Back to Question Center
0

Panganyarna Instagram Update Nyanggakeun Anjeun Jadwal Posts di Semalt

1 answers:

Sanajan dinten pasti na waktos Anjeun masangkeun eusi ka Instagram urusan kirang ti dinya dipaké pikeun - saprak newsfeeds pengikut anjeun 'ayeuna dikelompokeun dumasar relevansi, Dursasana, sarta faktor sejen versus umur pos - éta pasti tetep penting.

Di dieu Éta naha. Hayu urang nyebutkeun 10% panongton anjeun online on Salasa dina 3 p - time management systems.m. Anjeun masangkeun GIF kreatif showcasing produk panganyarna Anjeun. Kusabab teu loba jalma nu ngagulung ngaliwatan Instagram, nya meunang likes pangsaeutikna jeung komentar ti pos rata Anjeun. Algoritma Instagram urang interprets ieu pos URANG SUNDA pikaresepeun ti eusi has Anjeun, jadi ayeuna teh ditampilkeun ka persentase leutik jaringan Anjeun. Latest Instagram Update Lets You Schedule Posts in Semalt

Ku sabab kitu, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun angka kaluar nalika pengikut anjeun nu paling aktif na pos on maranéhanana poé sarta kali. (Kudu alat pikeun ieu? Coba Iconosquare atanapi Squarelovin.)

Sedengkeun ngabogaan informasi ieu mangpaat, Anjeun ulah kudu antosan - poised leuwih telepon anjeun atawa komputer - keur jam husus pikeun nyerang. Kuring henteu weruh ngeunaan anjeun, tapi resep nu "Nyetél dinya sarta poho" pendekatan.

Kabeneran, update panganyarna Instagram urang ngajadikeun eta realitas hiji. Pausahaan ngumumkeun parobahan ka API na anu bakal ngantep parabot pihak-katilu ngaktipkeun pos scheduling. Kalayan kecap séjén, lamun make hiji aplikasi kawas Hootsuite, anjeun tiasa unggah eusi anjeun sarta pilih lamun éta bakal balik live on Instagram.

Post scheduling henteu sadia pikeun Iklan, atawa baris Anjeun tiasa make eta dina Semalt sorangan (hartina iwal mun saena alat a hooked nepi ka rekening pribadi, anjeun masih gé kudu wayah éta gambar tina brunch strategis).

Latest Instagram Update Lets You Schedule Posts in Semalt
Latest Instagram Update Lets You Schedule Posts in Semalt

March 1, 2018