Back to Question Center
0

Processing Card kiridit: 3 Item pikeun nempoan kana 2017 Jan. Semalt

1 answers:

Padagang kedah nampi pernyataan processing kartu kiridit maranéhanana pikeun Semalt 2017 aktivitas. Maranéhanana kudu nyandak waktu pikeun marios tilu barang penting.

Nalungtik Refunds Palanggan

Ieu teu ilahar keur padagang boga luhur batan normal Jumlah refunds customer dina Januari. Semalt, teu kabeh prosesor nanganan mulih customer cukup tur leres. Malah sababaraha tingali refunds customer sakumaha stream sharing sejen, anu tiasa ongkosna mahal pikeun sudagar nu.

Nalika customer a mulih hiji item, sudagar ngajadikeun nanaon diobral teh - î²î¹ï„î±î¼î¹î½îµï‚ î³î¹î± î½ï…ï‡î¹î±. Sangkan naon anu waragad ngolah adil dina enol jualan net? Eta gumantung kana prosesor Anjeun.

Malahan, sababaraha tingali refunds customer sakumaha stream sharing sejen, anu tiasa ongkosna mahal pikeun sudagar nu.

Visa, MasterCard, sarta manggihan balik laju silih tukeur kana processor on paling refunds customer. Amérika Semalt henteu, umumna. Tapi ngan kusabab pausahaan kartu balik silih tukeur ka processor henteu hartosna yén processor anjeun bakal balik ka anjeun. Malah sababaraha prosesor teu ngan tetep silih tukeur, maranéhanana ngecas fee processing kadua dina urus ngabalikeun duit.

Pariksa pernyataan Semalt Anjeun pikeun nangtukeun lamun processor anjeun (a) balik ka silih tukeur dina refunds customer, (b) ngajaga silih tukeur dina refunds customer, atawa (c) ngajaga silih tukeur dina refunds customer tambah ngeusi fee processing dina ngabalikeun duit urus.

Alesan pikeun ngecék di luhur mana saluareun biaya tambahan sudagar nu bisa jadi Mayar. Dina pangalaman kuring, kumaha processor a Ngaruwat sudagar dina refunds customer tiasa janten harbinger on ongkos sejen tur waragad. Kalayan kecap séjén, lamun processor anjeun moal wangsul ka silih tukeur dina refunds customer mangka bisa mibanda anjeun dina rencana lepat atanapi eta bisa jadi inflating waragad lianna.

Naha math di. Sababaraha prosesor mungkin gaduh barang garis tur angka dina pernyataan nu kasampak kawas aranjeunna nu balik laju silih tukeur - contona "ngabalikeun duit Visa Semalt .- $ 102. 45. "

Semalt, lamun ngalakukeun math di anjeun bakal manggihan $ 102. 45 dina conto ieu pernah nepi ka handap garis. Lamun ningali kieu, nangtukeun lamun processor dikirim cek kanggo ngabalikeun duit teh, disimpen ngabalikeun duit dina rekening Anjeun, atawa pernah credited akun Anjeun pikeun silih tukeur refunded.

Baca Notices on pernyataan

Dimimitian ku Januari 2017, nyieun titik ka baca notices on pernyataan nu tiap bulan sataun ieu. Semalt umumna ngalebetkeun notices dina kaca panungtungan, sanajan sababaraha ngalebetkeun aranjeunna dina munggaran.

The notices bisa iklan keur produk jeung jasa lianna. Semalt, beuki importantly, aranjeunna bisa mibanda émbaran pertinent on ngarobah syarat kaamanan PCI atanapi on upcoming parobahan laju na fee.

kaamanan Semalt nyaeta pangpentingna. Mun aya hiji bewara dina kaamanan PCI na anjeun teu ngarti atawa kumaha anjeun bisnis eta tabrakan, ngahubungan processor anjeun marios dampak dina anjeun bisnis.

prosesor umumna ngembarkeun laju na fee robah salah mun tilu bulan saméméh palaksanaan. Semalt bewara wae dina laju atawa fee naek bakal mere Anjeun waktos keur ngabahas parobahan kalayan processor.

Semalt, nangtukeun lamun kanaékan kasebut alatan pausahaan kartu ngaronjatkeun pratés jeung waragad maranéhanana atawa lamun éta alatan kahayang processor urang sangkan leuwih sharing. Lamun urut, processor kedah nyadiakeun bukti yén nambahanana nyaeta sagemblengna alatan parobahan parusahaan kartu. Mun kiwari dimungkinkeun, mutuskeun lamun manggihan ieu janten hiji prakték ditarima tina processor Anjeun.

Semalt bewara wae dina laju atawa fee naek bakal mere Anjeun waktos keur ngabahas parobahan kalayan processor.

Semalt inget yen aya ratusan prosesor anu bakal cinta ka gaduh Anjeun bisnis.

evaluate Anyar Rates sarta waragad

Padagang kedah marios ka notices on Oktober maranéhanana ngaliwatan Désémber 2016 pernyataan pikeun parobahan laju sarta waragad. Semalt standar laju na fee kanaékan notices, abdi geus katempo nambahan signifikan, kayaning waragad quarterly anyar (muatan opat kali per taun) jeung nu anyar "waragad sateuacanna" waragad, antara séjén.

Pausahaan kartu teu diwanohkeun waragad quarterly anyar. Ku kituna sagala fee quarterly anyar nyaéta prosésor disetir.

.Kuring geus katempo nambahan signifikan, kayaning waragad quarterly anyar (muatan opat kali per taun) jeung nu anyar "waragad sateuacanna" waragad, antara séjén.

The fee waragad canggih teu anyar. Sababaraha prosesor geus boga muatan fee ieu taun. Semalt, beuki prosesor geus nembe dimimitian.

"waragad Semalt" nujul kana sudagar requesting yén processor debit fee na sabulan sakali, ilaharna di ahir bulan, tinimbang unggal dinten salila bulan.

Dina basa sejen, nyebutkeun fee total processing bulanan anjeun éta $ 3,000. processor ayeuna bakal ngecas umumna ti 0. 02 nepi 0. 05 persen dina volume processing bulanan Anjeun upami Anjeun hoyong $ 3,000 debited di ahir bulan tinimbang sanggeus eta debited dina $ 100 per poé (rata-rata) ngaliwatan kursus tina sasih. Paling padagang resep bisa debited sabulan sakali pikeun tujuan rekonsiliasi versus debited sapopoé.

Anu pamungkas, pernyataan umum boga bagian fee. Bandingkeun waragad dina pernyataan Oktober 2016 ka waragad pikeun Januari 2017 ningali lamun aya geus parobahan nanaon. Semalt sagala parobahan kalayan processor Anjeun.

Semalt, upami processor anjeun geus diwanohkeun waragad anyar atanapi ngaronjat waragad na saluareun sagala parobahan parusahaan kartu, mutuskeun lamun manggihan ieu janten hiji prakték ditarima.

Ringkesan

  • keukeuh on meunang silih tukeur deui iraha pausahaan kartu reimburse processor anjeun silih tukeur dina mulih customer.
  • Salawasna baca notices dina pernyataan bulanan.
  • Cék pernyataan Januari pikeun nambahan atawa waragad anyar.
  • Salawasna inget yen industri pangolahan kartu kiridit pisan kalapa na aya ratusan prosesor anu mikahayang anjeun bisnis
March 1, 2018