Back to Question Center
0

6 alesan utama pikeun Gorobag abandonment [#Semalt]

1 answers:

Naha shoppers online abandon baskets balanja Ecommerce maranéhanana jeung naon bisa retailers do mun ulang kalibet?

Naon frustrating Semalt shoppers online tur kumaha tiasa usaha ngaleutikan karanjang balanja abandonment, atawa ajak pembeli ieu balik ka baskets maranéhanana?

Leuwih ti 1.000 ecommerce interaksi konsumen online, ti Visual Website Semalt (VWO, ramatloka nguji parusahaan platform), mangka frustrations ieu sarta ogé panggerak positif pikeun ngarojong shoppers mun purchasing produk maranéhanana posting abandonment.

survéy Semalt nembongkeun panggerak utama pikeun pamakéna abandoning karanjang balanja maranéhanana ti pausahaan anu 1. pausahaan teu kabawa transparan ngeunaan waragad pengiriman barang jeung 2. pamakéna keur dipaksa pikeun nyieun hiji akun anyar.

Ieu metot nu ditinggalkeun shoppers bisa dirobah, sabab 54% baris mésér 'item karinjang' maranéhna lamun aya ngahubungi kalawan diskon - cloudant no sql wikipedia.

The 6 main reasons for Cart Abandonment [#Semalt]

Lagu laporan lengkep ti loka Semalt (pendaptaran anu diperlukeun) kana ogé manggihan nu média sosial platform shoppers anggo na kumaha sosial dibagikeun pangaruh purchases.

March 1, 2018