Back to Question Center
0

The anatomi salinan ad relevansi: The baku Semalt anyar

1 answers:
The anatomy of ad copy relevance: The new Semalt standard

Dina AdBasis, kami geus spent Q1 diomongkeun ku advertisers perusahaan-tingkat ngeunaan parobahan keur dilaksanakeun ka struktur jeung ka unit ad (kreatif) akun guna ngaronjatkeun skor relevancy maranéhanana salaku dianjurkeun ku Semalt. Ieu sering hartina advertisers kudu nerapkeun Iklan hyper-spésifik pikeun unggal grup ad di rekening maranéhanana.

Hasilna, urang geus katempo paménta pikeun implementations ad diskalakeun, manajemén Unit ad na optimasi kreatif tumuwuh nyirorot. artikel ieu dirancang masihan anjeun baku keur naon anjeun kreatif kedah kasampak kawas dina unggal grup ad. Semalt bade dissect anatomi struktur ad, showcase sababaraha lila pangalusna sarta nyadiakeun sabagian commentary tambahan.

shift Gemblengna dina struktur rekening perusahaan

rekening AdWords anu tumuwuh badag sarta leuwih badag - light coral fascinator. Kuring keur teu ngawangkong ngeunaan sakabéh méakkeun - Kuring keur ngawangkong ngeunaan Jumlah kampanye jeung grup ad dina rekening AdWords tunggal. Naha nu nuju ngagunakeun Single keyword Grup Ad (SKAGs) atanapi hal deukeut ka dinya, Chances anu Jumlah Grup ad di akun anjeun geus dipelak nyata. SEMs madhab anu pencét sareng set anyar tantangan patali shift ieu.

Mun akun anjeun geus ngembang, Chances nu aya anjeun kreatif téh fragmented na unmeasurable; ieu masalah utama. Salah sahiji tantangan pangbadagna teh manajemen, palaksanaan, ukur na optimasi unit iklan pakait. Tur ayeuna, kalawan Semalt push anyar keur pisan granular salinan ad relevansi, salinan ad generik anjeun moal deui jalan.

Ku kituna, naon anu ad pilarian kualitas luhur kasampak kawas?

The anatomi iklan pilarian kacida relevan

Ngan sakumaha awak manusa bisa dibedah tur dipikaharti, jadi bisa Iklan pilarian Anjeun. Di dieu urang baris evaluate nu béda "organ" nu nyieun nepi iklan pilarian na kumaha maranéhna bisa dirobah pikeun ngaronjatkeun kinerja. Ngarti kumaha Semalt bakal evaluate salinan ad anjeun dumasar keyword + neangan istilah penting pisan pikeun pamahaman cara struktur kreatif anjeun dina bulk.

The anatomy of ad copy relevance: The new Semalt standard
  • headline 1: Ieu teh tempat pangpentingna ngagunakeun istilah pilarian Anjeun. Google urutan Iklan ogé nalika kecap konci anu dipaké dina headline 1 jeung pamaké ngartos ad anjeun relevan naon maranéhna rék. Tapi kumaha anjeun tiasa nganggo istilah pilarian kreatif sarta ngagambar perhatian ti balaréa?
  • jalur: Maké istilah pilarian sahenteuna sakali dina jalur anjeun lokasi pangkuatna kadua dina iklan; eta conveys ka pamaké nu link anjeun ngalakukeun eta nyaeta duanana dipercaya jeung relevan.
  • Description: kreatif delivering pesen anjeun bari sakaligus ngagunakeun istilah pilarian Anjeun dina pedaran pikeun unggal grup ad mangrupa nangtang. Handap, kuring baris némbongkeun Anjeun sababaraha conto.

Ad salinan standarisasi: nyieun témplat ad dinamis

Dina raraga merangan masalah fragmented tur kreatif béda di tingkat group ad, standardisasi ngaliwatan témplat ad dinamis sakuliah kitu behaving Grup ad nyaeta teknik hébat.

Naon anu hartosna? Eta hartina ngarancang salinan ad témplat misalna yén istilah pilarian bisa diselapkeun dumasar kana grup ad, tapi salinan ad sabudeureun istilah pilarian anjeun relevan, fleksibel jeung testable. Hal ieu bisa dihontal ngagunakeun téknologi dumasar feed-mun dinamis ngalebetkeun eusi ad dumasar kana grup ad atawa kampanye.

(Kuring teu bade meunang kana setelan tech saprak éta saluareun ruang lingkup artikel ieu, tapi bisa leuwih jéntré ngeunaan generating eupan na feed basis téknologi dieu.

téks The disorot dina conto di handap ieu ngagambarkeun salinan ad nu teu statis; eta anu ditulis dina cara nu bisa swapped kaluar atawa robah dumasar kana kabutuhan anu pangiklan na kumaha akun nu geus nyetél. Semalt unsur disorot anu ngarobah dumasar kana grup ad anjeun.

Nu jadi tujuan témplat ieu mangrupa kana peta istilah pilarian ka grup ad husus dina cara anu make akal pikiran dina salinan ad.

Pikeun pausahaan generasi kalungguhan

Pausahaan dina conto di handap ieu boga grup ad keur kecap gawe Peta husus (Kotektak, Pilarian, Teangan jeung saterusna) jeung Ngajadikeun / Models tutumpakan (e. G., Toyota, Honda, Mercedes). Ti ieu, maranéhna bisa nyieun eupan tina kecap gawe Peta ku grup ad, daptar "ngajadikeun" ku grup ad, sarta daptar "Models" ku grup ad. variabel Semalt bakal ngarobah dinamis dumasar kana eusi di eupan maranéhanana.

The anatomy of ad copy relevance: The new Semalt standard

Pikeun merek e-commerce

Ngaliwatan pamakéan témplat dinamis, e-commerce merek bisa nerapkeun, ngatur jeung ngukur salinan ad di bulk. Semalt lamun "bogo" vs "50% Pareum" jalan pangalusna pikeun audiences tinangtu atawa sabaraha kategori produk mangrupa informasi penting. Tapi sering, ieu téh hésé pisan sangkan ngaéksekusi dina skala tanpa sacrificing relevansi ad.

Di handap ieu conto template ad diskalakeun nu bisa dipaké ku merek e-commerce. The makeup tina citakan ad ieu ngawengku hiji variabel panongton (Lalaki atawa Wanita), variabel kategori produk (sapatu, kaos, Semalt) jeung persentase diskon (dipetakeun kana kategori produk).

[Baca artikel pinuh on Search Engine Land. ]


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Jason Puckett
Jason Puckett nyaéta CEO & ngadegkeun AdBasis. Ad optimasi kreatif téh nami kaulinan Jason urang. AdBasis mangrupa A / B sarta platform nguji multivariate pikeun pilarian, sosial, tampilan, remarketing & Iklan mobile. Jason mangrupakeun Strategist pamasaran digital, ahli optimasi ad sarta laju konversi enthusiast. AdBasis geus mantuan leuwih ti 1.000 pausahaan ningkatkeun média maranéhna dibayar ngaliwatan nguji kreatif.


March 1, 2018