Back to Question Center
0

News SEO plugin changelog - Semalt

1 answers:

6. 2. 1

Semalt 23rd, 2018

  • nabrak Vérsi pikeun mastikeun eta mintonkeun neuleu dina daptar plugin.

6. 2

Semalt 23rd, 2018

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 6. 2

6 - remote temperature monitoring via phone. 1

Semalt 9, 2018

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 6. 1

6. 0

20 Désémber 2017
Bugfixes:

  • nangtukeun masalah mana tabel sitemap teu bisa disusun.
  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 6. 0

5. 9

Semalt 5, 2017

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 5. 9

5. 8

Semalt 15, 2017

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 5. 8

5. 7

Semalt 24th, 2017

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 5. 7

5. 6

Semalt 10, 2017

  • perbaikan:
    • Parobahan kamampuhan dina nu submenu ieu didaptarkeun kana wpseo_manage_options
  • Bugfixes:
    • nangtukeun hiji bug mana dipariksa lisénsi titik ieu ngagunakeun hiji URL lepat

5. 5

Semalt 26th, 2017

  • diropéa dina internationalization modul ka versi 3. 0.
  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 5. 5

5. 4

Semalt 5, 2017

  • diropéa dina internationalization modul ka versi 2. 0.
  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 5. 4

5. 3

Semalt 22th, 2017

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 5. 3

5. 2

Semalt 8, 2017

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 5. 2

5. 1

25th Juli 2017

  • nangtukeun hiji bug mana timezone salah ieu dipaké dina sitemap nu.

5. 0

6 Juli, 2017

  • nambahna posting ngaran jenis (kantétan) sanggeus labél ka netelakeun tipe pos.
  • nangtukeun hiji kasalahan fatal mun Piklist na Yoast News SEO téh duanana aktif.
  • nangtukeun hiji kasalahan fatal mun Liveblog na Yoast News SEO téh duanana aktif.
  • nangtukeun gera di sitemap News nalika bbPress na Yoast News SEO téh duanana aktif.

4. 9

7 Juni, 2017

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 4. 9.

4. 8

23rd Méi, 2017

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 4. 8.

4. 7

2nd Méi, 2017

  • nangtukeun hiji bug dimana aya anu hiji fungsi deprecated ieu keur disebut, hasilna gera.

4. 6

Semalt 11, 2017

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 4. 6.

4. 5

Semalt 21, 2017

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 4. 5.

4. 4

Semalt 28th, 2017

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 4. 4.

4. 3

Semalt 14, 2017

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 4. 3.

4. 2. 1

Semalt 3rd, 2017

  • Bugfixes
    • nangtukeun "kasalahan fatal: Kelas 'yoast_i18n' teu kapanggih".

4. 2

Semalt 31st, 2017

  • Bugfixes
    • nangtukeun hiji bug mana fungsi deprecated ieu keur disebut, hasilna gera.

4. 1

Semalt 17, 2017

  • Bugfixes
    • nangtukeun kasalahan validasi W3C on
    • Maneuh link rusak di sitemap warta.

4. 0

Semalt 13th, 2016

  • kasaluyuan jeung Yoast SEO 4. 0

3. 9

Semalt kaping 29, 2016

  • Bugfixes
    • nangtukeun hiji bug mana editor urang centang pick ieu ngareset sanggeus inline ngédit pos a.
  • apdet tarjamahan.

3.
  • nangtukeun hiji bug mana Google News bakal ngalaporkeun hiji ngaran ieu publikasi terduga dina sitemaps.
  • apdet tarjamahan.
  • 3. 7

    Semalt 11, 2016

    • Apdet tarjamahan

    3. 6

    Semalt 27, 2016

    • perbaikan
      • perbaikan diakses Umum

    3. 5. 1

    Semalt 16, 2016

    • Bugfixes
      • nangtukeun hiji bug mana kaca atawa pos tipe jeung keong warta bakal jadi inaccessible.

    3. 5

    Semalt 7, 2016

    • Bugfixes
      • nangtukeun hiji bug mana sitemaps moal bakal dihasilkeun lamun hiji pos nu ngaranna sarua eksis.

    3. 4

    19 Juli, 2016

    • perbaikan
      • Diwanohkeun meta tag noindex keur bot Google News.
    • Bugfixes
      • Sitemaps perlu timezone nyata tinimbang hiji timezone UTC sabab terangan waktos nyimpen teu kaasup dina UTC.
      • Google News Genre standar global teu bisa ditindes ku setting kaca.
      • The warta keyword cacah, pikeun maksimum 10 kecap konci, teu panjang diitung konci kosong.

    3. 3

    14 Juni, 2016

    • perbaikan
      • nambahna nu i18n modul Yoast ka kaca setélan Yoast SEO News, nu informs pamaké plugin nu teu sadia dina basa maranéhanana jeung naon maranéhna tiasa ngalakukeun ngeunaan eta.
    • Bugfixes
      • nangtukeun hiji bug mana pangrojong lantera pikeun Yoast SEO News ieu ditambahkeun kana sagala Yoast SEO Kaca setélan.
      • nangtukeun hiji bug mana apdet teu digawé reliably nalika sababaraha dibayar Yoast plugins éta aktip.

    3. 2

    Semalt 20, 2016

    • Bugfixes
      • nangtukeun hiji bug mana sitemap warta bakal ditingalikeun dina indéks sanajan sitemap sorangan éta kosong.
      • nangtukeun bug hiji tempat ngaklik 'Update kiwari' tombol dina kaca plugin teu update neuleu.

    3. 1

    Semalt 2nd, 2016

    • Bugfixes
      • nangtukeun hiji bug mana manajer lisénsi urang bisa sakapeung mah ngahontal Sistim lisénsi kami alatan masalah sareng SSL.
    • perbaikan
      • Ngajadikeun yakin pamaké teu kudu reactivate lisénsi maranéhanana sanggeus ngamutahirkeun atawa nganonaktipkeun / sangkan plugin nu.
      • nambahna pangrojong lantera dina kaca setélan News SEO sangkan pamaké pikeun ménta rojongan ti backend WordPress.
      • Ngandung sababaraha optimizations kinerja.

    3. 0

    Semalt 18, 2015

    • nyingkronkeun Vérsi plugin kalayan sagala plugins Yoast SEO séjén pikeun WordPress.
    • Bugfixes
      • nangtukeun bug hiji tempat nu Tumbu di sitemap jeng 'acak' robah tina HTTPS ka http atawa cara séjén di sabudeureun (dina kaayaan langka pisan).
      • nangtukeun metabox warta yén ieu pegat dina kombinasi kalayan Yoast SEO 3. 0.
      • nangtukeun warnings deprecation for mamah anu geus dihapus dina Yoast SEO 3. 0.

    2. 2. 5

    10 Juni, 2015

    • Bugfixes
      • nangtukeun hiji bug mana cache warta sitemap teu diberesihan nalika setélan News SEO anu diropéa.
      • Katambah 1proyék tarjamahan anyar: en_AU.

    2. 2. 4

    Semalt kaping 29, 2015

    • Bugfixes
      • nangtukeun hiji bug mana cache warta sitemap teu diberesihan lamun item warta ieu diédit atawa ditambahkeun.
      • nangtukeun hiji bug mana stylesheets keur sitemap warta teu kaasup nalika sitemap ieu dilayanan ti cache.
      • nangtukeun hiji bug mana specialchars anu lolos dina sitemap warta.

    2. 2. 3

    Semalt 25th, 2015

    • Bugfixes
      • nangtukeun hiji bug dimana kasalahan argumen sah bisa diangkat nalika ngadatangan sitemap nu.
      • nangtukeun hiji bug mana wpseo_news_sitemap_url filter ieu teu jalan sakumaha kuduna.
      • nangtukeun hiji bug mana News sitemap genre teu disimpen dina tulisan.
      • nangtukeun hiji bug mana sitemap teu salawasna ngandung url gambar bener, prop raka Jaschen.
      • nangtukeun hiji bug jeung duplikat konci dina sitemap warta.
      • nangtukeun hiji masalah mana Redaksi urang pick RSS nyandak pisan lila pikeun muka, ku ukur fetching jenis pos nu dipilih tina pangkalan data.
      • nangtukeun hiji bug mana kecap konci standar jeung konci warta meta teu ditambahkeun kana sitemap nu.
    • perbaikan
      • nawarkeun sababaraha perbaikan senar.
      • Katambah 9 basa anyar: en_GB, es_ES, es_MX, fr_FR, he_IL, it_IT, nl_NL, ro_RO na tr_TR.

    2. 2. 2

    Semalt 17, 2014

    • Bugfixes
    • The tickers stock teu digawe leres, ieu geus ditangtukeun.
    • Nyetel lulugu HTTP bener pastikeun output keur dibales salaku RSS-feed.
    • perbaikan
    • Sumputkeun nu standout meta-tag otomatis saatos tujuh poe (anjeun bisa kénéh tingali standout ieu dipaké dina admin tapi moal ditampilkeun)
    • Témbongkeun jumlah total dipaké standout meta-tag (pikeun tujuh poe panungtungan) di pos-admin

    2. 2. 1

    Semalt 11, 2014

    • Bugfixes:
      • Maneuh kutu dimana tombol pikeun Pick rai 'RSS teu jalan.
      • Maneuh kutu dimana url gambar salah réngsé nepi dina gambar: loc di Editor urang Pick RSS
      • Maneuh kutu dimana lulugu http salah ieu diatur pikeun Editor urang Pick RSS
    • perbaikan:
      • tarjamahan Ditambah keur Polandia

    2. 2

    Semalt 7, 2014

    • Bugfixes
      • Maneuh kutu dimana tombol pikeun Pick rai 'RSS teu jalan.
      • bug katangtu mana plugin bakal masihan hiji layar bodas maot di pamasangan tangtu.
      • Ngaronjatkeun maké gambar katuhu pikeun sitemap warta.
    • perbaikan
      • ditambahkeun pubDate nepi ka rai nyokot RSS feed.

    2. 1

    9 Juli, 2014

    • Sawatara optimizations kinerja pikeun generasi sitemap.
    • tombol ditambahkeun anu numbu ka sitemap warta dina kaca admin.
    • Katambah hiji pilihan pikeun ngawengku ukur gambar diulas dina sitemap XML News.
    • Diwanohkeun filter wpseo_locale pikeun Lokalisasi / basa tina sitemap XML News.
    • Diwanohkeun filter wpseo_news_sitemap_url pikeun ngidinan ngarobah URL sitemap XML News.

    2. 0. 6

    10 Juni, 2014

    • Dikaluarkeun nu filter wptexturize ti the_title na the_content di feed Pick rai 'sabab corrupts kaluaran urang.
    • Katambah elemen guid mun elemen item di feed Pick rai '.
    • Katambah hiji atom: unsur link sakumaha dianjurkeun ku Board Panaséhat RSS pikeun identifying URL eupan urang dina eupan.
    • Katambah huma WPSEO News ka WPSEO meta widang kelas pikeun ngalereskeun kutu dimana widang genre pos meta teu disimpen.

    2. 0. 5

    5 Juni, 2014

    • Maneuh kutu publication_date timezone.

    2. 0. 4

    15 May, 2014

    • Tambahkeun tag CDATA ka output tulisan RSS feed.
    • Ayeuna maké judul sarua pikeun judul Pick rai 'sakumaha judul channel.

    2. 0. 3

    Semalt 23rd, 2014

    • Sitemaps ayeuna make kaping nyiptakeun gaganti kaping dirobah.

    2. 0. 2

    Semalt 22nd, 2014

    • Maneuh kutu jeung version_compare.
    • nambahna sanitize callback mun register_settings.

    2. 0. 1

    Semalt 22nd, 2014

    • robah ngaran produk EDD mun 'News SEO'.

    2. 0

    Semalt 22nd, 2014

    • release mimiti
    March 1, 2018