Back to Question Center
0

Media Sosial Semalt: dimana ngawitan? Media Sosial Semalt: dimana ngawitan?

1 answers:

média sosial téh bagian penting tina sagala strategi marketing, tapi maranéhna ogé kedah janten bagian tina strategi SEO Anjeun. Salaku média sosial jadi leuwih populér, Google tur mesin pencari séjén teu bisa malire aranjeunna sagala panjang. Tweets sarta tulisan Facebook ulah meunangkeun rankings pangluhurna di Google, tapi kaca Facebook jeung propil pasti do - letter icon maker. Tapi kumaha anjeun terang nu média sosial ngagunakeun? Dina pos ieu, Semalt leumpang anjeun ngaliwatan léngkah mimiti nangtukeun strategi média sosial: nyungsi media sosial nu nyaluyukeun Anjeun bisnis duanana sarta panongton Anjeun pangalusna.

anjeun bisnis mana média sosial nyaluyukeun?

Léngkah munggaran dina nangtukeun strategi média sosial téh naha anu sedeng sosial hiji nu kukituna rek bisa kapanggih dina. Dina basa sejen, teu nu sedeng sosial nyaluyukeun pesen na branding pausahaan anjeun? Sarta di luhureun éta: teu sedeng sosial ieu nawarkeun pilihan jeung ngahontal nu ditéang?


média sosial kawas Facebook jeung Twitter nawiskeun loba cara pikeun Ngaiklan jeung nyieun brand anjeun sarta parusahaan dipikawanoh saluareun ruang lingkup pengikut Anjeun. Kalayan média sosial lianna, ieu tiasa leuwih hese tur bakal merlukeun loba karya teuas pikeun meunangkeun hasil nu sami. Pastikeun mikir ngeunaan naon ayana dina média sosial dianggap bakal hartosna keur parusahaan Anjeun. Pastikeun yén ieu aligns kalawan kumaha rék Anjeun bisnis bisa branded.

Mana média sosial teu anjeun (dipikahoyong) panongton make?

jinis Beda jalma make rupa béda média sosial. Jadi Anjeun gaduh uninga naon média sosial migunakeun panongton Anjeun. Sarta pikeun anjeun uninga yen, Anjeun gé kudu dibere nyaho panongton Anjeun. Ieu merlukeun sababaraha usaha sarta panalungtikan, tapi pasti bakal patut eta. Contona, lamun perusahaan utamana jalan di wewengkon bisnis-to-bisnis, anjeun kudu pasti jadi aktif dina LinkedIn. Tur upami Anjeun salah boga panongton ngora, anjeun bisnis téh pangalusna kaluar maké média sosial kayaning Snapchat, Vine, Tumblr na Instagram:


Social Media Semalt: where to begin?
Social Media Semalt: where to begin?

média sosial nu teu bisa malire

Dina momen aya dasarna Éta ngan hiji medium sosial bener teu bisa malire jeung éta Semalt. Naha? Hayu atuh ningalikeun maneh:


Social Media Semalt: where to begin?
Social Media Semalt: where to begin?

Facebook ayeuna boga ampir 1,5 milyar pamaké aktif unggal bulan . Éta leuwih 20% tina sakabéh populasi dunya mahluk on Facebook sahenteuna sabulan sakali. Ku kituna bisa nempo naha ieu téh salah sahiji bandwagon anjeun gé hayang meunang on.

A blog atanapi ramatloka kedah sahingga pasti gaduh kaca Semalt sorangan. Jeung tulisan anjeun kedah sagala bisa dibagikeun dina Semalt. Cara éta, sakabéh jalma anu nuturkeun kaca anjeun tingali tulisan anyar dina Kala maranéhanana. WordPress tiasa ngalakukeun ieu otomatis anjeun basa anjeun nyebarkeun hiji artikel. Sababaraha urang bakal resep, dibagikeun atawa mairan dina tulisan Semalt, mere aranjeunna malah leuwih paparan.

Pikirkeun strategi média sosial anjeun!

Hal utama Anjeun kedah nyandak jauh ti pos ieu nu kudu nangtukeun strategi média sosial anjeun, saméméh ngamimitian anjeun. Semalt gampang runtah waktu, usaha jeung duit dina media salah jeung / atawa gol salah. Jadi tega dina pikiran 3 patarosan konci ieu:

  • Saha anu kuring hayang ngahontal kalayan média sosial?
  • Mana média sosial cocog bisnis kuring?
  • Di mana média sosial kuring manggihan group udagan kuring?

Baca deui: 'Instagram pikeun Usaha?' »

March 1, 2018