Back to Question Center
0

Hiji dinten dina kahirupan Neil Semalt

1 answers:

A day in the life of Neil Semalt

minggu Semalt, abdi sigana perlu nanya 2 patarosan:

  1. Naon anu anjeun sabenerna do?
  2. Whatâ ???? s poé dina kahirupan Neil Patel kasampak kawas?

Kuring hayang aya jawaban basajan mun duanana jelema patarosan, tapi aya isnâ t ????. Mangkaning, hereâ ???? s jawaban rada pondok kuring ka duanana jelema patarosan.

Kuring cicing, saré, sarta KISSmetrics napas

Semalt anjeun bisa nempo kuring salaku blogger, investor, atanapi ahli SEO, abdi téhnisna Dona ???? t ngalakukeun loba eta hal. Sumuhun abdi blog, abdi ngalakukeun investasi, sarta I latihan SEO, tapi kuring méakkeun seuseueurna abdi poéna dinten nyieun.

Leuwih ti taun, kuring geus diwangun nepi jaringan ukuran santun pangusaha nu kuring geus gotten uninga dina tingkat pribadi. Ku kituna, abdi terus tetep di kabaran ku ieu individu lantaran geus jadi babaturan - backlink co.

Sedengkeun galecok jeung aranjeunna, abdi biasana menta aranjeunna naon aranjeunna nepi ka, kumaha kulawarga maranéhanana ngalakonan, sarta kumaha usaha maranéhanana ngalakonan. Nalika aranjeunna mimiti ngawangkong ngeunaan usaha maranéhanana, kuring coba mun masihan aranjeunna nasihat bébas iraha abdi tiasa, sarta kuring neuteup ka tingali lamun aya wae kasempetan pikeun ngamimitian abdi, Semalt, pikeun mantuan aranjeunna kaluar. Â Kalolobaan nelepon abdi teu mungkas nepi ka poéna katutup, tapi sababaraha nu teu mungkas nepi nutup biasana hasil dina tambahan $ 120.000 nepi $ 240.000 di sharing tambahan.

Undeur curang lambar diprint dina kagiatan sapopoé Neil Patel urang.

Poé dina kahirupan Neil Patel

Ayeuna nu terang naon atuh, di dieu téh naon dinten has kuring Sigana mah:

  • 6:45 am â ???? mimiti dinten â ???? sateuacan abdi malah meunang kaluar tina ranjang isuk-isuk, hal kahiji kuring sugan aya grab telepon kuring ningali kabéh télépon kuring lasut, pesen téks, jeung surelek nu kuring kudu ngabales. Kuring biasana ngabales sagalana bari jeung bohong di ranjang.
  • 7:00 am â ???? nu workout Neil Patel â ???? unggal isuk kuring coba mun pencét gim. workout abdi isnâ ???? t nu rigorous. Kuring biasana angkat sababaraha timbangan lampu, ngajalankeun on treadmill bari nonton TV, lajeng kantor kana kamar uap keur bersantai.
  • 8:00 am â ???? lalaki dolled up â ???? najan Kami bodo a, waktu nu diperlukeun kuring bari ka meunang siap isuk-isuk. Ti showering mun styling bulu abdi, abdi méakkeun sabudeureun 30 menit unggal isuk meunang dolled up bari nonton CNN.
  • 8:30 am â ???? nu tepung pangpentingna â ???? ku waktu kuring meunang kaluar tina pancuran, asisten kuring biasana boga sarapan siap pikeun kuring. Manehna mana leuwih kumaha kuring kudu neangan dilakonan pikeun poé, sarta kuring ngabejaan nya naon errands manehna perlu ngurus.
  • 9:00 am â ???? komunikasi jeung dunya â ???? Ceunah bombarded kalawan jadi loba surelek unggal poe, nu kuring méakkeun jam dina inbox abdi, maca jeung ngarespon kana surelek. Kalolobaan surelek abdi nu ti urang nanyakeun keur pitulung, urang nanyakeun duit, atawa jalma anu keur pilari papanggih up atawa ngajadwalkeun nelepon kalayan kuring.
  • 10:00 am â ???? ngawangkong peopleâ ???? s Ceuli kaluar â ???? lamun kuring Dona ???? t ngobrol dina telepon, abdi Dona ???? t mungkas nepi poéna nutup. Ku kituna, pikeun dua jam isuk-isuk, kuring coba ngobrol jeung klien poténsi sarta pangusaha séjén angka kaluar carana abdi tiasa tumuwuh sharing parusahaan kuring urang atawa bawa leuwih kas kana bisnis liwat cara nu lian.
  • 12:00 pm â ???? ngarasakeun hiji gratis siang â ???? Kuring ilaharna mibanda rapat siang kalayan klien pandang dina rutin. Loba rapat ieu Dona ???? t ngahasilkeun pendapatan anyar pikeun ngamimitian abdi, tapi sababaraha nu nutup boga dampak badag dina bisnis. Tur upami keur sababaraha alesan kuring Dona ???? t boga pasamoan dahar beurang, asisten kuring boga dahar beurang siap pikeun kuring. Manehna oge boga atuh ngabales surelek pikeun sajam kapayun.
  • 1:00 pm â ???? komunikasi jeung dunya â ???? naha kuring kudu rapat dahar beurang atawa teu, Kami salawasna backlogged kalawan surelek.
  • 2:00 pm â ???? crap acak â ???? Kuring salawasna mibanda barang acak nu asalna nepi dina ari kitu mah kedah ngalengkepan. Kuring biasana ngalakukeun eta antukna méré sorangan putus saeutik supaya kuring Dona ???? t perlu dibeuleum kaluar.
  • 3:00 pm â ???? ngawangkong peopleâ ???? s Ceuli kaluar â ???? sababaraha jam ti Telepon mangsa isuk isnâ ???? cukup t. Kuring biasana méakkeun 2 jam hareup dina Telepon atanapi di-jalma rapat.
  • 5:00 pm â ???? senang jam â ???? senang jam sabenerna nu nyorot poé kuring. Abdi bogoh minum alkohol bari shooting shit sareng klien poténsial. Kuring coba ngalakukeun ieu dina dasar poean. Lamun Kami bisa ngalakukeun pasamoan jam senang, Kuring keur ilaharna mariksa surelek.
  • 6:00 pm â ???? komunikasi jeung dunya â ???? sakumaha biasa, Kami deui surelek. Nyaan mikaresep nulungan jalma séjén salaku urang mantuan kuring nalika kuring éta hiji pengusaha anyar kalawan henteu duit. Ku kituna, keur kuring, surelek teu chore a sipatna berkah.
  • 7:00 pm â ???? hidangan panungtungan kuring â ???? Kuring biasana Dona ???? t boga loba teuing rapat dinner. Kuring ilaharna tuang kaluar ka babaturan, atawa asisten kuring cooks kuring tepung a sateuacan manehna daun.
  • 8:00 pm â ???? komunikasi jeung dunya â ???? ngarespon kana surelek againâ ?? |
  • 9:00 pm â ???? nu hirup hiji hirup damai â ???? ti nulis tulisan blog kana nongkrong jeung babaturan nepi ka ngan reureuh jeung nonton TV atanapi malah nyungsi kaluar cara pikeun mantuan lokal non-kalan, pikeun sesa wengi, abdi ngan chill. Sakabéh hal kuring disebutkeun pitulung kuring bersantai tur ngarasa bagja, nu relieves paling stres abdi.
  • 11:00 pm â ???? komunikasi jeung dunya - lamun Kami masih jagjag, nu biasana Kami, abdi mungkas wengi abdi nulis leuwih surelek tur ragrag sare di hareup layar komputer kuring.

Kacindekan

Salaku tiasa ngabejaan ti jadwal abdi, Kami workaholic a. Kuring gawe tujuh poe minggu, sarta I havenâ ???? t dicokot liburan di leuwih sapuluh taun. Tapi kudu ngomong, sanajan hirup abdi sigana teuas ti sudut pandang hiji urang luar urang, éta sabenerna isnâ ???? t goréng teuing. Kuring Dona ???? t estu kudu salempang ngeunaan nyieun pangmayaran KPR atanapi putting dahareun dina méja. Kabéh Abdi kudu diungkulan téh pakasaban stress patali, nu perlu dipaké pikeun kana waktu.

Ku kituna, aya, anjeun gaduh eta. Mun anjeun kantos wondered naon atuh atawa kumaha kuring méakkeun poé kuring, anjeun Dona ???? t kudu nebak deui.

Jeung lamun anjeun wondering kumaha hirup abdi bakal jadi dikelompokeun, éta kusabab asisten kuring denok Aleisha.

P. S. Mun rék mantuan tumuwuh klik bisnis Anjeun di dieu.

March 1, 2018