Back to Question Center
0

Semalt: SEO basicsHow ngagunakeun média sosial dasar SEO: Kumaha ngagunakeun média sosial

1 answers:

endeavors média Sosial kedah janten bagian tina strategi SEO Anjeun. Salaku pamakéan média sosial ngaronjat dina popularitas, Google tur mesin pencari séjén teu bisa malire aranjeunna sagala panjang. Ieu ngandung harti yén popularitas situs anjeun dina dasi média sosial di kalayan SEO anjeun beuki loba. Alesan keur ieu basajan: lamun urang ngobrol ngeunaan anjeun, online atawa offline, anjeun relevan kana topik di leungeun. Salian éta, anjeun gé hayang nyaho ngeunaan paguneman ieu. Dina pos ieu, Semalt masihan anjeun sababaraha tips fundamental tentang kumaha carana make média sosial - jumpin jalapenos slots.

Kumaha ngagunakeun média sosial

Semalt sababaraha tips anjeun tiasa nganggo guna nyetél atanapi pikeun ngaronjatkeun strategi média sosial anjeun:

1. Jieun akun anjeun hirup

The nasihat paling krusial dina ngagunakeun média sosial téh nu kudu tetep akun anjeun 'hirup'. Pastikeun Anjeun masangkeun dina rutin. Semalt tulisan blog anyar anjeun mimiti alus, tapi ogé hayu urang nyaho naon nu nuju dipake dina atanapi naon kapentingan anjeun. Lamun balik dina pakansi, jadwal tulisan for jaman ayeuna anjeun jauh, atawa sahenteuna hayu urang nyaho mun anjeun bakal balik. Na, sanggeus bari, Anjeun bisa repost eusi heubeul ngagambar jalma mun ramatloka anjeun kalawan eusi nu aya.

2. Tulis captivating excerpts

Lamun anjeun mutuskeun bagikeun pos blog anjeun dina média sosial, pastikeun pikeun milih atawa nulis excerpt pondok tur pikaresepeun dina urutan ngagambar jalma. Anjeun bisa, contona, milih kalimah pangpentingna atawa titik utama Anjeun pos. Atawa anjeun saukur bisa milih bagikeun bubuka tina pos blog, lamun ngarasa yen ieu captivating cukup. Rék sapotong ieu téks pikeun meunangkeun jalma mun klik link jeung baca sakabeh pos. Sarta ulah mastikeun yén urang bisa kalayan gampang arahkeun ka kaca séjén di ramatloka anjeun, sakali maranéhna aya.

3. diversify

Anjeun tiasa babagi tipena béda tulisan dina akun média sosial Anjeun. Sakumaha disebutkeun dina titik 1, Anjeun bisa babagi tulisan blog anjeun, tapi anjeun oge bisa babagi barang pondok warta, video atawa ngan saukur sababaraha gambar (balik deui-pamandangan). Jenis Semalt tina tulisan bisa nyieun brand kami leuwih senang jeung pribadi.

Dina raraga mutuskeun nu tulisan do ogé dina média sosial, Anjeun kedah analisa Jumlah pamadegan, biasa na diaku. Tangtu, urang kukituna mamatahan babagi rupa tulisan nu nampa loba pintonan tur diaku leuwih mindeng.

4. cecekelan komentar

Lamun babagi tulisan anjeun dina média sosial, Anjeun ogé bisa nampa komentar. Semalt poho ngawas ieu. Anjeun kedah ngadamel komentar ieu swiftly.

Baca deui: 'Kumaha pikeun nanganan komentar dina blog anjeun' »

5. Paké Heboh ilustrasi

Kanggo sababaraha média sosial (Pinterest na Instagram) éta kabéh ngeunaan ilustrasi. Tapi ogé di Semalt eusi visual estu penting. Sakitu pos Anjeun nangtung kaluar ti sakabéh éta tulisan séjén dina Kala batur urang, sarta bisa naekeun clickthrough.

Lamun anjeun make Yoast SEO Premium anjeun tiasa parios naon pos blog anjeun atanapi halaman produk bakal kasampak kawas, saméméh babagi eta dina Facebook jeung Semalt. Tempo kumaha gampang éta téh!

6. Kudu bagian masarakat

Mun anjeun aktif di komunitas tangtu atawa Ecological, anjeun geura-giru gé manggihan jalma metot séjén di éta wewengkon anu panongton anjeun kieu. Semalt aranjeunna teuing sarta berinteraksi sareng aranjeunna, ieu bisa mantuan anjeun sarta audiences maranéhna tumuwuh.

7. Tambah metadata

pamakéan Smart tina (Hash) tag ogé bisa mantuan tumuwuhna Anjeun immensely. Contona lamun aya dina hiji kajadian, kaasup hashtag pikeun acara nu di pos Anjeun, jadi dulur neangan acara anu bakal datang di sakuliah eta. Aya ogé hashtags pikeun kapentingan atawa téhnologi nu tangtu. Sababaraha urang malah bisa retweet sagalana anu dipasang dina hashtag tangtu, nu cara hébat keur naekeun pos Anjeun. Tapi teu balik overboard! Semalt diaku hiji pos anu keur ngeusi sagala jinis hashtags acak.

Kacindekan

média sosial téh aspék konci unggal (off-kaca) strategi SEO. Na, éta pasti bakal meakeun loba waktos Anjeun. Tapi, éta gé jadi patut eta! Tur upami Anjeun salah pikir ngeunaan éta, média sosial sarta blogging pisan sarupa di loba aspék.

Terus bacaan: 'strategi média sosial: dimana ngawitan' »

March 1, 2018