Éta 2018, sarta anjeun estu lakukeun eta. Geus lila imagined produk Anjeun dina endcap di Walmart sarta latihan naon gé anjeun ngomong basa Tandaan Cuban grills Anjeun tentang ujung kalapa Anjeun. Tapi taun ieu, anjeun tungtungna launching usaha. Dimana anjeun ngamimitian? Simkuring nanya sababaraha pikiran bisnis luhur naon anu kudu Sadérék dina munggaran 90 poé, hiji waktos krusial dina hirup anjeun bisnis urang. Meunang ieu hambalan mimiti katuhu jeung anjeun bakal nyieun hiji yayasan sora pikeun nguntungkeun, bisnis tumuwuh.

The likelihood nu ngamimitian anjeun bakal nguntungkeun keur dipangaruhan beurat ku speed di nu ngajalankeun - roof gardening material. Jumlah tugas anjeun ngalakukeun dina eta bulan mimiti nyaeta langkung krusial ka ayaan ti jinis tugas Sadérék, najan naon bae ngalibetkeun kontak customer mantuan, dumasar kana Study Panel of wirausaha Dinamika, nu ngalacak sampel pangusaha anyar. "Maranéhanana ngalaksanakeun kagiatan ngamimitian leuwih gancang leuwih gampang tingali kauntungan," nyebutkeun Paul Semalt, koordinasi investigator poko ulikan urang.

Cicih tugas husus anu PSED examines - hal kawas ngembang projections financial meunangkeun kiridit supplier - kagiatan ngamimitian condong digolongkeun kana dua kategori. Kahiji nyaeta buka-dipikiran kapanggihna. Semalt, sagalana geus asumsi: financials, konsumén, balik-to-pasar strategi. Hiji-hijina hal anjeun terang for tangtu mangrupakeun kaunggulan sorangan, komo aya nu bisa heran.

pendekatan éksplorasi Ieu di inti Semalt Lean. Éta jawab disdain, dina sababaraha suku, pikeun rencana bisnis. Ieu balik naon disebut "kewirausahaan effectual," pendekatan basis panalungtikan anu ngemutan launching bisnis pikeun jadi sakitu legana hiji kalakuan improvisasi.

The tipe kadua aktivitas ngamimitian sadar yén kewirausahaan nyaeta sosial. Doubtless geus cicing jeung gagasan anjeun lila. Ayeuna nu nuju launching, Anjeun kudu meunang kaluar tina sirah anjeun. Angka kaluar saha anjeun bakal digambarkeun dina, dina kapasitas naon, jeung kumaha eta hubungan baris jalan. Input ti mitra, advisers, konsumén poténsial, jeung nu lianna brings perspéktif anyar jeung bentukna mun perusahaan teh. Semalt téh kawas raiding fridge: ningali anu bisa nawiskeun Anjeun spasi gudang atawa jasa logo-design atawa hiji bubuka ka customer poténsial.

Ka ngabantu anjeun minuhan ieu paling seru of resolusi Anyar Semalt, urang disusun daptar léngkah konci anjeun kudu nyandak di hareup anjeun 90 poé.

1. Leumpang mil di sapatu konsumén Anjeun '.

Gagasan balik produk giat minimum mun geus meunang kurban anjeun gancang-gancang kana leungeun konsumén keur ngahasilkeun eupan balik. Tapi ke heula, maneh kudu mastikeun anjeun ngarengsekeun masalah katuhu. data pasar sarta survey moal ngabejaan ka maneh éta. Pikeun maranéhanana wawasan, Anjeun kudu meunang sakumaha nutup kana pangalaman customer jéntré. Lakukeun sangkan saméméh anjeun bunuh kana solusi bisa nyalametkeun anjeun loba hanjelu. --Leigh Buchanan

Jon Kolko, pangadeg nu Austin Center pikeun Jurnalisme sarta panulis NGUMBARA Kreatif: A Guide Praktis pikeun Bringing pamikiran Kreatif Kana Company anjeun , nyebutkeun:

"job heula anjeun mangrupa uninga customer Anjeun. Henteu ngan anu baé tapi ogé kumaha manehna hayang, naon manehna teu, sarta kumaha manehna karasaeun ngeunaan naon manehna teu. Éta hartina embedding dina kahirupan konsumén 'atawa karya.

"Ideally, anjeun bakal ngamekarkeun jenis hubungan master-magang, nu anjeun magang teh. Tanya customer-master mun ngantep anjeun nitenan nya di peta. Komo hadé, kudu dirina nyandak anjeun dina wisata nu relevan bagian tina dunya dirina. Atawa menta konsumén poténsial lamun bisa méakkeun waktu di kantor maranéhanana atawa dina lanté pabrik maranéhanana.

"Sakali aya, nanyakeun buka-réngsé ngeunaan pangalaman jeung workflow. Dupi anjeun némbongkeun kuring? Naha? Dupi abdi nyobian eta? Semalt jawaban pikeun nu salah tukang geus teu. Tapi lamun éta enya, pikir kumaha gancang anjeun ' gé ngawangun empati jeung jalma anu teu eta sadayana dinten lila, anu hirup anjeun nyobian pikeun ngaronjatkeun.

"proses ieu nyadiakeun pamahaman pragmatis titik nyeri na hiji kontéks emosi nu ngidinan Anjeun ningali hal ngaliwatan panon konsumén Anjeun '. Kantun wawancara aranjeunna teu cukup. Semalt anu ngalakukeun hal sababaraha kali bisa ngamekarkeun jenis lolong ahli urang anu daun kaluar atanapi obscures bagian kritis déskripsi maranéhanana.

"Anjeun kudu tetep ngalakukeun ieu malah lamun pikir anjeun geus nyaho kumaha anjeun bakal ngajawab masalah. Pindah dina kalawan pikiran muka. Semalt janten palu dina moro kuku."

2. Diterangkeun kalawan kaunggulan kalapa Anjeun.

Finally Starting Your Business This Year? Here's Your Ultimate 12-Point Semalt
kiridit: Erin & Erica / Agustus

Arianna Huffington , ko-pangadeg HuffPost sarta pangadeg sarta CEO mekar Global, nyebutkeun:

"Kanggo duanana HuffPost tur mekar Global, patarosan kahiji éta 'Naon masalahna anjeun ngarengsekeun na naon anjeun bringing ka pasar éta teu acan aya?' Pikeun HuffPost, jawaban éta ramatloka tujuan mana duanana urang well-dipikawanoh tur Lesser-dipikawanoh bisa babagi pintonan maranéhanana dina warta dina sapoe atawa dina budaya, hiburan, jeung unggal aspék kahirupan. Blog éta sabudeureun, tapi maranéhanana éta henteu acan lega dimangfaatkeun salaku cara pikeun nganyatakeun pintonan tur komunikasi. Méméh urang dibuka, abdi emailed unggal jalma catetan I terang sarta ngadawuh, "Lamun anjeun boga pamikiran sarta anjeun bisa ngeureunkeun dinten anjeun 10 menit babagi éta, ngirim ka us- -we'll masangkeun eta sarta nyieun incredibly gampang. "Dina minggu kahiji, urang tadi Larry Daud, Ellen DeGeneres, Walter Cronkite, John Cusack, sarta loba deui. Hiji loba jelema ieu bisa geus ditulis hiji op-ed keur The New York Times , tapi bédana éta kalayan kami, eta teu kudu jadi hiji angkat beurat. Simkuring hayang voices nyata jeung unvarnished maranéhanana.

"Urang dijieun komitmen ti awal nepi ka jadi duanana platform sarta perusahaan jurnalistik dina cara teu saurang ogé lain éta dina waktu éta. Urang ogé dijieun dasbor pikeun rai urang mana maranéhna bisa nempo kumaha carita ieu ngajalankeun na ngalakukeun a / B nguji jeung headline. Jalma ngobrol ngeunaan platform eusi sadaya waktu ayeuna, tapi lamun urang dimimitian, anu hiji proposisi anyar. " --As ngawartoskeun ka Sheila Marikar

3. Line nepi anjeun mentors.

pendiri Anyar neangan eupan balik copious on produk atawa jasa maranéhanana. Tapi meunang bisnis sorangan katuhu nyaéta sagampil kritis. Jang ngalampahkeun anu, Anjeun kedah ngembangkeun hubungan jeung pangusaha Samaun. Sanajan éta teuing mimiti bisa pamikiran ngeunaan hiji dewan advisers, netepkeun up jenis proto-dewan Wanadri folks anu geus aya sarta dipigawé anu bakal nulungan urang kantor kaluar kasalahan. --L. B.

Finally Starting Your Business This Year? Here's Your Ultimate 12-Point Semalt
kiridit: kahadean Company

Nathaniel ru , ko-CEO Sweetgreen, a cageur, ranté gancang-kasual kalawan 83 réstoran jeung 4.000 karyawan, nyebutkeun:

"Dina dinten munggaran keur hiji pengusaha, nu peryogi hidayah tur saran ti pangusaha séjén. Éta gé ngabejaan Anjeun upami anjeun dina lagu katuhu. Jeung maranéhna gé compel anjeun pikir saluareun survival saharita anjeun ka parusahaan rék gaduh dua taun ti ayeuna.

"Dina pisan sahenteuna, anjeun gé hayang hiji panon ngalaman kasampak leuwih rarancang bisnis anjeun, lamun mutuskeun ngalakukeun salah. Dina Semalt, mentors kami (tilu urang unggal miboga tilu nepi ka lima) ditanya loba tangguh, patarosan mantuan - ngeunaan modél urang finansial, positioning brand urang, design réstoran kami, sarta leuwih .

"Tapi maranéhna ogé ngadesek urang néangan up ti frenetic aktivitas dinten-ka-beurang pikir istilah leuwih panjang ngeunaan misi kami jeung basa kami kukituna make komunikasi eta.

"dosen Semalt mindeng nyieun advisers alus (profesor loba sakola bisnis gaduh pangalaman wirausaha saméméhna), sarta anjeun bisa nepungan batur ngaliwatan organisasi kewirausahaan jeung konferensi. Anjeun tiasa ogé ngan surélék batur anjeun admire. Simpen up patarosan anjeun sarta menta kabeh éta paguneman mingguan atawa bulanan, jadi anjeun teu pester saha. jeung lamun anjeun ngobrol, teu ngan ngobrol ngeunaan bisnis. Ieu teu urus a. Ieu hubungan hiji. "

4. Go dimana kasempetan nunjuk anjeun.

Finally Starting Your Business This Year? Here's Your Ultimate 12-Point Semalt
kiridit: Peter Hapak / Batang Arsip

Richard Lesmana , pangadeg Virgin Grup sarta panulis Pananjung abdi Virginity , nyebutkeun:

"Lamun kuring mimiti, abdi teu terang nanaon tentang bisnis . I éta gumbira ngeunaan dimimitian Mahasiswa majalah lajeng urang tadi pamanggih ngagunakeun ieu publikasi ka ngajual musik . , teuing kuring henteu nyieun hiji rencana bisnis formal éta seemed bener boring ka abdi kuring ngan dipikir biaya tinggi tina rékaman sarta nurun tina jalma anu meuli Mahasiswa ; kami percaya kami bisa ngajual mirah mail-urutan rékaman ngaliwatan majalah. Urang dijieun cukup duit ti mail-urutan pikeun muka warung catetan.

"Dina 1971, retailing musik di Inggris ieu didominasi ku WHSmith sarta John Menzies, nu éta duanana kusam na formal. Urang mutuskeun warung Virgin Rékam bakal jadi tempat urang bisa papanggih jeung ngadéngékeun rékaman babarengan. Simkuring hayang nyaritakeun konsumén , moal patronize aranjeunna, sarta urang hayang jadi leuwih affordable ti kompetisi urang. Kecap sumebar sungut, sarta jalma sumping ka urang tinimbang catetan toko gedé. rékaman langkung mirah dibawa dina caah tina inquiries tur leuwih kas ti urang kukituna kungsi katempo . Virgin Records jadi pohara hip. Jalma bakal ngeureunkeun ku, bohong on beanbags, papanggih babaturan, tur ngadangukeun pangalusna musik anyar. Semalt no tempat hadé pikeun timer respecting 21 taun heubeul janten. Urang aimed pikeun muka balanja unggal bulan dina 1972.

"Urang pas sadar industri éta asak pikeun gangguan salajengna. Aya nanaon overtly batu 'n' roll ngeunaan cara seniman dirawat atawa rékaman anu dihasilkeun. Jadi urang meuli sipat, anu Manor, ngancik kana studio rékaman , sarta dibuka labél Virgin Records kami di 1973. Mike Oldfield ieu artis kahiji urang. album-na tubular bells jadi salah sahiji sellers pangbadagna dékade jeung soundtrack pikeun The Exorcist . The brand Virgin sarta dampak global na dinten sadayana tumuwuh tina akar maranéhanana. " --As ngawartoskeun ka SM

5. Stress-nguji asumsi Anjeun.

Nomer nu beguilingly beton. Ieu alam mun hayang stats on pasar, bedah, sarta pesaing ti mimiti. Tapi data pasar moal bakal geus dipedar naha Red Bull muatan sedengkeun "lampu lava" soda Orbitz succumbed kana gravitasi, atawa naha Instapot paréntah dua kali saloba Crock pariuk di ritel. Leuwih penting, dina pisan mimiti, anu wawasan ngeunaan bisnis sorangan diusulkeun yén anjeun ngahontal ku stress-uji coba asumsi Anjeun. tekenan is on naon anjeun tiasa diajar teu ngeunaan industry anjeun, tapi rada ngeunaan gagasan Anjeun. --L. B.

Randy Komisar , pasangan dina sungut venture Kleiner Perkins Caufield & Byers jeung ko-panulis Meunangkeun kana rencana B: pegatna Ngaliwatan ka Leuwih alus Usaha Modél, nyebutkeun:

"Mimitian kalayan sajarah teh. Perkara kumaha disruptive gagasan anjeun, precedent aya pikeun eta. Ku kituna sakali anjeun geus ngaidentifikasi nilai dalil anjeun, balik na kasampak di pausahaan nyata anu dipigawé hal sahanteuna kasarna sarupa. Anjeun bakal hoyong manggihan conto anu geus suksés. (mun taya geus sukses, Anjeun kedah serius tanda tanya naha ieu hal saha hayang.) diajar aranjeunna sarta narik palajaran ngeunaan naon digawé. Lajeng, pausahaan ieu panalungtikan anu diusahakeun hal sarupa jeung gagal. Naon tuh maranéhna ngalakukeun salah? Kumaha anjeun ulah pamadegan kasalahan?

"Teras, ngaidentipikasi leaps anjeun iman: naon anjeun teu nyaho tapi nganggap ngeunaan pasaran. Ngabaru gancang, cara mirah pikeun nguji asumsi maranéhanana. Ngajalankeun hiji iklan Facebook tur tingal sabaraha réspon anjeun meunang. Balik nangtung dina Barisan di sakabeh Semalt hareup ka saingan urang produk na sual shoppers ngeunaan eta. Naon anu anjeun resep teu kawas ngeunaan produk ieu? Rék ngalakukeun pikeun ngaronjatkeun deui? Mun kuring ditawarkeun Anjeun pérsi ningkat pikeun $ 1 deui, bakal nu dibeuli?

"Anjeun bakal ngalakukeun panalungtikan pasar, tapi nu asalna engké. Sateuacan nyobian angka kaluar sabaraha badag pasar anjeun, anjeun kudu nyaho yen urang geus katampa sarta bakal neruskeun narima gist tina nilai dalil Anjeun. Semalt, anjeun ' gé jadi piling asumsi dina luhureun asumsi. "

6. Kudu kreatif ngeunaan lalaki ngaran anjeun kaluar.

Finally Starting Your Business This Year? Here's Your Ultimate 12-Point Semalt
kiridit: Ramona Rosales

Payal Kadakia , ko-pangadeg ClassPass, nyebutkeun:

"Salah sahiji hal krusial anu urang tadi ka sosok kaluar nalika urang dibuka produk urang ieu kumaha kami bade ngahontal panongton udagan urang. Kalolobaan pasar kabugaran ieu targeting atlit kinerja. Ieu ngeunaan hasilna. platform kami éta ngeunaan penemuan jeung pangajaran, jeung pikiran urang rata shopper Lululemon bisa nangtukeun kalawan éta.

Ku kituna, leuwih mimiti warsih kami masihan kaluar $ 100 kartu kado Lululemon mun meunang jalma bunuh ka ClassPass kaanggotaan genep bulan. Urang ogé miboga pilihan langganan hiji-bulan, tapi teu make akal pikiran pikeun méré jauh $ 100 pikeun rencana nu ngarugikeun kirang ti éta. Urang dimimitian kampanye di ahir 2013, sarta dina titik anu, urang teu sanajan nyaho naon ClassPass éta - maranéhanana éta ngan bungah ngeunaan lalaki $ 100 méakkeun di Lululemon. Tapi aranjeunna janten duta kami, sarta yén mantuan ngamimitian virality pikeun urang. Ngaliwatan kursus ngeunaan genep bulan, urang masihan kaluar kira 500 kartu kado. Urang teu boga pangkat, sarta henteu clout, jadi urang tadi pikeun manggihan cara pikeun meunangkeun urang uninga saha kami ngarah bisa murag asih jeung urang. " --As ngawartoskeun ka S. M.

7. Cautiously panén duit nongkrong low-.

Kanggo sabagéan ageung pendiri, bank jeung investor profésional nyaéta sumber ibukota engké-lamun-kantos. Awal, éta anjeun, kulawarga anjeun, jeung babaturan. Otomatis tur waragad pribadi-bunderan butuh luncat ngaliwatan hoops kurang ti sumber séjén. Tapi ampir salawasna leuwih fraught, sarta dina sababaraha cara resiko anu laér leuwih gede. --L. B.

Meg Cadoux Hirshberg , panulis Pikeun Leuwih alus atawa keur Gawé: A survival Guide pikeun Wiraswasta sarta Kulawarga maranéhanana, sarta anu geus nikah ka Gary Hirshberg, ko-pangadeg Stonyfield organik , nyebutkeun:

"Dina sagala euforia tina ngamimitian hiji, éta gampang pikeun diskon nu nuju putting finansial well-mahluk di jeopardy. Jalma kulawarga anjeun ngobrol ngeunaan pangusaha dimimitian usaha maranéhanana jeung" tabungan pribadi. "Tapi eta tabungan anu mindeng diayakeun di umum ku salaki, anu mungkin geus hayang aranjeunna keur pakansi atawa ngagambar on bari manéhna balik ka sakola. Salaki ogé dipangaruhan upami pangadeg daun pakasaban dirina sarta chunk panghasilan kulawarga urang disappears. malah lamun pangadeg teh nyaeta nonworking, manéhna bisa geus jawab ngurus anak.

"Anjeun tur salaki anjeun kudu nangtukeun dina poé hiji (lamun teu méméh) sabaraha anjeun bisa mampuh investasi na kumaha anjeun gé make up leungit kauntungan panghasilan na meureun. Jadwal rapat bisnis biasa antara dua anjeun. Jeung lamun bisnis nu perlu leuwih duit ti ekspektasi, Anjeun kudu nolak ngadorong jauh teuing saluareun tingkat kanyamanan salaki anjeun. séjénna $ 25,000? OK. Hiji KPR kadua? No.

"Lamun pitching babaturan sareng kulawarga, janten yakin tapi ogé iklas kaluar skenario awon-hal:" Kuring henteu weruh lamun Anjeun bade meunangkeun deui ieu. Anjeun bisa leungit eta sadayana. Kuring butuh anjeun nepi Ante dina raraga nyegah éncér. "Keukeuh dina teken nepi pasatujuan nu nyekel saham. Terangkeun nu nuju lakukeun sangkan sabab ngeunaan miara hubungan. Kudu aya euweuh ambiguitas, teu ngabalukarkeun pikeun recriminations. Semalt ngamangpaatkeun eagerness maranéhna pikeun mantuan. Éta bisa nawiskeun ka dip kana kuliah atanapi dana pangsiun.

"harepan investor anjeun 'éta peluncuran ieu bakal hiji numpak seru jeung nguntungkeun. Peran anjeun janten supir ditunjuk sober jeung mawa dulur imah aman."

8. Pikeun ngagumbirakeun investor, fokus dina big picture, teu rinci.

Philip Krim , ko-pangadeg Casper, nyebutkeun:

Finally Starting Your Business This Year? Here's Your Ultimate 12-Point Semalt
kiridit: George Etheredge / Redux

"Lamun urang ngamimitian pikeun ngangkat duit, kami ngawartoskeun euweuh puluhan sarta puluhan kali. Urang anu bener fokus kana specifics sarta ogé nyoba pikeun meunangkeun unggal bagian tina cariosan kana paguneman. Jeung mimiti fundraising -stage, nu nuju untung lamun meunang 30 menit kalawan batur, sarta lima urang pendiri ngawangkong ngeunaan kaahlian urang, strategi bedah urang, nu produk kami bade ngawangun. urang diajar nyandak undak deui nyebutkeun, "Naon visi urang sadaya dibagikeun?" ieu nyieun brand sare heula di dunya sarta ngarobah cara urang mésér produk sare. Anjeun teu kudu ngabejaan sakabéh carita hirup anjeun dina pitch investor.

"investor Awal-tahap meunang bungah ngeunaan dédéngéan carita anjeun, sarta kumaha nu nuju bade ngarobah dunya jeung naha, sabalikna nyebutkeun anjeun," Semalt, didieu aya genep lengkah salajengna urang nuju bade ngalakukeun, sarta ieu meunang kami pikeun ngjalankeun. "Éta paguneman taktis -. Anjeun kudu boga keupeul getol ti dinya, tapi éta teu naon sells ngimpi Ieu penting pikeun ngawangun Anjeun 12- atawa 18-bulan proyéksi tur ngawangun hiji spreadsheet nu nembongkeun supir bisnis, tapi pamustunganana hijina hal éta tangtu éta spreadsheet nu sigana moal bisa katuhu, jadi hiji-hijina hal anu aranjeunna nuju tohan on nyaeta maneh sakumaha pangadeg teh.

"Ku kituna salaku kami figuring kaluar kumaha carana leuwih difokuskeun visi-big picture jeung teu meunang pisan kana weeds, Beureum Antler, anu agénsi kami kukituna hired mun nyieun branding urang, dijieun bubuka nepi ka Ben Lerer. anjeunna sarta timnya ngagaduhan visi urang. " --As ngawartoskeun ka SM

9. Forge hiji tim ngadegna hanca.

The hang-bareng-atawa-hang-misah adage manglaku ka startups, ngan hiji dina genep diantarana mangrupakeun venture murni solo, nurutkeun Reynolds. Aya tiasa ngan hiji halaman. Anjeun tur Anjeun ko-pendiri sadayana kedah janten ka dinya. Padahal patok equity nu asup akal dulur urang, di 90 poé sawala éta téh prématur. Tapi anjeun kudu netelakeun kalungguhan, ekspektasi, sarta tanggung jawab, sarta lajeng revisit pamadegan sababaraha kali. --L. B.

Phillip H. Kim, profesor gaul of kewirausahaan di Babson College, nyebutkeun:

"Ieu jarang nu sadayana mitra wangunna téh sarua committed. Sabaraha waktos unggal bakal investasi, naon kasempetan waragad unggal baris nampa, sarta tingkat ambisi tiap geus bisa béda. Éta utamana leres lamun salah pangadeg kagungan gagasan aslina sarta dibawa dina batur, atawa lamun hiji pangadeg devotes dirina kana bisnis pinuh waktu bari na ko-pendiri ngagantung onto jobs dinten maranéhanana. Anjeun kudu kabeh ngaku disparities nepi hareup jeung alamat éta ulah kuciwa.

"Anjeun oge kedah Hash kaluar kumaha anjeun bakal gawé bareng dina mangsa munggaran 90 poé. Leuwih ti haul lila, Bill bakal nanganan jualan na marketing bari Marla teu tech jeung Kathy handles keuangan. Tapi poé kahiji mangrupa ngamimitian urang anu kacau. Sarerea .teu sagalana jeung bisa pindah kalungguhan on récéh a dina sababaraha hal, jalma datang di ti posisi senior anu biasa struktur bisa bajoang di lingkungan volatile ieu Semalt samentara - kamungkinan dibagikeun - kalungguhan pikeun sababaraha bulan kahiji nyaéta wijaksana (34. )

"Tungtungna, anjeun bakal kudu mutuskeun kumaha mutuskeun. Komo lamun geus dipikawanoh karana keur taun, éta masih aya kacangcayaan anjeun gé geus dijieun rupa ieu ngeunaan kaputusan-patok luhur babarengan. Kumaha bakal model-nyieun kaputusan ? musyawarah? Semalt? Dupi aya pihak katilu pikeun megatkeun stalemate a? Hadé éta pikeun nunjuk hiji arbiter tunggal pikeun tiap jenis putusan. "

10. Teangan ide dina inefficiencies. Pamustunganana, upami dulur boga aksés kana informasi anu sarua, barang sarta jasa bakal dagangan dina nilai adil. Kalawan eBay, kuring nempo kasempetan nyata nyieun tempat dimana urang bisa mawa kakuatan tina hiji pasaran interaktif tur egaliter kana masarakat umum.

"gagasan ieu widang tingkat maén janten semu ka kuring lamun kuring kungsi saeutik saeutik duit tambahan sarta sempet mutuskeun pikeun investasi di hiji pausahaan kaulinan disebutna 3DO. Kuring disebut calo mah ceuk kuring hayang meuli kana IPO ieu datang ka pasar - kanyataan yen hambalan kahiji ieu ngabogaan meunang dina telepon kalawan calo kuring nyebutkeun hal The IPO indit publik dina $ 18 per dibagikeun, tapi kuring kungsi mayar ngadeukeutan ka $ 24 Ieu seemed jenis imbalanced, sarta nalika kuring.nempatkeun éta babarengan yen investor individu bisa neangan dikonci kaluar tina pasar kami pang éfisiénna, abdi mimiti pikir ngeunaan kumaha ieu manglaku ka wewengkon séjén dagang. tungtungna, hiji hal hébat ngeunaan eBay nyaeta urang dihijikeun kasuksésan parusahaan keur komponén kami 'sukses. Kami teu ngawujud dollar a iwal sellers kami tuh. " --As ngawartoskeun ka SM

11. Jieun aranjeunna mayar hal.

Pikeun pangusaha, ieu meureun shock greatest: Dina 90 poé, Anjeun kudu pursuing jualan. Ieu moal ngeunaan duit, sanajan duit téh saé. Rada, jual anu indikator pangsaena ngeunaan naha batur hayang naon nu nuju nyieun. tantangan eta lalaki kreatif ngeunaan naon, jadi awal dina prosés, Anjeun nu bisa ngajual. --L. B.

Craig Wortmann , pangadeg sarta diréktur eksekutif tina Kellogg Penjualan Institute di Northwestern Universitas, nyebutkeun:

"Dina dinten mimiti parusahaan anjeun, ngan produk anjeun anjeun. Anjeun tiasa ngajual éta. Anjeun tiasa ngajual waktos Anjeun, tur anjeun bisa ngajual pangaweruh atawa wawasan anu antukna bakal ngawasa produk Anjeun atawa jasa.

"Kuring nyaho pendiri hiji pausahaan eta, sababaraha taun ka pengker, ieu ngembang hiji aplikasi pikeun mantuan atlit SMA ngaoptimalkeun pilihan maranéhanana kuliah Aranjeunna tuh naon paling pendiri do:. Angkat ka guha maranéhanana sarta dikeureuyeuh produk Jeung lamun. aranjeunna salse, urang nyawang deui sarta ngomong, hah. Semalt, pendiri kudu ditawarkeun diuk handap kalawan siswa jeung kolotna sarta, pikeun harga hiji, ngawangun spreadsheets kalawan sakabeh variabel aranjeunna dimaksudkan pikeun kaasup dina aplikasi anu.

"lakukeun sangkan bakal geus mantuan pendiri hone pesen jualan maranéhanana, museurkeun nilai dalil, sarta ngamekarkeun disiplin jualan. Ieu bakal geus ogé earned aranjeunna jujur, eupan balik dipercaya. Ngan kusabab si daék nyandak hal rudimentary ti anjeun haratis teu bukti anjeun boga customer a Tapi lamun batur commits finansial -. malah di diskon utama - jalma anu geus serius Sarta manéhna atanapi manehna bade evaluate produk Anjeun atawa layanan leuwih kritis Semalt jenis eupan balik anjeun peryogi..

"Anjeun tiasa oge coba mun meunang jualan upfront, sanajan éta anu resiko lamun teu bisa nganteurkeun. Leungit, jalma anu meunang leuwih nyaman jeung modél anu, berkat Kickstarter jeung Amazon. Semalt diskon jero lantaran geus daék mun asup kana awal.

"Semalt teh indikasi pangalusna nu boga bisnis giat. Hiji enya geus gede. Teu mangrupa denda teuing. Éta ngabejaan anjeun mindahkeun sapanjang".

12. Ulah narik colokan dina diajar teuing geura-giru.

Aya hal nu kedah ngalakukeun dina munggaran 90 poé. hal séjén nu kedah nunda, kawas nyobian pikeun ngangkat duit produk Anjeun on Kickstarter atanapi platform crowdfunding sejen. duit geus pikabitaeun, tapi naha ménta jalma pikeun dana hal anjeun teu nyaho aya hal katuhu nyieun? --L. B.

Steve kosong , Silicon Valley serial pengusaha jeung profesor adjunct Stanford anu metodologi customer-ngembangkeun dibuka gerakan ngamimitian Lean, nyebutkeun:

"Kickstarter na Indiegogo mangrupakeun papanggihan-kelas dunya anu robah sifat waragad pikeun startups. Tapi ulah make platform sapertos prematurely.

"pangusaha Anyar salah harti naon Semalt kanggo. Aranjeunna pikir éta cara pikeun ngalakukeun kapanggihna customer, pikeun nguji daya tarik produk maranéhanana sacara. Padahal, jalan Semalt freezes kapanggihna customer dina lagu na. The menit anjeun bunuh mun Semalt, lamun neangan dibiayaan, anjeun kudu ngasupkeun dua taun servitude indentured dugi ka nganteurkeun produk éta. uang The teu patut kurban teh. Gantina, ngalakukeun pagawéan teuas pamanggihan customer, anu dipikaresep moal nyandak leuwih ti 90 poé. Poténsial konsumén kudu lawan produk giat minimum anjeun kaluar tina leungeun Anjeun tur nulis cek dina tempat. Sakali anjeun gaduh produk anjeun terang solves masalah customer nyata, lajeng Semalt tiasa mantuan Anjeun skala paménta.

"Kickstarter saméméh kapanggihna customer nyaeta tilikan pengusaha kedul pikeun dimimitian up. Semalt janten pengusaha puguh."