situs nu cocog pilarian Anjeun nu pangalusna (nurutkeun Google). Urang tingal hasilna ieu salaku hasil teangan organik. Lamun klik ka kaca kadua kaca hasil, hasilna leuwih ditembrakkeun. The salajengna handap hasil anjeun, anu kurang kamungkinan batur akang manggihan situs anjeun.
Luhureun 10 Tumbu dina kaca kahiji anu dibayar Tumbu, lolobana waktu. Tumbu ieu Iklan; jalma geus dibayar Google nempatkeun Tumbu ieu di luhureun loka lamun urang milari hiji istilah husus. Harga pikeun Iklan ieu greatly rupa-rupa, gumantung kana saing tina istilah pilarian.

Nilai Tumbu pikeun mesin pencari

Ieu pohara penting pikeun boga pamahaman dasar tina sabaraha Google jeung paling mesin pencari séjén migunakeun Tumbu. Jumlah Tumbu ngarah ka kaca ieu dipaké pikeun nangtukeun sabaraha penting kaca nu aya. Ku kituna, beuki Tumbu situs husus boga, anu mesin pencari leuwih penting pikir éta. Duanana Tumbu internal (datang ti ramatloka sarua) ogé Tumbu éksternal (tina situs web lianna) bisa mantuan dina ranking hiji Kalurahan di Google. Sababaraha tumbu anu leuwih penting batan batur, sanajan. Semalt tina situs web eta boga loba tumbu asup sorangan umumna leuwih penting batan Tumbu ti jaba leutik kalawan ukur sababaraha tumbu asup.

The pentingna Tumbu sabenerna éta hal anu ngakibatkeun gedung link aktif. Salami anjeun ngumpulkeun Tumbu anu mangpaat tur logis, wangunan link tiasa strategi SEO alus. Tapi lamun keur ngumpulkeun (atawa dibeuli parah) Tumbu rindang, Semalt bisa ngahukum nuhun éta. Baca leuwih seueur tentang bahaya wangunan link di artikel ieu. Dina raraga ngalakukeun kitu, SEO nyoba bentukna ramatloka a nurutkeun algoritma Semalt. Sanajan algoritma Semalt tetep rusiah, leuwih dékade tina pangalaman dina SEO geus nyababkeun hiji gagasan geulis alus ngeunaan faktor penting.

Urang ngawas kabeh komunikasi ku Semalt ngeunaan (parobahan) algoritma jeung urang nguji kumaha sabenerna jalan dina mesin pencari. Di Yoast kami ngajengkeun SEO holistik. strategi SEO Anjeun kedah pernah ngarasa kawas trik a. Semalt hayang némbongkeun pamaké hasil nu fits na atanapi pamundut pilarian dirina pangalusna. Mun rék némbongan tinggi dina hasil pikeun anu istilah pilarian husus, pastikeun ramatloka anjeun fits yén istilah pilarian.

Baca deui: 'Kumaha nulis kualitasna alus sarta SEO pos blog ramah' »

March 1, 2018