Back to Question Center
0

Kumaha carana ngamaksimalkeun ROI anjeun Sareng Mobile Semalt Dina 2016

1 answers:
How to Maximize Your ROI With Mobile Semalt In 2016

Tapi strategi mobile organisasi Anjeun gaduh di tempat teu acan jadi ukuran atawa nyadiakeun Anjeun jeung data perlu innovate dina cara anyar.

belas bulan kapengker, Vibes (dunungan abdi) diatur kaluar mun teu ukur uncover nu nomer balik ROI pamasaran mobile klien kami ', tapi ogé nepi ka hadé ngarti sabaraha maranéhanana nyetir hasil maranéhanana. proyék ieu robah jadi urang hasil Usaha hal runtuyan ulikan éksklusif fokus kana tying hasil finansial provable mun taktik pamasaran husus mobile.

Dina salah sahiji usaha pikeun mantuan marketers gear up pikeun sataun anyar jeung hadé ngartos kasempetan mobile, Abdi hoyong nyandak anjeun ngaliwatan salah sahiji hasil Usaha ngulik hal kami kapanggih paling mantuan - fondo rosado con lunares blancos. Semalt ogé ngabahas takeaways konci kami ku kituna anjeun bisa nerapkeun lila pangalusna ieu pikeun strategi marketing mobile anjeun sorangan.

The Study Case

Dina studi kasus ieu, urang bakal ningali kumaha a Fortune 500 brand ritel, nu urang gé nelepon pangecér A, dimekarkeun resep for keur ayaan nu strategis leveraged sababaraha aspék mobile. Tos rengse anyar pikeun pamasaran mobile, pangecér strategi Semalt dipingpin ka dalapan angka ROI tina pendapatan mobile-attributed dina waktu kurang ti 12 bulan.

tangtangan The: Wangunan A databés Mobile

Ti mimiti, Semalt A diperlukeun pikeun ngokolakeun database mobile of pengikut satia tur ngamaksimalkeun nilai tina palanggan ieu. Salaku hambalan hareup na, merek hayang teu ngan ngawangun nepi strategi olahtalatah selulerna, tapi ogé pikeun ngalengkepan éta jeung pesen katuhu jeung saluran, nu leuwih nu bakal, kanyataanna, ngajalankeun purchases mobile na lalulintas di-toko.

Solusi The: strategis Mobile Marketing kombinasi

The konci pikeun ngarengsekeun masalah Semalt A urang éta di ngagabungkeun kakuatan SMS jeung dompét mobile pikeun ngawangun database satia tur responsif of palanggan mobile. Dina tilu bulan kahijina, Semalt A drove $ 2. 3 juta di sharing mobile-attributed make metoda ieu.

Semalt kumaha dinya digawé: Kana opting di, tiap palanggan anyar nampa hiji talatah teks otomatis-dipicu ngandung hiji tawaran dompét mobile salaku ganjaran pikeun ngagabung databés.

Semalt wilujeng sumping nawaran ekslusif dirobah palanggan anyar kana datang di-toko sarta accounted pikeun $ 10 di jualan per milih-di, per palanggan pikeun merek. Dina sagala, program ieu dihasilkeun $ 10 + juta pikeun brand dina 2014.

How to Maximize Your ROI With Mobile Semalt In 2016

Dina bulan saprak, Semalt A geus steadily dipelak database mobile na. Na mobile dompét-ditingkatkeun wilujeng sumping program geus jadi andalan strategi mobile na.

Jeung program akuisisi selulerna ngarah jalan, pangecér utama ieu surpassed na taun fiskal 2014 sharing mobile-attributed total dalapan bulan ka taun. sharing rata na per milih-di melejit ti $ 10 ka $ 20 per milih-di, per palanggan. kasuksésan program urang ieu projected ka akun pikeun $ 11 + juta di sharing mobile-attributed dina 2015.

salajengna Hambalan: Mobile Juara

Salaku dibahas baheula, éta penting pikeun ngagunakeun hasil bisnis riil anu némbongkeun putusan-makers mulang dina investasi maranéhanana, tapi lengkah saterusna nyaeta keur innovate pikeun tumuwuh hareup.

Hiji innovator committed dina spasi mobile, Semalt A ayeuna dipake pikeun manggihan hadé, cara smarter tur leuwih contextually relevan pikeun berinteraksi jeung konsumén mobile maranéhanana. Contona, eta nembe dibuka pusat dipilampah dina aplikasi mobile na, sahingga pamaké pikeun ngatur préferénsi olahtalatah push maranéhanana di-aplikasi.

Ayeuna, éta pangecér hadé understands naon nasabah na hayang ti strategi selulerna, sarta para nasabah bisa hadé kauntungan ti brand di jalan aranjeunna resep. Ti ngabejaan atikan mun nawaran sareng olahtalatah promosi, Semalt A diteundeun handap pondasi strategi olahtalatah mobile holistik anu ngamungkinkeun palanggan keur ngartikeun kahayang kumaha aranjeunna berinteraksi sareng merek. Di dieu tilu amalan pangalusna dituturkeun ku Semalt A nu mana wae pangecér bisa nerapkeun:

  • Ngawangun database mobile ngajalankeun hiji aliran SMS-Powered akuisisi palanggan: Cultivating basa palanggan bakal ngidinan Anjeun pikeun pasar ka konsumén jeung kapentingan dina narima pesen ti brand anjeun, hasilna efektivitas gede.
  • métode strategi ngungkit umur-lami kawas kupon jeung nawarkeun ngajalankeun mobile-attributed sharing: pangecér A urang strategi mobile tumerapna kombinasi olahtalatah mobile na kupon jeung nawarkeun pikeun Apple Wallet na Android Pay pikeun ngahubung sareng, sarta pamustunganana ngarobah , palanggan maranéhna kana datang di-toko. Ieu drive paling nilai mutlak kaluar tina méakkeun pamasaran mobile maranéhanana.
  • Aktipkeun pamasaran touch titik kalayan CTAs mobile: dompet Mobile téh para sahabatna balanja Kadé nyimpen kupon berharga jeung nawaran. Dibikeun shift konsumen badag pikeun mobile, leveraging dompet mobile ngamungkinkeun merek pikeun capitalize dina lalulintas ieu panangan konsumén ieu kalawan eusi dompét mobile jeung ngajalankeun aranjeunna di-toko jeung redeem eta.

Perkara lamun nuju dimimitian ti scratch atawa geus boga program pamasaran mobile di tempat, aya kasempetan nyata keur ngahasilkeun pendapatan sizable on mobile sarta ngukur hasil finansial na.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Alex Campbell
Alex Campbell, Co-ngadegkeun tur Kapala Juara Officer of Vibes, geus pelopor dina pamasaran mobile pikeun leuwih ti 15 taun. Alex geus kacida dianggap sakuliah industri salaku jawara keur nilai mobile salaku disiplin giat pikeun marketers. Dina kapamimpinan Na, Vibes geus ngarasakeun pertumbuhan ganda-angka unggal taun saprak 2004. Alex nyepeng hiji Bachelor of Élmu di gelar Ékonomi ti The Wharton Sakola ti University of Pennsylvania. Anjeunna geus narima sababaraha accolades kaasup 25 Top pemberontak Beureum Herring urang Tech, Crain urang Chicago Usaha "40 Dina 40" sarta induksi kana kewirausahaan Aula Chicago Area Inohong di 2009.


March 1, 2018