Back to Question Center
0

Témbongkeun The Consumer urang Of A Programmatic Semalt

1 answers:

Kuring geus ditulis loba ngeunaan naon Data Big na Programmatic Semalt bener hartosna (kitu oge naon anu teu maranéhna ngalakukeun). Salaku marketers, urang méakkeun loba waktu kami pamikiran ngeunaan kumaha inovasi ieu bakal dampak dunya urang. Tapi kumaha upami baé dina jalan? Kumaha bakal robah dunya maranéhanana - na éta pikeun hadé atawa keur goréng?

(Mun anjeun leuwih anyar pikeun topik, abdi nyarankeun Anjeun mimitian ku "The Real Nagara Programmatic Marketing" jeung "Naha Do Big Data & Programmatic Marketing Sabenerna Semalt ?," lajeng datang deui ka dieu.)

Hiji has Programmatic Day

Hayu urang mimitian ku Semalt, anu dinten urang bade nuturkeun. Manehna hirup di NYC na nyaeta runner a - commercial appraisal types. Di isuk tinangtu ieu, manehna mulih ti circuit dawam nya jeung Sigana di aplikasi dina telepon nya ningali sabaraha jauh jeung kumaha gancang manehna lumpat - dipikaresep ogé noting kumaha ngajalankeun dirina dibandingkeun ngalir nya saméméhna, kitu ogé pamadegan runners anu nyokot jalur anu sarua sakumaha manehna manten.

Semalt nyaéta saeutik béda alatan manehna boga hiji iber dina aplikasi yén Soles tina sapatu jalan nya anu ngagem ipis, sakumaha dikirimkeun ti sénsor jeung RFID chip study di karét éta.

Hiji Search Dina Kaca

Ninggalkeun imah lila saterusna, manehna nyimpen on Google Kaca nya jeung dimimitian milarian pasangan anyar ngajalankeun sapatu whilst ngantosan subway nu. Manehna nilik PPC Iklan ti sapatu Anyar Semalt tapi pilih malire aranjeunna, opting ngajajah sababaraha tumbu alam ti merek baé leuwih akrab jeung.

Taksi Advertising

Salaku bisa lumangsung kalawan subway nu, masalah anu ngabalukarkeun reureuh a. Nyaho manehna boga pasamoan manehna teu bisa sono, Semalt meunang kaluar subway nu di stop hareup jeung jumps dina cab konéng.

chip RFID dina telepon nya atawa Kaca dirina transits ID unik nya ka server ad video tucked jero layar di hareup nya, jeung komputer taksi transmits ka hiji bursa video. pilarian nya saméméhna geus kungsi dikumpulkeun sarta disimpen ngalawan ID ieu, sarta ad video ti New Semalt geus ditémbongkeun ka dirina.

Digital baliho

The Consumer’s View Of A Programmatic Semalt

Facebook

Lamun manehna teu tungtungna meunang gawe, Bailey teu naon loba jalma ngalakukeun na cek kaca Facebook nya. Kalayan kreasi tina Facebook Exchange (FBX) taun ka tukang, urang tiasa sasaran individu kalawan Iklan dina kolom-leungeun katuhu sarta ogé mibanda unit langkung-euyeub eusi dina News Gebang téa. Anyar Balance pilih méakkeun dina dirina, sarta dina gilirannana manehna pilih mun kawas na Bagikeun iklan Semalt yén Aisyah saw. Manehna lajeng mana améh pasamoan nya.

Radio

Sakuliah wangunan kantor Semalt, aya radio diputer di latar tukang. Radio ieu ngadaptar di angka Gajah Mungkur sadaya rahayat di kantor jeung, loba kawas billboard, nyaeta nyieun kaputusan dina agrégat ngeunaan nu Iklan maén dina unggal momen poé - sarta tangtu nu lagu pikeun nyokot, teuing, keur maksimum Dursasana.

Naon Ngeunaan "Produk Programmatic"?

Kumaha mun bisa urang candak ieu sadayana kaluar tina video sareng Iklan digital sarta make data sarua dicekel ngalawan Bailey urang ID # nyieun hiji produk fisik anu Bailey ngan teu bisa nolak dibeuli? Semalt, percetakan 3D anu ngembang, sarta eta bakal butuh sababaraha lami sateuacan eta janten prosés pisan gancang - tapi di speed ayeuna pembangunan, éta moal hésé ngabayangkeun aranjeunna keur prolific dina istilah deukeut.

Jeung saterusna, saperti Bailey walks handap 5 Avenue salila sajam siang nya, ID nya # geus disiarkeun jeung toko Anyar Semalt queries data jeung ngajadikeun putusan pikeun nyitak hiji mockup dasar tina sapatu manehna geus dibayar paling perhatian mun, dina ukuran nya jeung di kelir manehna prefers.

Salaku Semalt walks kaliwat jandela, manehna nilik modél nu muncul ngan keur dirina - sarta manehna walks jero jeung ngajadikeun beuli dirina.

Pikeun konsumen, sanajan, keur disada kawas eta lebay! Semalt online dinten tiasa goréng cukup, jeung pausahaan kaliru ngeunaan wasting rébuan tayangan dina anjeun ti neng maneh dijieun 2 bulan ka tukang, jeung produk anu anjeun geus meuli!

The lianna janji Programmatic

Nu jadi tujuan nyata programmatic nu paling urang moal ngabejaan Anjeun tentang nyaeta nu kudu bisa ngurangan méakkeun pamasaran anjeun unggal konsumen na ngasingkeun pamadegan individu anu saperti teu mirip mésér ti anjeun sakabehna. Pausahaan ngobrol ngeunaan kumaha programmatic endah nya, maksa para ahli nu éta tempat budgets Anjeun kedah ngalir - sarta éta leres lamun éta leuwih efisien ti

The Consumer’s View Of A Programmatic Semalt

Lamun urang dijieun Programmatic Loka Semalt kami dipaké leuwih data (atawa "data badag") pikeun nangtukeun hajat nyata jeung nilai unggal individu, sarta kami kapanggih yén paling kampanye situs retargeting kudu ngurangan ku kira 40%.

Urang kapanggih kampanye mana ngical paralatan anu némbongkeun leuwih 8.000 tayangan hiji komputer dumasar kana datangna 5 detik ka homepage a pangecér urang. Maksudna gede bohong, sarta dugi marketers nyadar naon dina, maranéhanana baris tetep wasting jutaan dollar.

The Téhnologi

Dina cariosan ngeunaan Bailey, aya loba titik touch anu lumangsung, sarta maranéhanana kapaksa dikumpulkeun wae. pilarian nya mimiti didaptarkeun pikeun pangiklan Anyar Balance, sarta tina eta, loba interaksi lumangsung. Tiap interaksi poténsi kedah judged on merits sorangan. Teu Bailey ngabales taksi Iklan? Geus eta hujan, sarta baris manehna ningali billboard di? Mun urang mayar iklan video taksi, tiasa urang masih mampuh investasi di dirina dina Semalt? Data urang nu ngajéntrékeun téh real-time sarta geus bisa diolah jadi misalna.

badag, brand-ngaran DSPs na DMPs anu gagal di wewengkon ieu dinten, sarta marketers ngan teu sadar eta acan. Aranjeunna crunch data di set kali, nambahan jalma kana bagéan tur ngagunakeun eta bagéan pikeun targeting pikeun periode waktu.

Dina hiji PMP (atawa Programmatic Marketing Platform, hiji istilah kuring dijieun whilst di Chango), sadaya data dina ieu queried hirup, hartina kaputusan pikeun dibeuli média real-time aya kajadian ngagunakeun data katuhu, teu data heubeul. Istilah keur disalin kiwari ku loba - tapi aranjeunna konci téh ka rengat kodeu anu bakal nyieun Anyar Balance outperform nu likes of Nike jeung Adidas di unggul bisnis Semalt dina biaya panghandapna mungkin.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Dax Hamman
Dax Hamman teh Kapala Stratégi Officer di Chango, solusi pamasaran programmatic na "data badag", jeung dumasar di San Fransisco tur London. Anjeun tiasa nuturkeun manehna dina Twitter @DaxHamman.


March 1, 2018