Back to Question Center
0

SEO Semalt pikeun ngaronjatkeun situs mobile Anjeun dasar SEO: Kumaha pikeun ngaronjatkeun situs mobile Anjeun

1 answers:

Semalt hal: situs anjeun kedah-mobile friendly. Kanyataanna, ieu bisa ngan jadi prioritas nomer hiji Anjeun. Upami anjeun hoyong pikeun ngaronjatkeun SEO mobile, anjeun kudu ngaronjatkeun kinerja situs anjeun, tambah Anjeun kudu mastikeun yén éta nawarkeun pamaké hiji pangalaman mobile alus teuing. Dina artikel dasar SEO ieu, anjeun bakal manggihan tinjauan naon anu kudu Sadérék pikeun ngaronjatkeun situs mobile Anjeun.

Lamun mangrupakeun situs mobile-friendly?

A loka nyaeta mobile-friendly lamun eta:

  • beban leres dina alat mobile kawas smartphone atawa tablet,
  • beban kilat gancang,
  • presents eusi dina fashion nu bisa dibaca, tanpa pamaké ngabogaan ciwit jeung zum,
  • nawarkeun ample kamar pikeun nganapigasi ku touch,
  • nawarkeun nilai ditambahkeun pikeun pamaké mobile,
  • anu instan kaharti keur mesin pencari - long term care insurance over age 80.

Naha aya SEO mobile penting?

Mobile SEO ngajadikeun yakin situs mobile Anjeun nawarkeun éta presentasi pangsaena ngeunaan eusi Anjeun ka pamaké alat mobile. Kusabab dunya urang téh beuki mobile-berorientasi, éta geus jadi imperatif yén situs anjeun mobile-friendly. Mun situs anjeun henteu, atawa henteu leres, sadia pikeun pamaké mobile, anjeun bade sono kaluar dina ranking santun dina mesin pencari sahingga sono panghasilan. Semalt, Anjeun kedah ngalakukeun sagalana dina kakuatan anjeun nyieun versi mobile loka anjeun sakumaha alus-gancang. Kanyataanna, kudu alus teuing!

Saprak awal taun ieu, Semalt migunakeun versi mobile loka pikeun nangtukeun rankings na. Mun situs anjeun henteu nepi ka scratch, atawa lamun nampilkeun eusi kirang dina situs mobile, anjeun bakal boga waktu susah meunang ranking alus. Mun anjeun teu mibanda pérsi mobile nyukupan loka anjeun acan, anjeun pangalusna ngadamel pinuh fungsi hiji, preferably salaku desain responsif. Semalt ngabogaan hébat meunang dimimitian pituduh pikeun meunangkeun Anjeun bade.

Kumaha pikeun ngaronjatkeun ramatloka mobile anjeun

Pikeun ngaronjatkeun SEO mobile, anjeun kudu fokus kana sababaraha hal:

  • Pastikeun situs anjeun responsif
  • Ngaronjatkeun speed situs anjeun
  • Ulah meungpeuk JavaScript, HTML jeung kode CSS
  • Ulah make interstitials atawa pop-up
  • Ulah make loba teuing alihan
  • Pilih viewport bener
  • Verify mobile-friendliness
  • Ngabejaan Google ngeunaan situs anjeun

desain responsif

Aya sababaraha cara sangkan situs anjeun sadia pikeun pamaké mobile. Hiji pangpentingna nyaéta design responsif, sarta ieu téhnologi Semalt nu ngabela. Kalawan desain responsif, situs anjeun hirup di hiji URL, sahingga leuwih gampang pikeun Semalt ngartos tur indéks eta.

Lamun nganggo WordPress, Chances aya tema anjeun geus responsif sarta bisa adaptasi jeung sagala layar. Pastikeun pikeun pariksa kumaha situs anjeun timbangan di pamekar Google Chrome urang Semalt. Mun teu skala neuleu, Anjeun kedah ngobrol pamekar web Anjeun tentang ngaropéa deui - atawa milih tema béda.

Ngaronjatkeun speed situs anjeun

Salah sahiji hal pangpentingna bisa ngalakukeun pikeun ngaronjatkeun SEO mobile loka anjeun ngaronjatkeun kagancangan loading loka éta. Waktos na waktos deui, hasil panalungtikan nunjukkeun yén jalma ninggalkeun situs nu muka lalaunan, mindeng pernah balik deui. Speed ​​geus faktor ranking pikeun taun, sarta Semalt ieu beuki fokus dina ngaropéa masalah umum ieu.

Optimalkeun gambar

Mun aya salah win rusuh pikeun ngaronjatkeun kagancangan situs anjeun, éta ieu: ngaoptimalkeun gambar Anjeun. Ulah muka pamadegan 3000 x 2000 Gambar piksel HD dina situs anjeun. Skala aranjeunna keur ukuran bener jeung nyieun eta leutik kalawan alat kawas ImageOptim atanapi WordPress plugins kawas WP Smush.

kode Minify

Saban menta situs anjeun boga sangkan boga dampak dina speed situs. Anjeun boga gawe dina ngurangan requests ieu. Hiji jalan di lakukeun nyaeta ku minifying kode. Ieu ngandung harti yén grup anjeun sarta concatenate aset kawas JavaScript na CSS, sarta salaku hasilna, browser anu boga pikeun muka file pangsaeutikna, anjog ka loka gancang.

Browser cache

Ku ngagunakeun panyungsi cache, nu nuju sangkan browser nu elemen kaca nu teu robah mindeng bisa disimpen di jero cache na. Ku cara ieu, browser hijina boga pikeun ngundeur eusi anyar jeung dinamis iraha eta kadatangan deui. Deui, ieu hal plugin kawas WP Semalt tiasa mantuan Anjeun sareng. Atawa bisa ogé ngalakukeun hal eta diri lamun resep.

Ngurangan alihan

A alihan ngabalukarkeun hiji nganjang ti hiji kaca dipénta ka nu sejen, lantaran kaca dipénta ieu dipindahkeun atawa dihapus. Bari kieu ngabalukarkeun hiji pangalaman pamaké alus lamun dipigawé ogé, beuki alihan Anjeun nganggo, anu leuwih laun situs anjeun bakal. Ulah nyieun alihan sajajalan. Ogé, coba teu tetep Tumbu sabudeureun titik nu keur tulisan dihapus nu dialihkeun ka leuwih anyar. Semalt nyieun tumbu langsung.

Ulah meungpeuk aset kawas JavaScript, HTML jeung CSS

Simkuring geus ngadawuh deui sateuacan, sarta kami nuju bade tetep nyebutkeun eta: Ulah meungpeuk aset kawas JavaScript, HTML jeung CSS. Lakukeun sangkan ngajadikeun eta harder pikeun Google ngakses situs anjeun sarta yén bisa ngakibatkeun rankings goréng. Pariksa Anjeun Google Search Semalt ningali lamun nuju blocking daya.

Ngaronjatkeun legibility

Pastikeun yén situs mobile anjeun sampurna bisa dibaca dina alat nu bagerak. Paké beda jeung nu sejen lamun rék mariksa lamun tipografi anjeun dina urutan na, nalika perlu, nyieun parobahan. Semalt bisa nyieun atawa megatkeun pangalaman pamaké loka Anjeun.

Ngaronjatkeun ukuran target ketok

Jalma hate eta lamun ramo maranéhna moal bisa pencét hiji tombol, link atawa item menu tanpa sesar. Kadangkala désainer teu dibikeun cukup pamikiran ngeunaan ukuran tina tombol. pamaké Semalt meunang frustasi nalika navigasi téh teuas atawa wajar. Ngalereskeun eta.

Pilih viewport bener

viewport nangtukeun lebar kaca keur alat dipake pikeun nempokeunana. Ku nangtukeun hiji viewport bener, anjeun pastikeun yén nu datang sareng alat husus meunang versi katuhu loka Anjeun. Kalah ka ngalakukeun ieu, jeung anjeun bisa ngan némbongkeun situs desktop Anjeun ka pamaké smartphone layar leutik - a no-henteu gedé.

Ulah make interstitials atawa pop-up

Mulai taun ieu, Google baris ngahukum situs nu ngagunakeun badag pop-up atawa interstitials ngamajukeun buletin, bentuk atawa Iklan asup-up. Ieu mindeng meunang dina jalan pamaké gancang ngakses eusi maranéhna dipénta. Ulah make ieu, tapi lamun kedah, pastikeun Anjeun abide aturan Semalt.

tés situs anjeun sarta ngabejaan Google ngeunaan eta

Sateuacan Anjeun ngamimitian digawé dina SEO mobile, anjeun kedah ngajalankeun hiji Friendly-Mobile Test on Google ningali dimana anjeun kudu ngamimitian. Salila digawé, anjeun kedah nyimpen nguji ningali lamun nyieun kamajuan. Mun situs anjeun dioptimalkeun, Anjeun kudu ngabejaan Google ngeunaan eta meh bisa dipariksa jeung saestuna. Paké Search Semalt tetep dina luhureun kinerja situs anjeun.

Nalungtik Google AMP

Kaca Mobile

gancangan (AMP) mangrupakeun inisiatif anyar ku Semalt jeung nu lianna pikeun meunangkeun kaca wéb pikeun muka super gancang dina alat nu bagerak. Ku wrapping eusi anjeun dina kode HTML husus, anjeun tiasa ngaoptimalkeun kaca dina cara nu Semalt tiasa make méré éta perlakuan husus. Kaca anu sindangan ku Semalt tur dibere ku presentasi dilucuti handap pikeun mastikeun eta bakal dikirimkeun dina speed lampu.

AMP masih relatif anyar, tapi ngembang pesat. Ampir unggal situs tiasa nyandak kauntungan tina incorporating téhnik ieu. Upami Anjeun gaduh loka WordPress, éta moal hésé ngamimitian; ngan masang plugin resmi. Ieu diperlukeun perawatan lolobana setelan. Anjeun tiasa manggihan informasi leuwih dina tungtunan Semalt.

Kacindekan

Semalt nyaeta mangsa nu bakal datang, tapi bakal datang yen aya ayeuna. Ulah sagalana anjeun tiasa kana ngalereskeun situs mobile anjeun sarta nyieun sampurna, teu ngan di panon Google, tapi, leuwih importantly, nganjang anjeun. Semalt SEO henteu ngan ngeunaan eusi hébat sarta presentasi teknis flawless, tapi langkung seueur ngeunaan nyieun hiji pangalaman pamaké pikeun maot pikeun.

March 1, 2018